Author Topic: vw corrado abt sportsline by pele  (Read 2961 times)

pele-79

• Guest
vw corrado abt sportsline by pele
« Reply #100 on: July 03, 2007, 05:45:47 PM »
samo logo magnata,magnat nepravi reflex.kad uhvatim vremena uradicu i krov u karbon look,a sto se muzike tice drug ispred mene zatvorenih stakala na 20m ispred mene u audija cuje bas iz corrada,a njemu jos upaljena muzika.brutalno,ako nepocnem da se kontrolisem ogluvjecu
« Last Edit: December 11, 2007, 09:23:48 PM by motorsport »

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #101 on: July 03, 2007, 05:47:55 PM »
Smanji Gain i onda slomi potenciometar....ahaahaahha
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #102 on: November 06, 2007, 06:04:41 PM »
Cestitam na nagradi osvojenoj u Novom sadu bas mi je drago sto prvi put odoste tamo i odmah pehar

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #103 on: December 08, 2007, 11:57:33 AM »
extra je auto...imam nekolko predloga np. izdigni mu otvore na haubu,2 thunder bi ti extra pala,remusov veliki pravopugaoni izduv(daje ti 13 konja jos cini mi se)ili 2 neka velika,retrovizore niklovane...i zadnji branik mu neki bijesni stavi...sa tim prednjim tesko da bi moga prec preko lezecega na ct jer su visoki dosta...sve u svemu extra je autic  :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

pele-79

• Guest
« Reply #104 on: December 09, 2007, 10:36:56 PM »
extra je auto...imam nekolko predloga np. izdigni mu otvore na haubu,2 thunder bi ti extra pala,remusov veliki pravopugaoni izduv(daje ti 13 konja jos cini mi se)ili 2 neka velika,retrovizore niklovane...i zadnji branik mu neki bijesni stavi...sa tim prednjim tesko da bi moga prec preko lezecega na ct jer su visoki dosta...sve u svemu extra je autic  :)
druze svaka cast svakome ali to sto ti volis,meni se nesvidja,a izduv mu nemoze dati ni jednu ks,taj ko ti je rekao slagao te je,moze samo ali da se mjenja sve komplet sa izduvnom granom.ja volim na auto clear look,znaci bez puno kica,jos cu da stavim 16 inca felne,da tapaciram siceve u kozu i to kombinacija crno-sivo,maglenke i zmigavci clear look mozda jos po koji detalj kao volan u kozu i slicno,lambo vrata i to je to,kao i original K&N kit 57i.jos nesto,corrado izlazi na naslovnu stranu slijedeceg tuning styling casopisa. ;)

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #105 on: December 11, 2007, 02:12:26 AM »
aj i to docekasmo!!!kako ce se uobraziti.....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #106 on: December 11, 2007, 05:07:37 PM »
Pele se vec uobrazio  ;D al zato moze sa oslijehom na lice da kaze da ima najbucnije auto koje ima skoro stock look!

pele-79

• Guest
« Reply #107 on: December 15, 2007, 05:33:09 PM »
Pele se vec uobrazio  ;D al zato moze sa oslijehom na lice da kaze da ima najbucnije auto koje ima skoro stock look!
nije se pele uobrazio,nego vi! ;Dnema vise skupljanja po pg,totalno ste da kazem izdusili sa idejama. a sto se tice stock look skoro da je tako,ali to i volim uz neke male dorade,karbon look,farovi,maglenke zmigavci xenoni,stopovi,unutra koza lambo vrata,muzikica...ja bi to nazvao clear look.a sto se tice okupljanja ako vam nedaju u pg mozemo u grbalj u indust. zonu bar jednom mjesecno!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #108 on: December 18, 2007, 10:02:36 PM »
Pele ovo ti je mnogo dobra ideja samo treba organizovat ispitat kad se moze ima li strazara i slicno i dati instrukcije nama laicima koji ne znamo dje je to  ;D Nema potrebe za nei napucan look smao to sto ti kazes vece felme, lambo vrata, malo enterijer da se odradi neki sicevi i slicno, mocan zadnji lonac i to je to

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #109 on: December 18, 2007, 11:42:05 PM »
aj pele raspitaj se to za okupljanje pa da se dsav nesto...

pele-79

• Guest
« Reply #110 on: December 29, 2007, 08:19:23 PM »
aj pele raspitaj se to za okupljanje pa da se dsav nesto...
to nije problem,samo da nezavrsavam ako necete da dolazite momci

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #111 on: December 29, 2007, 09:01:10 PM »
Mislim da nema problema,ja,brat mi i par njegovih drugova odemo ponekad s autima do tamo,zezamo se trkamo,i nikad nije bilo problema,mislim da nema nikoga da se brine za red,samo je put nikakav za divljanje

pele-79

• Guest
« Reply #112 on: November 11, 2008, 06:45:39 PM »
evo novih slika corrada,inace auto se i prodaje,i kako vam se cini?
« Last Edit: November 11, 2008, 08:26:22 PM by pele-79 »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #113 on: November 12, 2008, 07:16:48 AM »
Dobar! Nemam zamjerki!