Author Topic: PC Games...  (Read 7272 times)

Offline ObeliX

• View Profile
PC Games...
« Reply #160 on: December 18, 2007, 10:51:23 PM »
ja je nisam igrao,jer mi se comp raspada,nemam rama ni graficku da valja....a od drugova sam cuo da je u odnosu na CARBON sranje obicno...mada po meni najbolje uradjen NEED FOR SPEED je UNDERGROUND 2!i najnoviji TEST DRIVE je perverzija....

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #161 on: December 19, 2007, 12:05:05 AM »
Meni sutra stize "zanimljiva" masinica ;D...pa cu malo da se vratim igricama... ;)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
PC Games...
« Reply #162 on: December 21, 2007, 06:59:12 PM »
Ja bi trebalo da nabavim original disk. Konfiguracija mi za sad dosta dobro pokrece CARBON al dali ce i PRO STREET ne znam, al svakako mi je onaj iz servisa za komp duzan 64oro bitni procesor tako da mozda ulozim i kojiju kintu na ponovno pojacavanje kompa.

Offline ObeliX

• View Profile
PC Games...
« Reply #163 on: December 22, 2007, 12:18:06 AM »
ne mora da znaci jer za CARBON je trebalo 512 RAM-a a za PROSTREET treba 1GB .... to je osnovno..e sad zavisi od CD-a,neki zahtijevaju cak i VISTU -_- mater im ......

Offline SFU

• View Profile
PC Games...
« Reply #164 on: December 22, 2007, 01:27:17 PM »
ne treba uopshte 1gb, jedino bez chega ne mozete da pokrenete igicu je pixel shader 2.0 (to je minimum)!znachi rachunar moze biti srednja zalost (min 512mb) ali grafichka mora da ima pixel shader 2.0 ili vishe!to shto ste chuli da je sranje, to batalite  :-Xako je niste igrali onda ne znate kojoj ciljnoj grupi je namjenjena igrica!!! ako se nekom svidja karbon i jurnjava sa policijom i skupljanje poena za nitro,  drift ko umjetnichko klizanje i pronalazenje prechica onda mu "pro street" MORA BITI SRANJE!na pro street-u nema free run-a nema, nema saobracaja, trkanje se odrzava striktno na stazama i jedno auto moze samo da se koristi za jednu vrstu takmichenja! e ako je to nekom sranje onda mi je jako drago shto takva "igrachka populacija" mora da pati i cheka neku "strashnu igricu" tipa TDU ili karbon!PS: Ljubitelji starih izdanja NFS-a kao npr NFS 2se ili NFS 3, moci ce da uzivaju u speed chalenge-ima (to je ujedno i najtezi mod)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #165 on: December 22, 2007, 11:23:35 PM »
Meni ProStreet radi na sva max/fullll podesavanja na rezoluciju 1440*900 ka mlijeko (Athlon X2 4000+, OCZ Dual Chanell 2x1GB/800Mhz, nVidia 8600GTS...)..OS mi je Vista x86...Sto znam...u klasi je sa NFS:Porshe-om, dakle pomak od katastrofalne arkade tipa Carbon ka necemu normalnijem ali opet to nije ni blizu simulacije...Sad sam skinuo Crysis a stavio sam i CoD4, BioShock, Gears Of War, Race07, RichardBurns Rally, Test Drive Unlimited da se skida pa cu imat sto da radim u Januar ;DOdo sad da installiram Crysis da uzivam u prelijepim virtualnim pejzazima DirectX10  :P
« Last Edit: December 22, 2007, 11:25:37 PM by stefan123 »

Offline SFU

• View Profile
PC Games...
« Reply #166 on: December 24, 2007, 04:53:02 PM »
...Sto znam...u klasi je sa NFS:Porshe-om, dakle pomak od katastrofalne arkade tipa Carbon ka necemu normalnijem ali opet to nije ni blizu simulacije...
Ne znam za tebe ali su simulacije postale SMOR, dobre su dok se ne uhodash dok grijeshish dok se nervirash ....a kad se uhodash MONOTONIJAPa NFS i treba da ostane arkada, ali iz Prostreet-a je izbacheno sve ono loshe arkadno a ono dobro akradno je izrazeno (to sam vec rekao)! Ne bi valjalo vishe realistichnosti u jednoj arkadi! To ti dodje ko sushta suprotnost Toca Race Driver-u - simulacija sa elementima arkade (pricha, hijerarhijsko napredovanje itd), to je najbolja kombinacija a rezultat - ZANIMLJIVO i IGRIVO!!!

Offline zbeka

• View Profile
PC Games...
« Reply #167 on: February 19, 2008, 07:22:17 PM »
Po meni najljepse uradjen stil voznje NFSU 2,jes da nije realan ali mi se djasvi  really! ::bluesbrother::Test Drive Unlimited,dobra grafika zahtjevan namrtvo,tezak za vozit (sa iskljucenim "driving aid-om")

Offline SFU

• View Profile
PC Games...
« Reply #168 on: February 20, 2008, 07:52:25 AM »
evo ja sam pocheo ponovo da igram trackmania nations ali nisam vishe tako dobar

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #169 on: February 20, 2008, 09:55:16 AM »
Test Drive Unlimited nije previse zahtjevan...meni je sve na full i grafika je jebitacna...i zvuk su uradili jebem im sve...samo igram da bi slusao 8C Competizione.. ::tongue4::I dalje se ubijam od LFS-a...spustio sam vrijeme na 1.14.20 i poludjeh da sidjem na 1.13.xx Poludim kad prodjem drugi sektor 53.7x a onda zeznem zadnju krivinu i ne odem na 1.13  jaoSad igram i Richrad Burns Rally ali je nenormalno tezak...igram s Corollom koja je najlaksa za voznju i opet je frka...

Offline zbeka

• View Profile
PC Games...
« Reply #170 on: February 20, 2008, 12:05:06 PM »
e bate jbga meni je 6200 grafichka sa 256mb, 1.5gb rama,2.0GHz procesor...a zvuk sto jes jes da je posran....A ti igras Live For Speed jel?Ja sam igrao ali samo demo verziju jer ne mogu dobavit original,pa kako si to dobavio??? jao jao

Offline Marinovic

• View Profile
PC Games...
« Reply #171 on: February 23, 2008, 07:57:40 PM »
Test Drive Unlimited nije previse zahtjevan...meni je sve na full i grafika je jebitacna...i zvuk su uradili jebem im sve...samo igram da bi slusao 8C Competizione.. ::tongue4::I dalje se ubijam od LFS-a...spustio sam vrijeme na 1.14.20 i poludjeh da sidjem na 1.13.xx Poludim kad prodjem drugi sektor 53.7x a onda zeznem zadnju krivinu i ne odem na 1.13  jaoSad igram i Richrad Burns Rally ali je nenormalno tezak...igram s Corollom koja je najlaksa za voznju i opet je frka...
Imas li mi dat neki link okle mogu skinuti Richrad Burns Rally ili neku drugu igricu sa trkama,al da moze na malo starije racunare.

Offline zbeka

• View Profile
PC Games...
« Reply #172 on: February 28, 2008, 06:28:00 PM »
Ja samo da obavijestim za ljude koji nisu znali za NFS Most Wanted postoje druga kola osim Ferrari-ja 360 da se ubachaju...koga interesuje neka pita  really! really! really!

Offline bmw_fan

• View Profile
PC Games...
« Reply #173 on: March 15, 2008, 03:28:04 AM »
igra li ko ovaj cmr DiRT? ja po nekad kad nadjem slobdnog vremena..greote kako je tezak...brooka

Offline NSX

• View Profile
PC Games...
« Reply #174 on: March 17, 2008, 01:07:51 PM »
Ima u TDU 8C Competizione?

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #175 on: March 17, 2008, 02:07:56 PM »
Ima brate....uhh samo je zbog toga igram...zvook je ludacki uradjen...ili uzmem Zondu uh.. \silly3

Offline Nemanja

• View Profile
PC Games...
« Reply #176 on: March 18, 2008, 12:13:42 PM »
Uh na LFS spustio sam PB na 1.14.57 groupwave groupwave groupwaveMene prvi sektor stalno zeza fist fist

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #177 on: March 18, 2008, 12:34:53 PM »
Na koji server vozis..da se nedje nadjemo pa cu ti pokazat kako da prolazis prvi sektor...ja ga vozim 23.93

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
PC Games...
« Reply #178 on: March 18, 2008, 02:25:11 PM »
Daj neka mi neko poalje Test Drive Unlimited ne mogu ga nac nidje...Prerezite mi to i poaljite mi postom klasicno u kovertu CD i stize PROVJERENO! Ako ima dobrovoljaca neka mi se jave na PM.

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #179 on: March 18, 2008, 05:15:11 PM »
Sto ne rece prije okupljanja....Da ti saljem cd iz PG u BR postom ?  rofl Aj kad budemo slali flayere za klub Lakiju ubacicu ti taj cd...