Author Topic: Metlice : )  (Read 621 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Metlice : )
« on: November 19, 2008, 11:40:02 AM »
Dosla je zima i pocela je kisa. Moji brisaci su OK ali bih da ih zamijenim sa silikonskim kao na novu oktaviju. Sto mislite tuningmanijaci bili mi odgovarala "metlica" od nove octavije? I koliko bi me kostalo to zadovoljstvo?http://www.valeoservice.com/data/master/webfile/105912230646D6A5BA7A98D.jpg

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #1 on: November 19, 2008, 11:49:40 AM »
ovi kostaju kolko sam cuo oko 10tak eura,brisu ludacki ::thumbsupup:: ::tongue4::

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2 on: November 19, 2008, 01:24:27 PM »
Fina fora i nista vise. Ljepse izgledaju, brisu solidno pri manjim brzinama i kroz grad, al im je najveca mana sto pri vecim brzinama nemaju dovoljno potiska na sofersajbnu i brisu lose. Meni ih ujak ima na Roomstera i kaze da je to jedna od najglupljih stvari posle onih projekcionih farova sto roomster ima. Nimalo nije zadovoljan s njima. Mada on vecinom vozi pri brzinama iznad 100km/h gore po autoputevima, a kako su se pokazale za gradsku voznju neznam. Znam da je to sad glavna fora ne samo u cesku vec i u ostalim zemljama sto se stylinga tice. Nisu lose cim ih toliko naroda naknadno ugradjuje al ja ne bi ove moje klasicne dira nikako. Ne znam da li bi Ti odgovarala ova bas sa Octavije, znam da ih u Ceskoj ima raznih dimenzija a posto je Octavijina soferka ka dvije felicijine mislim da nece pasovat. Ti se raspitaj u Sambu pa vidji sto ce Ti rec. Evo Ti par slicica da vidis kako to izgleda na Feliciji. Strpi se ako mozes do vikenda, onda cu prodzarat malo po ceskim forumima i sajtovima kako se to ugradjuje, pasuje li sa Octavije i ostale sitnice. Sad nemam kad imam neki ispit u subotu pa (m)ucim.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3 on: November 19, 2008, 02:27:30 PM »
Poci cu u Sambu ili cu zvat Visni da mi kazu imaju li.Meni je dobra fora i cisti ludacki posebno sto kazes kroz grad.Probacu sa Skode praktik (CocaCola-ine pa ako budu valjali dacu mu moje trampicemo se!)  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #4 on: December 05, 2008, 11:27:48 AM »
Slucajno sam ih nasao u Gang Land (u jedan casopis) mada je to GL iz srbije, i kostaju 10E, sad koliki je kvalitet ko zna. Podji do tog vaseg GL-a u Baru i raspitaj se. Ovima iz srbije sajt nesto ne radi tako da nisam mogao nis' detaljnije vidjet. Inace su u cesku od 30E za snj kvalitet koji ti samo zamazuju soferku i ne valjaju pisljivog boba, a imas i Bosh od 45E i Valeo od 60E. Raspitaj se odje kako i sto. Ja ako budem skoro isa kod Bulatovica da uzimam neke djelove vidjecu Ti za njih. Valjda je jedino bitno da potrefis duzinu matlice, kacenje ide umjesto ovog originalnog metalnog rama, tako da ne bi trebalo to biti problem.P.S. Ako budes isao u Gang Land raspitaj se molim Te za gumene patosnice za moju oktaviju.

Biker

• Guest
« Reply #5 on: December 05, 2008, 02:02:34 PM »
ja sam bio u gang land i kupio sam metlice neke Japanske,platio sam ih 14e i zadovoljan sam,ovo im je vec 2god a jos ih nisam mijenjao jer i dalje brisu kao prvog dana,isplatilo se dat 14e za 2 metlice iako mi se na prvi pogled ucinjelo mnogo...Zato milane ako ces da kontaktiramo gazdu u GL i dan nam posalje u Barski Gang,javi mi...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: December 06, 2008, 09:55:02 AM »
Bio sam kod Kolara u auto djelove i kod njega je par 16 eura. Ali mi rece da ih kradu nenormalno... Leka je valjda uzeo.Ovaj Gang Land u BR ne radi neko vrijeme a onog seljaka od gazde nebi zvao da pitam nesto nema para!

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #7 on: December 09, 2008, 10:06:12 AM »
ima ovih metlica u sumiCO ja misli oko 12-13 eur. su....

Offline Filip

• View Profile
« Reply #8 on: December 17, 2009, 12:49:55 PM »
ja treba da kupujem metlice pod hitno, pa sto preporucujete? ove?

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #9 on: December 17, 2009, 02:21:33 PM »
bile su na eko petrol-novi preko puta volvoxa na zabjelo 5e komad...pa provjeri ima li ih vise...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #10 on: December 17, 2009, 07:43:36 PM »
5 eura ovi "bezrameni"? Pa nije mnogo!

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #11 on: December 17, 2009, 09:36:05 PM »
ovi 'aero' ... kacenje standarno - 90ih... ne znam kako da ti objasnim..

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #12 on: December 18, 2009, 03:16:06 PM »
pa e, na te sam i mislio! Ja ig zovem bezrameni jer nemaju ona ramena gore iznad gumice!

sparco

• Guest
« Reply #13 on: December 19, 2009, 07:12:41 AM »
kolko se dobija konja na ovo?

Offline Filip

• View Profile
« Reply #14 on: January 15, 2010, 12:26:04 AM »
Ljudi nidje ne mogu da nadjem Metlice za brisace... svi me ceraju kod Pavicevica, tamo su mi 50 eura... necuuuDje cu?

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #15 on: January 15, 2010, 01:43:35 AM »
I meni 75e kod Knezevica.Kako se zvase ono tamo iza Metalke dje imaju momci sto prodaju felne i taa cuda...kod njih ima, tj bilo je prije po' godine.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #16 on: January 15, 2010, 09:01:00 AM »
Filjipe svi mi fale neke brisace u Trend Auto (onamo preko puta DAN-a), mada ih imas i kod Bulatovgica (upitna kvaliteta), kod Ford Auto Zlatica, Auto Zeta, kod TD(I) Scekica, AutoTref ili kako se vec zove, imas i na stari prodavnicu za Francuska vozila onamo kod TAP-sa nemos promasit. Ako nista ne uspije, onda ove "AERO" metlice univerzalne, samo se zakace na glavcinu od starog brisaca a ostalo nema veze sa prizvodjacem vozila, bitna je samo duzina metlice.

Offline Filip

• View Profile
« Reply #17 on: January 15, 2010, 09:05:32 AM »
aj provjericu ove, u auto zetu su mni rekli, SAMO KOD PAVICEVICA, na stari su mi rekli ISTO TO.... vidjecu ovam... duzina je 60, 40 ja mislim.... problem je i kacenje.... jer  je moje ono veliko

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #18 on: January 15, 2010, 09:06:44 AM »
Vidji onda jos Trend Auto i Tref Auto (onamo kod sahat kule) jos su oni "neoficijelno" za francuze. Podji i do SumiCo da vidis mozda se posreci.

Offline Filip

• View Profile
« Reply #19 on: January 16, 2010, 12:44:42 AM »
ja ne mogu naci brisace, necu u pavicevic, necu da dekram, tata je narucio nesto from Serbia