Author Topic: Novi Renault Clio RS za 2011 !?!?  (Read 250 times)

Offline TROPHY

• View Profile
Novi Renault Clio RS za 2011 !?!?
« on: May 08, 2009, 11:40:58 AM »
Nakon Å¡to su nedavno na internet procurele prve fotografije (zasluga francuskog Auto Plusa), koje prikazuju izgled slede?e, ?etvrte generacije Renaultovog Clia (prvi se ina?e pojavio joÅ¡ 1990. godine), britanski magazin AutoExpress objavljuje ove crteže njegove sportske RS (RenaultSport) verzije, planirane za kraj 2011. godine.U odnosu na standardni model Clia IV, Clio RS ?e se razlikovati po atraktivnijem i uopÅ¡te mo?nijem vizuelnom nastupu (druga?iji branici, proÅ¡irenja blatobrana, zadnji difuzor, centralno smeÅ¡ten zavrÅ¡etak izduvnog sistema, zadnji krovni spojler, alu to?kovi od 18 in?a, sportski ure?ena unutraÅ¡njost), kao i dinami?nijim voznim osobinama i sportskim performansama (za pogon ?e i dalje biti zadužen 2,0 litarski atmosferski motor sa neÅ¡to viÅ¡e od 200 konja).Å to se cena ti?e, u Velikoj Britaniji za baznu Cup verziju o?ekuju cenu od oko 16.000 funti, dok bi Sport varijanta trebalo da koÅ¡ta oko 17.500 funti.A Å¡to se standardnog Clia IV ti?e, ve? sada se zna ?e njegovi dizelski 1.5 dCi agregati doživeti evoluciju, pre svega u pogledu smanjena potroÅ¡nje goriva i emisije CO2, dok se kod benzinaca o?ekuju i novi TCe motori sa tri i ?etiri cilindra i sa snagom do 115 konja.  Preuzeto sa 'AutoBlog'

Offline Filip

• View Profile
« Reply #1 on: May 08, 2009, 11:48:49 AM »
svidja mi se, ali dok ga ne vidm golim ocima uzivo, za sad mi se vise svidja clio 3

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: May 08, 2009, 12:26:57 PM »
svidja mi se, ali dok ga ne vidm golim ocima uzivo, za sad mi se vise svidja clio 3
+1
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3 on: May 08, 2009, 12:29:19 PM »
I meni se svidja, ali ipak je ovo foto shop, - felme od twinga (josh sa 4 sharafa jao), retrovizori takodje od tw, stopovi, difuzor i auspuh od megana rs  laughbounce
+1
??

Offline X3M

• View Profile
« Reply #4 on: May 08, 2009, 02:13:39 PM »
e ovo je vec mnogo bolje od ovoga novog pokemona  ::thumbsupup::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #5 on: May 08, 2009, 07:28:35 PM »
I meni se svidja, ali ipak je ovo foto shop, - felme od twinga (josh sa 4 sharafa jao), retrovizori takodje od tw, stopovi, difuzor i auspuh od megana rs  laughbounce
+1
??
+1 means da ja i filip dijelimo misljenje..tj jos jedan isti komentar..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #6 on: May 09, 2009, 10:49:05 PM »
ODVRATNO :vampire:
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #7 on: May 11, 2009, 03:46:20 PM »
meni je ovo...e ako znam sto bi moga rec o ovom autu... nije mi nesto  \silly3