Sad da svi mlatimo nesto bice ako, ili, mozda i sl. Najbolje je podji u neku agenciju za regristraciju, prevod i pravljenje tih kupoprodajnih ugovora pa se raspitaj. Po meni ako oces legalo da taj motor stavis moras pocu na Mashinski fakultet u institut za motorna vozila i tamo pokusat rijesit s ljudima legalnost ugradjivanja tog motora. A za promjenu motora u autu potreban Ti je racun o kupljenom motoru i broj motora. E sad od kad su izbacili broj motora iz podataka o vozilu (saobracajne) mislim da su konacno dosli do zakljucka da je motor potrosna roba i da njega ne identifikuju, pa mislim da samim tim ne bi trebali da Ti prave problem. Al ovo su sve nagadjanja, najbolje je da podjes u ove dvije "institucije" i tamo se sve podetaljno raspitas. Zelim Ti puno uspjeha kod ovih nasih "strucnjaka" jer ce Ti trebat happy2P.S. Nego zaboravih, sve pohvale sto si uzeo detaljno da radis, treba imat celicnu vozlju za svim ovim. Kako se tacno zove ova zastita sto si patos radio s njom (da mi se ne sprdaju kad je budem trazio a ja ne umjednem objasnit), dje si je uzeo i kolko kosta? A kolko je taj posebni pistolj?