Author Topic: Renault sport clio team R27 limited edition by \'Auto, motor i sport\'  (Read 89 times)

Offline TROPHY

• View Profile
"Trilu za ljubav"  ::wub:: happyAktuelni 14-i broj hrvatskog 'Auto, motor i sporta'Slike su mozda loshijeg kvaliteta poshto sam smanjio 'pixelazhu' kako bih prepolovio vrijeme uploadovanja slika heh ::tongue4::Ali shto je najvazhnije text se mozhe prochitat poshto sam ukljuchio "Macro" ::yes:: ::msn-wink::P.S. Sve je postavljeno ponajvishe zbog texta, tako da ga stv vrijedi prochitat! Takodje kao shto sam vec gore napisao broj je josh u prodaji (od 14 februara)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault sport clio team R27 limited edition by \'Auto, motor i sport\'
« Reply #1 on: February 27, 2009, 08:45:27 PM »
koja je ovo novina..ja citam i smijem se ..tj placem od smijehaR27 limited edition..pa ovaj auto se prodaje vishe od godinu dana.Skoro 2 godine.Oznaka mu je renault clio r27..nema tu limited edition. Samo je kao u engleskoj napravljen u 500 primjeraka a po evropi ih ima masu.Ada samo u PG 2 ovakva ista.ali najjaci dio "cuje se JACHE od serijskog" LOL.R27 je ustvario clio 197 sa CUP shasijom, recaro sicevima i naljepnicama.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
« Reply #2 on: February 28, 2009, 07:37:06 AM »
R27 je ustvario clio 197 sa CUP shasijom, recaro sicevima i naljepnicama.
malo li je?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3 on: February 28, 2009, 10:13:03 AM »
Top speed 223 km/h!?!? Ovi ga vozili 236!?!? ghostfaceKako vi se chini ovaj plavi sa distancama? ::big_boss::