Author Topic: audi b4 cabrio by pele  (Read 887 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
audi b4 cabrio by pele
« Reply #40 on: January 13, 2009, 05:22:50 PM »
Nemoj zamijerit ali Devil Eyes su najvece sranje koje moze bit....ruzne su do bola...oce da kopiraju bmw-ove angel eyes koje su za Devil Eyes svijet izmislile............a za tu polir pastu...to je extra stvar ali za los ili stari lak........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

pele-79

• Guest
audi b4 cabrio by pele
« Reply #41 on: January 13, 2009, 05:53:52 PM »
Nemoj zamijerit ali Devil Eyes su najvece sranje koje moze bit....ruzne su do bola...oce da kopiraju bmw-ove angel eyes koje su za Devil Eyes svijet izmislile............a za tu polir pastu...to je extra stvar ali za los ili stari lak........
jok,vrati sjaj i novoj boji,kao i anulira ogrebotine i fersice od pranja,a i stiti lak.inace ta se pasta koristi za nove bentlije,rols rojse,bmw,audije... kad idu po sajmovima,tako da...a sto se tice devil eyes,stvar je ukusa,meni se vise svidjaju

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
audi b4 cabrio by pele
« Reply #42 on: January 14, 2009, 07:19:39 AM »
a sto se tice devil eyes,stvar je ukusa,meni se vise svidjaju
I meni, al na neka kola stoje andjeoske oci na neka djavolje oci...Pele koliko je poliranje kod tog lika - onako cisto informativno.

Offline tuningmaniak

• View Profile
audi b4 cabrio by pele
« Reply #43 on: January 14, 2009, 01:44:38 PM »
Pa ok stvar ukusa...meni su ruzni do zla boga........Sad su izasle za moju octaviu Devil eyes......a ruzne su ka k***c...........pi.......
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

pele-79

• Guest
audi b4 cabrio by pele
« Reply #44 on: January 14, 2009, 03:31:38 PM »
mislim izmedju 50-70e,zavisno od velicine auta i stanja farbe

Offline bo8an

• View Profile
audi b4 cabrio by pele
« Reply #45 on: January 14, 2009, 06:17:58 PM »
izvini, ali na onu aukciju od devil eyes-a ne ebay, pise da ne pasuju na cabrio, pazi da ne bacis pare
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

pele-79

• Guest
audi b4 cabrio by pele
« Reply #46 on: January 14, 2009, 10:39:50 PM »
izvini, ali na onu aukciju od devil eyes-a ne ebay, pise da ne pasuju na cabrio, pazi da ne bacis pare
nisam te narucio nego skuplje za kupea i cabria,a ono sam samo dao kao primjer zbog slika.mada je razlika bezveze,iste dimenzije,samo sto za cupe cabria nema zmigavac u far,a za limuzinu avant imaju,ali svakako sam porucio prave 50e skuplje ranting3

Offline bo8an

• View Profile
audi b4 cabrio by pele
« Reply #47 on: January 15, 2009, 06:10:01 PM »
nisam te narucio nego skuplje za kupea i cabria,a ono sam samo dao kao primjer zbog slika.mada je razlika bezveze,iste dimenzije,samo sto za cupe cabria nema zmigavac u far,a za limuzinu avant imaju,ali svakako sam porucio prave 50e skuplje ranting3
a dobro onda, samo reko da se ne zajebes  ::msn-wink::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

duka

• Guest
audi b4 cabrio by pele
« Reply #48 on: February 22, 2009, 05:22:23 PM »
U oglasu rece da si stavio alu felne 15-ice pa stavi sliku da vidimo kako izgleda s njima