Boskovicu brate, ne znam te licno tako da nemam nista protiv tebe kao coeka ali kao ucesnika na forumu imam. Smori me to kad vidim da razvezete pricu o garazi i nizbridici i stiskanju auta a covjek je pitao za PLIN.Ne zamjeri sto...A sto se plina tice, ja ga licno ne volim ali cesto vozim alfu 156 1.8ts 140ks i stojim[tall and still] da na plin ide 15% losije nego na benzin. NE smrdi, NE steka, normalno radi na benzin a sve je to 1 klik na dugme. Isto kao moj Pezo kad mu klimu upalim. Ode 10 konja !buc!Madjo Boljevic, majstor za plin u Donjoj Gorici ima atest na Lovato uredjaj, na Opela ne bi trebala neka filozofija da bude ugradjivanje, a iz iskustva znam da ga odlicno servisira i ugradjuje. Mislim da je cijena sekventa za takav neki motor oko 700e.E sad ako nekoga ovih 15% buni, ja to ovako objasnjavam - ako nemam para da vozim 140konja kako ja ocu, da letim sa njima onda stavim plin i vozim ih kao da imam 100 takodje letecih konja. Ustedi se 40% para mjesecno pa onda dodje na tebi oces li tih 40% od goriva da potrosis na ludacku voznju na benzin ili recimo na gume ili recimo na kotorski maskenbal ili na teretanu..........lupam sad.S obizrom da svi sirimo pricu, evo da kazem da ovih dana vozim Mercedesa Okasa iz amerike sa 240 konja i 3.2 motorom i da kazaljka goriva pada na oci, tako da mudo po ulicama mogu da budem samo 10 dana u mjesecu. :/E ako bih ga vozio na plin ustedio bih goriva mjesecno taman tih 10 dana da mogu i da stiskam na benzin ako hocu...Prastajte!