Author Topic: Golf 2 1.8 (VR6 project)  (Read 60647 times)

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1540 on: February 20, 2012, 09:37:20 AM »
cus da ga vozim svaki dan, ne znam zasto, ali kad sam samo ponekad na faks isao sa njim zaradio sam ogrebotinu preko cijele jedne strane... a da ne pricam o stotinama lezecih i rupa po podgorici na koje ce me neko klepit jer usporavam namrtvo saobracaj.ovako me glava nece boljetcheers

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1541 on: February 20, 2012, 01:01:33 PM »
usporavam ga i ja. I sviraju mi i psuju, a ja im samo posaljem pusu (mada ne vide kroz zatamnjena stakla).Ajde jadan, to razmisljanje oce li ga ogrebat - onda ne valja ni iz kuce izlazit, moze te upucat neko :P
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1542 on: February 20, 2012, 03:40:13 PM »
a to ovi alfisti i fiatisti sigurno :))

Offline Valle

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1543 on: February 20, 2012, 04:06:32 PM »
Å to,nemamo mi niÅ¡ta protiv Vas? :D   Dok je Vas mi cemo jeftino kupovat' ono Å¡to nama treba. :P

Offline TROPHY

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1544 on: February 20, 2012, 04:20:32 PM »
usporavam ga i ja. I sviraju mi i psuju, a ja im samo posaljem pusu (mada ne vide kroz zatamnjena stakla).Ajde jadan, to razmisljanje oce li ga ogrebat - onda ne valja ni iz kuce izlazit, moze te upucat neko :P
Ahahahahah aoooo WIN! :D

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1545 on: February 20, 2012, 07:39:49 PM »
Sto se radi ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1546 on: February 21, 2012, 03:05:18 PM »
golf 2 , vikend auto
coupe bertone, lijep auto.

Offline Filip

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1547 on: February 21, 2012, 03:59:26 PM »
ixixixi . . . ne treba robovat stvarima, ali kad ti moze bit i imas kola pored ovog golfa, normalno da ce ti sluzit kao vikend . . . toliko truda u njega ulozenog, pa da ti neka tetka poprijeci kola u njega. . . kad bi ga vozio svaki dan mozda bi ti dosadio :P a ovako taman pustis da mu se uzelis . .

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1548 on: February 21, 2012, 04:44:02 PM »
potpuno je nepraktican za 'zavrsavanje posla' jer nemam strpljenja da milim preko rupa kad mi se dje zuri, ne moze u njega nazad bez 1, trosi, moram pazit dje da parkiram da mi ga ne izlupaju vratima ili izgrebu, znaci bas ono nije za svaki dan i trckaranje po gradu. zato fino sjednem u dizelacu zavrsim posao, a u slobodno vrijeme se vozam s njim.to naravno kad se sklopi ovaj motor

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1549 on: February 21, 2012, 05:39:55 PM »
trosi
pa tako kazi :D :Pa aj mi objasni kako mene niko ne izlupa vratima i ne izgreba za ovo malo godina sto vozim :D A i svaki mi je bio spusten i mnogo zajebaniji za nedajboze djelove od golfa :) Imamo rupa brate ali daj..Parkiram se ispod stadiona/kod Madjove zgrade/ili na onaj parking na sprat isto kod njega.Poprijecit ce ti se tetka isto i kad si u golfa 2 i u golfa 4 i u Morgan aero i u Koenigsegg CCX.Ti znas da te volim itd ;)Ok da nije za trckaranje kroz grad, da potrgujes itd itd, ali nije ni 'vikend auto' :D
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1550 on: February 21, 2012, 06:51:10 PM »
pa nije stvarno bukvalno vikend auto, ali nije ni daily, nesto izmedju (sa sabrijom)

Offline stefan123

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1551 on: February 21, 2012, 07:09:54 PM »
Vikendom se u prvom dijelu dana budi/trijezni a u drugom pije itd, kakav vikend auto po bo gu ;Pp
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1552 on: February 21, 2012, 07:32:43 PM »
Å to,nemamo mi niÅ¡ta protiv Vas? :D   Dok je Vas mi cemo jeftino kupovat' ono Å¡to nama treba. :P
a nego kako Valle  ;)  daleko bilo da mi imamo sto protiv VW ljubitelja,cak priznajem i ja sam na neki nacin ljubitelj VW-a ali ne slijepo kao neki :) Svaka cast za trud oko ovoga Golfa,ali bez uvrijede to je "dvojka" narodni auto,isto ko i ostale tranje nas forumasa, tesko da ces nac koju da bar jednom nije farbana,tako da je glupo sve razmisljat oce li te ko ogrebat kad stanes dje,jes lose ako ga koji pakosni kreten zagrebe,i sve bi ja te sto nagrdjuju tudja auta,iza resetaka!  ali ruku na srce,nije smak svijeta ako se to desi,da se sredit bez panike samo da smo zdravo,a i ima djelova na trafiku svaku,samo lagano  ;)Zivjet u Crnu Goru i imat G2,zvat ga vikend auto,djeluje nemoguce i jes nemoguce,ali tvoja stvar,zovi ga kako oces,kad ja Fiata koji veze nema sa Abarthom mogu zvat Abarth,mozes i ti dvojku vikend auto,tvoj merak  ;)
potpuno je nepraktican za 'zavrsavanje posla' jer nemam strpljenja da milim preko rupa kad mi se dje zuri, ne moze u njega nazad bez 1, trosi, moram pazit dje da parkiram da mi ga ne izlupaju vratima ili izgrebu, znaci bas ono nije za svaki dan i trckaranje po gradu. zato fino sjednem u dizelacu zavrsim posao, a u slobodno vrijeme se vozam s njim.to naravno kad se sklopi ovaj motor
aj donekle te razumijem za ovo sto si napisao,ali kako to mislis "Ne moze u njega nazad bez 1" ???  mislis samo 1 osoba moze da se vozi pozadi  :D  daj ne sprdaj se nije neki BMW-ov dvosjed, nego VOLKS-narodni  WAGEN-auto  ;)
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1553 on: February 21, 2012, 07:40:09 PM »
Zivjet u Crnu Goru i imat G2,zvat ga vikend auto,djeluje nemoguce i jes nemoguce,ali tvoja stvar,zovi ga kako oces,kad ja Fiata koji veze nema sa Abarthom mogu zvat Abarth,mozes i ti dvojku vikend auto,tvoj merak  ;)
ROFL.+1

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1554 on: February 21, 2012, 07:41:22 PM »
nemoguce je nemoguce nemoguce nemoguce  :'(

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1555 on: February 21, 2012, 08:14:58 PM »
Svakako je isplativije vozit dizel jos dosta lijep dizel, mk2 ti je u neku ruku weekend car ili sto bi se kod nas reklo auto za merak. Svako bi voljeo da ima neki auto za merak pored svakodnevnog e sad u vidu show car, old timera, auta za stazu, i sigurno da bi vodio racuna dje ga parkiram kuda ga vozim i kako ga vozim...
"Ne moze u njega nazad bez 1" ???  mislis samo 1 osoba moze da se vozi pozadi  :D  daj ne sprdaj se nije neki BMW-ov dvosjed, nego VOLKS-narodni  WAGEN-auto  ;)
Ja razumijem zasto auto ne moze vise od 1 pozadi... Ne zato sto nema mjesta nego zato sto je auto spusteno i sto kaci kad je vise ljudi pozadi.Ulozio je dosta i farban je citav da bi ga sad "flekovao" zato sto ga neka gospodja udarila dok je unosila sise u auto...Potrosnja mislim da je poslednja na listi ali sigurno nije beznacajna.Eto u neku ruku shvatam zasto je ovaj auto "weekend car" i podrzavam Milosevu ideju.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1556 on: February 21, 2012, 10:11:06 PM »
Sto se radi ?
alo bre , ko je lud odje -sledeci off BAN

Majka mi je rekla da moze ...

Offline kiky_pg

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1557 on: February 22, 2012, 12:18:32 AM »
prvi put komentarisem ovaj auto...po meni ovo je jedan vrlo dobro uradjen auto,cak najzanimljiviji na forum iako je nekima "golf 2"...svako malo se radi oko njega,cacka,ulaze trud i novac...momak ima drugi mnogo dobar auto pored ovoga,koji je ekonomicniji i prosto auto za svaki dan...mislim da nije fora vozat ovu dvojku bilo gdje i bilo kad,i unistavat je po nasih puteva...da se ja pitam te bi siceve zaglavio i niko nikad da ne ulazi pozadi :)zdravo je ti vozio pa je i u garazu odmorio,i sto prije motor zavrtio xD

Offline MUGEN

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1558 on: February 22, 2012, 12:36:20 AM »
pa tako kazi :D :Pa aj mi objasni kako mene niko ne izlupa vratima i ne izgreba za ovo malo godina sto vozim :D A i svaki mi je bio spusten i mnogo zajebaniji za nedajboze djelove od golfa :) Imamo rupa brate ali daj..Parkiram se ispod stadiona/kod Madjove zgrade/ili na onaj parking na sprat isto kod njega.Poprijecit ce ti se tetka isto i kad si u golfa 2 i u golfa 4 i u Morgan aero i u Koenigsegg CCX.Ti znas da te volim itd ;)Ok da nije za trckaranje kroz grad, da potrgujes itd itd, ali nije ni 'vikend auto' :D
trile priznaj jesi li guglao da nadjesh tachan naziv " Koenigsegg CCX "  :D
Izbrisan clan

Offline Valle

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1559 on: February 22, 2012, 07:29:16 AM »
Aj da se ponovo umješam... Ja ovog golfa doživljavam ko vikend auto. Je li imao promašaja Miloš,JESTE! Ali je ucinio da nema toga majcinog sina da ostane ravnodušan prema ovom golfu. A Trile,mnogo je teže taj efekat postici sa golfom mk2 nego sa S4.