Što,nemamo mi ništa protiv Vas?
Dok je Vas mi cemo jeftino kupovat' ono što nama treba. 
a nego kako Valle

daleko bilo da mi imamo sto protiv VW ljubitelja,cak priznajem i ja sam na neki nacin ljubitelj VW-a ali ne slijepo kao neki

Svaka cast za trud oko ovoga Golfa,ali bez uvrijede to je "dvojka" narodni auto,isto ko i ostale tranje nas forumasa, tesko da ces nac koju da bar jednom nije farbana,tako da je glupo sve razmisljat oce li te ko ogrebat kad stanes dje,jes lose ako ga koji pakosni kreten zagrebe,i sve bi ja te sto nagrdjuju tudja auta,iza resetaka! ali ruku na srce,nije smak svijeta ako se to desi,da se sredit bez panike samo da smo zdravo,a i ima djelova na trafiku svaku,samo lagano ;)Zivjet u Crnu Goru i imat G2,zvat ga vikend auto,djeluje nemoguce i jes nemoguce,ali tvoja stvar,zovi ga kako oces,kad ja Fiata koji veze nema sa Abarthom mogu zvat Abarth,mozes i ti dvojku vikend auto,tvoj merak

potpuno je nepraktican za 'zavrsavanje posla' jer nemam strpljenja da milim preko rupa kad mi se dje zuri, ne moze u njega nazad bez 1, trosi, moram pazit dje da parkiram da mi ga ne izlupaju vratima ili izgrebu, znaci bas ono nije za svaki dan i trckaranje po gradu. zato fino sjednem u dizelacu zavrsim posao, a u slobodno vrijeme se vozam s njim.to naravno kad se sklopi ovaj motor
aj donekle te razumijem za ovo sto si napisao,ali kako to mislis "Ne moze u njega nazad bez 1"

mislis samo 1 osoba moze da se vozi pozadi

daj ne sprdaj se nije neki BMW-ov dvosjed, nego VOLKS-narodni WAGEN-auto