Author Topic: vratiti PLASTICNE farove u extra stanje  (Read 5119 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
vratiti PLASTICNE farove u extra stanje
« Reply #60 on: September 22, 2010, 05:32:54 PM »
stefane bio sam danas u kastelanu, taj extreme proizvod sto je 8 eura je vise za vracanje sjaja i da izgleda ono kao da je sveze opran. Ali nema 'boje' u njega/Zato uzeh ono od 6 eura, kao boja za cipele, sa onim sundjerom na vrh i takoh onu plastiku sto ide izmedju jednog i drugog auspuha. Nije loshe. Posluzice do lakiranja :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Charger1970

• Guest
« Reply #61 on: January 01, 2011, 08:52:31 PM »
ja sam to odradio na puntu,odlicno je ispalo :D

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #62 on: May 20, 2011, 12:58:07 PM »
Hvala Vam momci sto ste mi pojasnili ovo,ja sam danas na Punta ovo uradio,jes da su mi ruke opale od slajfovanja,ali sam i vise nego zadovoljan  :D  farovi su kao novi i nisu vise onako odvratni  :D   stavicu slike u moj topic  :D
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Valle

• View Profile
« Reply #63 on: May 20, 2011, 07:20:35 PM »
Ja sam danas ovo odradio,i ne daj Bože koliko sam sad popizdio! USRAO SAM SE U FAROVE... TUDJE! Sve po uputstvu. Nema talasa,boja je ravnomjerno nanesena,ALI PROVIDNI LAK NIJE PROVIDNI!!! Far je mutan,kao stefanu što se desilo. Pa sam otišao da kupim drugi,i "garantovao mi je" tako da cu prvi radni dan da mu se poserem u radnju ako mi ne vrne pare ili se imalo pobuka. 3,8 evra,PRINCIP!!! Onda,zvao sam gospodina Pera Rašovica,EXTRA LAKIRERA i momka koji zna posao i rekao mi je da uzmem JEDINO BEZBOJNI LAK SA OZNAKOM 496!!! Nisam imao to gdje uzeti,vec je bilo 20h,ali pokušacu i sa tim. MOLIM DA SLEDECI POSTOVI NA OVAKVE TEME BUDU MNOOOOGO PRECIZNIJI!!! Kad se vec slika,nije problem slikati i korišceni bezbojni lak koji je Ok odradio posao. ZNACI,SVI KOJI ODLUCE NA OVAJ KORAK 496!!! Tj,ostaje i njega da probam.

Offline Milan.S.90

• View Profile
« Reply #64 on: May 20, 2011, 07:43:27 PM »
ja sam radio sa drugarom ali nista osim smigle iz ovog posta nisam koristio i to minimalno, on donese posle neku pastu za poliranje farova sa njom ispolirasmo i ko nov far bukvalno...onda odem kod drugara koji radi sa modifikovanjem farova i on mi rece nemoj da si lud da lakiras bilo sta nego lepo uzmes tecnost i odradis to..eventualno ako hoces posle prelepis far providnom folijom....kaze uradio sam preko 1.000 automobobila sto skupljih sto jeftinijih i nikad nista nisam lakiro a svaki put su ljudi odlazili zadovoljni

Offline Andrijav5

• View Profile
« Reply #65 on: May 20, 2011, 09:00:59 PM »
Ja sam danas ovo odradio,i ne daj Bože koliko sam sad popizdio! USRAO SAM SE U FAROVE... TUDJE! Sve po uputstvu. Nema talasa,boja je ravnomjerno nanesena,ALI PROVIDNI LAK NIJE PROVIDNI!!! Far je mutan,kao stefanu što se desilo. Pa sam otišao da kupim drugi,i "garantovao mi je" tako da cu prvi radni dan da mu se poserem u radnju ako mi ne vrne pare ili se imalo pobuka. 3,8 evra,PRINCIP!!! Onda,zvao sam gospodina Pera Rašovica,EXTRA LAKIRERA i momka koji zna posao i rekao mi je da uzmem JEDINO BEZBOJNI LAK SA OZNAKOM 496!!! Nisam imao to gdje uzeti,vec je bilo 20h,ali pokušacu i sa tim. MOLIM DA SLEDECI POSTOVI NA OVAKVE TEME BUDU MNOOOOGO PRECIZNIJI!!! Kad se vec slika,nije problem slikati i korišceni bezbojni lak koji je Ok odradio posao. ZNACI,SVI KOJI ODLUCE NA OVAJ KORAK 496!!! Tj,ostaje i njega da probam.
Samo pistoljem mozes zavrsiti posao da valja nikako sprejom  ;)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #66 on: May 20, 2011, 11:01:16 PM »
pa vidite li da je u prvom postu na 2 slike desni far a na trecoj gotov lijevi far ili obrnuto! ne radi se to lakom,samo polir pastom,to je sve sto mozete da uradite,sa lakom cete samo nagrditi far...

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #67 on: May 20, 2011, 11:19:05 PM »
ma ispalo je meni extra, samo treba dobro da se uglaca,i predje jedan najtanji sloj laka,i bice ko novi. . A ako bi to malo laka pravilo problem lako ga je odstranit. . Ali 3 sloja su bezpotrebna :)
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #68 on: May 20, 2011, 11:31:42 PM »
Ja i sajmon radili na njegovog pasata sa polir pastom! ;)
« Last Edit: May 20, 2011, 11:51:26 PM by tmBROTHER »

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #69 on: May 21, 2011, 01:19:16 PM »
Shmirglanje pa poliranje...nishta lak...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline sajovan

• View Profile
« Reply #70 on: May 21, 2011, 02:44:59 PM »
nismo lak koristli,samo smirgla i polir g3...
TDI power!!!

Offline lazio

• View Profile
« Reply #71 on: June 14, 2011, 08:44:55 PM »
jel ko kad ovarao far, posto j meni unutra malo zamutilo,tj treba detaljno ocistitisociva, jel cinio ko sta slicno,radi se o gta farovima alfa 147

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #72 on: June 14, 2011, 11:11:51 PM »
Jesam ja....imash posla jer mora da se grije far da bi se otvorio...ali mozhe :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Milan.S.90

• View Profile
« Reply #73 on: March 26, 2012, 10:23:52 AM »
ja juce probah zute farove na astri da uradim smirglom 2.000 pa onda "koktel" pasta za zube i soda bikrabona, i vratismo ih u skoro fabricko stanje a bili su skroz zuti nije mogla sijalica kroz njih da se vidi

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #74 on: March 28, 2012, 04:31:52 AM »
prvo 400 pa 800  pa 1000.. pa poliranje..nema potrebe za 2000 :) mislim.. ne shkodi.. ali.. nema bash potrebe:)
Izbrisan clan

Offline Milan.S.90

• View Profile
« Reply #75 on: March 29, 2012, 09:49:43 AM »
bilo me strah da mu ne zeznem nesto da su moji znam kako bi :p hvala na savetu svakako