Author Topic: Punto gt Turbo  (Read 9631 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #100 on: February 07, 2010, 02:18:54 AM »
Ako nikome nije nista, svo zlo s kolima.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #101 on: February 07, 2010, 11:22:13 AM »
juche se potrpasmo nas chetworica i po onom "finom" wremenu krenusmo uz kuche....nijde nikoga,a loshe wrijeme,a meni neshto slaba swijetla,klizaw put i malo brze udjoh u jednu krwinu (tachnije okuku) i samo je auto izgubilo kontakt sa podlogom i nastawilo prawo,udarih u iwichnjak kao od trotoara. Nije nikome nishta.... koliko ja widim slomljeno je rame,zglob,malo je iskriwljena sholja od amortizera  i tochak je nategao blatobran od siline udara.... 

Offline Domo_TS

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #102 on: February 07, 2010, 11:48:36 AM »
sve ce se to napravit  ::thumbsupup::

Offline KenWood

• View Profile

Offline Domo_TS

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #104 on: February 07, 2010, 10:18:47 PM »
pa dobro... nije strashno kao shto izgleda... ja sam mislio nece bit pola auta...  ::bicycle::

RuTuTuKi

• Guest
Punto gt Turbo
« Reply #105 on: February 07, 2010, 10:38:13 PM »
ma nije strasno nista napravices ovo brzo

Offline Milos GTI

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #106 on: February 07, 2010, 10:53:00 PM »
a kako izvede ovo sokole  :suicide2:

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #107 on: February 08, 2010, 12:07:55 AM »
a ja garantujem da je ovo isto mjesto dje sam ja prosle godine sa kliom izletio, dodushe nisam udario niti sam prebrzo vozio..nego u mrak mrkli, u pricu sa koleginicom, a mijenjam pjesmu na radio..pa na kocnicu a tamo samo sljunak.lol
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Kimi

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #108 on: February 08, 2010, 02:18:04 AM »
Dobro ste prosli vi jadan!! Lagano je ovo...
Nema prostora ovdje kapi!

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #109 on: February 14, 2010, 07:26:48 PM »
skinuo sam danas branike ,shaljem ih na krpljenje.... prednji nisam slikao jer sam ga kasnije skinuo ,mrak je bio...   ghostfacehttp://img99.imageshack.us/img99/84/photo247.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/4026/photo246x.jpgu utorak radim rame....felga jedva ispravljena ,moram na farbanje da je shaljem...  
« Last Edit: February 14, 2010, 07:38:08 PM by KenWood »

Offline Domo_TS

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #110 on: February 14, 2010, 09:24:58 PM »
razmisli o modifikaciji zadnjeg branika.... ja ideje sad trenutno nemam al sigurno ima ovdje neko ko ce dat predlog

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #111 on: February 14, 2010, 09:53:11 PM »
dostanceri i kraj priche...najweci shto budu mogli da se stawe....   ::blowup::

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #112 on: February 14, 2010, 11:15:48 PM »
Svaka cast extra izgleda Punto :)A i sigurno ubija kako ide :) jbg ja imam Punta obicnoga doduse od 1600kubika, 90 konja pa razbija kako ide ;) Svakom brzinom zapali gumu  happydanceA to sto si ga tresnuo to ce se napravit :) Taman to iskoristi da mu malo drugacije uradis zadnji branik, i meni se cini (ali svak ima svoj ukus) da ovaj bijeli brisac ne stoji bas nesto ;( ja mislim da bi ljepsi bio da je crn :)... i usput da te pitam??? .. posto vidim da imas Punta kao ja :) ... ima li dje da se kupi maglenka za punta i bijeli bocni migavci???   ... treba mi desna maglenka jer je moja propala ;P ..uvatila je rdja i vlaga :(xexe... mogu mislit kako taj turbo kopa :)
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #113 on: February 14, 2010, 11:35:12 PM »
Svaka cast extra izgleda Punto :)A i sigurno ubija kako ide :) jbg ja imam Punta obicnoga doduse od 1600kubika, 90 konja pa razbija kako ide ;) Svakom brzinom zapali gumu  happydanceA to sto si ga tresnuo to ce se napravit :) Taman to iskoristi da mu malo drugacije uradis zadnji branik, i meni se cini (ali svak ima svoj ukus) da ovaj bijeli brisac ne stoji bas nesto ;( ja mislim da bi ljepsi bio da je crn :)... i usput da te pitam??? .. posto vidim da imas Punta kao ja :) ... ima li dje da se kupi maglenka za punta i bijeli bocni migavci???   ... treba mi desna maglenka jer je moja propala ;P ..uvatila je rdja i vlaga :(xexe... mogu mislit kako taj turbo kopa :)
ja imam isti problem sa maglenkama....znachi bkwalno se rdja uhwatila,probao sam da odwojim stakolo da ochistim to ali bezuspjeshno....raspitacu se kako da rijeshim taj problem...ja swe djelowe uzimam iskljuchiwo u ital auto sigurno imaju i maglenke...

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #114 on: February 25, 2010, 09:44:47 PM »
sve popravljeno.... josh da vidim shto cu sa farbanje,,,, mozda odradim komplet  coolthumb

Offline zbeka

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #115 on: February 25, 2010, 10:22:11 PM »
dostanceri i kraj priche...najweci shto budu mogli da se stawe....   ::blowup::
::thumbsupup::  ::thumbsupup::  ::thumbsupup::

dzony90

• Guest
Punto gt Turbo
« Reply #117 on: March 15, 2010, 01:12:36 PM »
jesi li ti radio ovaj branik, ili je na njega bio...? punto je extra, imamo iste obrvice....  ::msn-wink:: ::msn-wink::

Offline Filip

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #118 on: March 15, 2010, 06:09:25 PM »
jesi li ti radio ovaj branik, ili je na njega bio...? punto je extra, imamo iste obrvice....  ::msn-wink:: ::msn-wink::
Cao dzoni, da vidis tek moje trepavice :P Predstavi se u sobi za predstavljanje clanovaovdje --->  http://montenegro-racing.com/forum/index.php?board=5.0Pozdrav i dobrodosao.

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #119 on: April 09, 2010, 11:16:01 PM »
branici su bili na njega...