[!--quoteo(post=26991:date=Jun 1 2007, 02:31 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Jun 1 2007, 02:31 PM) [snapback]26991[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sto ce ti atest iz vince kad ti nece ovi iz naseg mup-a izdat potvrdu za folije???[/quote]znam da nece, to mi ne treba za MNE vec za SRB, tamo je vazeci, vise sam gore s kolima a za ove nase imam ja nacin da me ne provale - zatamnim blago samo bocna stakla a za zad.soferku ostavim mrezicu koju cu da spustam i podizem po potrebi, kad je mrezica spustena auto izgleda fabricki zatamnjen a opet me folije stite od UV zraka a kad je podignem izgleda dovoljno zatamnjen [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ! to sam bio izveo na Corrada, doduse bez mrezice i nijedan policeman nije provalio da je zatamnjen a razlika se itekako uocavala u odnosu na nezatamnjen!..moram da pohvalim Lumar folije, sem sto stite od suncevih zraka, garantujem da je u kola manja vrucina sa, nego bez folija..