Author Topic: Mini bike u CG- Ima li ???  (Read 111 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Mini bike u CG- Ima li ???
« on: January 04, 2009, 11:23:39 AM »
Interesuje me ima li nest oovako da se kupi u Crnoj Gori i gdje...http://www.sdteam.hr/index.html50ccm ili vise,samo to,ne oni na elektricni pogon..

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1 on: January 05, 2009, 08:52:37 AM »
Ima. Dje ne znam ali znam da ih ima. Kross je kupio jedan momak iz bara za sestrinog sina. rekao mi je da ima i pistas al da je mali divljak pa je bolje kross.Vozili su ga kod mene na parking pa sam ga pitao, znam samo da je nedje u PG.

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2 on: January 05, 2009, 09:20:52 AM »
Imao je meni jedan prijatelj mini pistasa, 50ccm 11KS to je islo bolje nego ijedna vespica,skoro 100 po njegovom satu,nazalost neslavno je to cudo zavrsilo,a uzeo ga je na sad bivsi tuski put za 250 eura...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #3 on: January 05, 2009, 10:37:31 AM »
Magnus Moto ima poprilican izbor tih mini motocikala,Efel (Yamaha) ima u ponudi, al' nemaju na lageru pa se mora cekati.Za klince do 6 godina imaju automatski mjenjac i kardan tako da nema nekog velikog odrzavanja i jednostavno je za upotrebu  ::msn-wink::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #4 on: January 05, 2009, 10:51:24 AM »
A cijena ? Dolazi mi sestric uskoro pa bih mu dao malo da se igra preko ljeta i koliko bi ga mogao prodati posle ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #5 on: January 05, 2009, 10:52:37 AM »
E jbg. ja sam vise mislio na neke china modele,tako da yamaha otpada,al moram vidjeti sto ima u magnusa (ako neko prije ispita nek javi)...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #6 on: January 05, 2009, 05:43:51 PM »
zadnji put kada sma bio mislim da su imali Malaguti Grizzly i da je cjena bila oko 1.000 eura, nisam siguran da se dobro sjecam