Author Topic: Home design  (Read 2527 times)

Offline Nemanja

• View Profile
Home design
« Reply #80 on: February 11, 2009, 03:52:21 PM »
to sam ja izvodio nesto sa tim branikom  ::msn-wink::

Offline TROPHY

• View Profile
Home design
« Reply #81 on: February 11, 2009, 09:13:26 PM »
Tek danas vidjeh ovaj topic, pa da se i ja malo aktiviram...Neki su crtezi stari i po 7,8 godina. ::msn-wink:: Sve je licno moj rad bez ikakvih skica, fotoshopova,osnova.... ::yes:: ::yes:: ::yes::Kao sto ja volim da kazem 'za svakog po nesto' happyNajsvjezija od prosle godine happy2 P.S. Izvinjavam se sto nisam vodio racuna o postavljanju slika po starosti, pa dako sami procijenite... heh happy

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home design
« Reply #82 on: February 11, 2009, 09:42:01 PM »
Vidi se da pocinjes ako se tako moze reci, ali treba jos puno puno truda ako mislis dalje time da se bavis cheers1
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline TROPHY

• View Profile
Home design
« Reply #83 on: February 12, 2009, 08:05:10 PM »
Oke. Samo da se zna da ja auta crtam od svoje cetvrte, pete godine i prvo sto sam naucio da crtam su bila auta, a ne kuce i zivotinje sto sva ostala djeca rade kad pocinju da crtaju   ::yes:: ::msn-wink:: ::tongue4:: :tease:

Offline bmw_fan

• View Profile
Home design
« Reply #84 on: March 23, 2009, 01:05:45 AM »
a cuti manijace, pojma nemas  rofl rofl rofl rofl rofl  cheers1 cheekkissrenol, samo crtaj kad imas  vremena...nemoj ka nemanja..nista neradi, razocara me potpuno roll2eo nesto na po  puta...mozda  se nekomsvidi, mozda nekom ne...radim za   jednog covjeka i bit cu dobro  placen..ostalo me ne interesuje  :tease:http://img3.imagebanana.com/view/il5cuq9q/zeeenaaaaaa.jpgi jos jednastvar. drzite ga u gace  hahahahahahps.brzo ce bit gotovo  pa cu  okacit finalnu

Offline TROPHY

• View Profile
Home design
« Reply #85 on: March 23, 2009, 12:21:39 PM »
E pa chime se ti bavish! Ccccc! shalim se vrh je odradjena ::thumbsupup:: ::msn-wink::Samo shta treba da bude na ostali 'dio puta'? Neki avto? heh happydance

Offline bmw_fan

• View Profile
Home design
« Reply #86 on: March 23, 2009, 10:50:46 PM »
pa na njoj se vec nalazi nesto sto lici na auto industriju (talijanski) :P  pa trazi :P

Offline X3M

• View Profile
Home design
« Reply #87 on: March 24, 2009, 09:47:24 AM »
nesto u vezi alfe  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home design
« Reply #88 on: March 24, 2009, 11:15:15 AM »
Fino ti ovo uradi, cime si ovo radio?

Offline MotobikeR

• View Profile
Home design
« Reply #89 on: March 24, 2009, 11:31:01 AM »
kupaci alfa romeo :P

Offline TROPHY

• View Profile
Home design
« Reply #90 on: March 24, 2009, 02:07:12 PM »
Krila ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home design
« Reply #91 on: March 24, 2009, 05:05:04 PM »
nego...pomami me luka...mora' sam okacit ovu ljepoticu..ovo sam radio danas za fax....opucih se...uhhhh

Offline bmw_fan

• View Profile
Home design
« Reply #92 on: March 24, 2009, 05:42:11 PM »
tabla wacom i photoshop...manijace ja ne vidim nikakvu vezu ovog rada tvog  sa automobilima a i dude su joj male za moj ukus :Pal mi se isto dopada, bas fino...zrelo...jos uvijek ne mogu da provalim koji je koji od vas...al predpostavljam da je najstariji moguci posto dosta zrelo djeluje...na koji si fax iz cega ti je ovo?

Offline TROPHY

• View Profile
Home design
« Reply #93 on: March 24, 2009, 06:11:12 PM »
A zbilja shta studirate? (bmw_fan, tmaniak)?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home design
« Reply #94 on: March 24, 2009, 07:17:31 PM »
Ovo je mladji crtao. Oba su na fax-ove, stariji je na ekonomski a mladji na FVU (fakultet vizuelnih umjetnosti).::msn-wink::

Offline bmw_fan

• View Profile
Home design
« Reply #95 on: March 24, 2009, 07:35:23 PM »
opa fino fino..vidis nijesam znao  :vampire: imate li fb?  rofl rofl rofl roflja ne studiram trohpy...koljem po kucama...ovamo je to perspektivno...hahaindustrijski dizajn

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home design
« Reply #96 on: March 24, 2009, 07:37:23 PM »
Ova cura je jos doradjena sada je extra...no ako mogu sad slikat momamio se ::yes::

Offline Domo_TS

• View Profile
Home design
« Reply #97 on: March 24, 2009, 09:34:31 PM »
a stvarno manijaci mili ste mi momci ali bih vas banova dok ne otvorite dva naloga...  happydanceinache dobri su radovi, a ajkula UBIJA...

Offline TROPHY

• View Profile
Home design
« Reply #98 on: April 09, 2009, 08:11:31 PM »
Rezultat chiste dosade na chasu... rofl NO COMMENTnikad nisam umio da uskladim proporcije, i perspektivu (pogotovo), pa ako neko ima savjet... poshto bih bash volio da crtam shto profesionalnije! hysterical happydance ::yes::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home design
« Reply #99 on: April 10, 2009, 02:42:09 PM »
Ja sam naucio prvo da precrtavam..dovodio sam sam crtez do takvog perfektnog stanja da se ne moze prepoznat......ali ne detaljno precrtavanje...vec glavne konture.......ali to ne moze posle dva precrtavanja pa posle lagano rukom.......tacno znam, 550 radova sam precrtavao.....i sad imam mirinu ruku nego ikad......i mogu se upustit lagano u studiju nekog auta......slobodnom rukom......ali za to treba dooosta vremena...a ne jedan cas na kojem ti je dosadno.....radio sam studiju jednog citroena (znaci, unutrasnjost, spoljasnjost, sa bokova, sa prednje zadnje strane ihaha ima tu dosta) za kolokvijum.....pa posle slikam rad....pa ga obradjujem u photoshopu....Ali nazalost to mi je zadnji crtez.....memam zivaca da se upustim u jos neku studiju...To ti je to......PS; Luka (bmw-fan) isto moze da ti kaze, on se dosta razumije......::msn-wink::
« Last Edit: April 10, 2009, 02:44:39 PM by tuningmaniak »