Posle odredjenog stagniranja ponovo sam dobio volju da se bavim ovim autom. Tako da sam kao #samsvojmajstor malo osvjezio lak 3emom

Mogu da kazem da sam bas zadovoljan rezultatom, no vec godinama unazad postojala je zelja da uozbiljim ovaj auto tockovima, ali da zadrzim BBS RS. Kako je prakticno nemoguce isti nac` u velicinama iznad 15\'\' sa promjerom 4x100 ili 5x100, odlucio sam se na najbolju mogucu varijantu. Step up kit 15\'\' na 16\'\'. Slike ce sve reci

Nije tesko vidjet jasnu razliku izmedju 15\'\' i 16\'\'
Lipovi su iste sirine kao prije 1.5\'\' naprijed i 2\'\' pozadi, s tim sto sam uzeo sire barele (6\'\' umjesto 5 3/8\'\') sto je ujedno i najveca moguca sirina na mk2 sa stelujucim amortizerima (zbog klirensa) i fabrickim blatobranima

Nemojte da me prozivate za gume, nista bolje nije bilo na lageru u CG u ovoj dimenziji 

Korekcija visine je bila nuzna, skoro 2cm je otisao dolje. Visina poda je ostala ista, auto se vozi bez struganja blatobrana
Uporedite sami

I novi BBS logotipi.

Bice boljih slika ako Cika Stevicu povedem na obecanu pizzu. Auto je moze se reci zavrsen sto se tice stajlinga. Motor cekaju ozbiljne muke, ali o tome tek kad krenem u novo poglavlje