Evo da pocnemo od mAtora. Ako bi vec stavljao motor 1,4T onda bi mi logicno bilo da metnes i menjacku kutiju kompletnu sa diferencijalom sve od 1,4T toga UNA. E sad kad bi stavljao i komplet menjac od tog UNA, zasto da sebi komplikujes zivot, vec ubaci i poluosovine od istog modela. Naravno ako sve to moze upasti, ali posto su Yugo i UNO 80% ista auta 9makar mehanicki) ne vidim razllog zasto to ne bi funkcionisalo.Izduv. Zavisi sto zelis, da se od Tebe nemore nocu zaspat ili da performanse budu solidne a da ipak mozes s njim do na more poc. U prvom slucaju kompletan izduv bez ijednog lonca ili sa max.jednim zadnjim, a u drugom slucaju bi mogao uklopit zadnji lonac od Floride ili taman toga UNA i stavit rezonator ili neki protocniji srednji lonac.Za turbinu si upravu, jer pretpostavljam da ne uzimas novu mashinu, vec polovnu. Kako bi se polovna mashina sprijateljila sa punjenjem od 1,85bara ne zelim znati. Po meni Ti je sasvim dovoljno to sto si opisao, znaci IC, hladnjak ulja, malo poradi na usisu (sto svjeziji vazduh usisavas to bolje ce da ide stoga usis stavi nedje do maske ili na haubu).Za sasiju mislim da je dovoljno, makar je to standardna procedura koju u bratsku Srbiju rade kada ojacavaju zastave/yugice.Iz pouzdanih izvora znam da su kocnice od Floride na Yugu zwek. Momak koji ga je vozio kaze da je to najbolja investicija koju je mogao na Yugicu uradit.Eto ovo su Ti samo neka moja shvatanja i moje razmisljanje kao i savjeti koje sam cuo od vozaca Yugica. Vise ce Ti sigurno pomoci jedan mali Bordus, ako se pojavi na ovi forum vise, vakat mu je. rofl