Author Topic: PC Games...  (Read 7502 times)

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #20 on: July 01, 2006, 10:32:25 PM »
cekaj nije yahhoo.com nego hotmail.com                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
PC Games...
« Reply #21 on: July 01, 2006, 11:40:07 PM »
sta treba da radim da igram mw sa vama preko neta                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

crnogorac

• Guest
PC Games...
« Reply #22 on: July 01, 2006, 11:50:46 PM »
imas li original prvo a drugo moras se logirati na EA.COM i onda ti salju nick i lozinku da se ukljucis ili logiras na EA.COM                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
PC Games...
« Reply #23 on: July 02, 2006, 12:11:51 AM »
okle meni original jadan ja ti zivim u divljacku drzavu kod nas ti je sve na divlje pirati sve ...                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #24 on: July 02, 2006, 12:21:19 AM »
Ma nema nista od Onlinea.Ne moze treba original a to kod nas nece ubrzo.POzdrav.                    

Offline Filip_pg

• View Profile
PC Games...
« Reply #25 on: July 02, 2006, 08:38:02 AM »
heheheheheh....ja sam narucio original,50eura,stize mi za koji dan...crnogorac,vidimo se tamo ;)     a moram te pitam,sto tamo radis,vozis se kroz grad bzvz i onda se potrkas sa nekim itd...ili nesto drugo?    dobijam original,aaaaaaaa :)                    

Offline stefan123

• View Profile
PC Games...
« Reply #26 on: July 02, 2006, 09:00:20 AM »
Odakle si narucio.Odoh da vidim imal i sto na ebay...                    

crnogorac

• Guest
PC Games...
« Reply #27 on: July 02, 2006, 12:16:14 PM »
vidi filipe isto ti je ko u igrici sve te vodi imas vise varijanti npr.imas rank i ides na black listu i moras odvozoti najmanje 20 utrka da se vidis gde si ili unrank a to pobjedjujes i nista od black liste i ako si se popeo po black listi i gubis nema veze sa black listom rank varijante jer si vozio unrank kao da si malo trenirao hehheehimas 3 razlicite trke SPRINT , DRAG I CIRCUT ja ti najvise vozim sprintidemo dalje onda kreiras svoju utrku i host si ili domacin i tako mozes nekoga izbaciti ili pozvati i menjas utrke ja sam nastudirao 3 trke koje sve samaram tamo heheheheimas i chat link unutra ali traje 60 sekundi dok ne pocne utrkasamo nema pandura i najvise vas ima 4 vozaca a najmanje 2 neki varaju sa dodatnim nabuzdovanim kolima koje nemozes natunirati u igrici to kazu ovde hack najbolje ti je zavrsiti igricu do kraja i onda imas sva kola i natunirana i biras koja ces najbolji ti je bmw od svih ja ga koristim jer ako ides na online igrati odmah sto si instalirao neces nista uraditi jer sam ja to probao pa sam vozio golfove i fiat-punto zavrsi igricu do kraja i moras oonoga pobediti da mu uzmes bmw e onda se vidimo brate i jos nesto igrica traje npr 5 dana najmanje da je zavrsis ja sam zavrsio za 7 jer kolko sam bio slobodan sa posla igrao samima tu puno filipe veruj mi i  moja u sloveniji je kostala 50 eurada ne zaboravim nema voznje po gradu i da izazivas ko u nfs-2 undergruod tu ulazis u tako reci u sobu ili je sam kreirasnadam se da se vidimo brate natreniraj se malo jer kazem ti na online se vozi gore nego u igrici veruj mi pozdrav iz slovenije crnogorac164 3.0 QV                    

Offline Filip_pg

• View Profile
PC Games...
« Reply #28 on: July 02, 2006, 01:31:22 PM »
extra...to mi se jos vise dopada...a sto se tice treninga...6 puta sam obrnuo MW...tako da... :)                    

crnogorac

• Guest
PC Games...
« Reply #29 on: July 02, 2006, 02:41:44 PM »
filipe ja samo 3 puta okrenuo a posle prve otisao sam na online tamo se sudaraju namerno sa tobomnpr koliko minuta da te nisu hapsili panduri i max bounty i koliko puta ti se ukljucio helic i tako dalje to mozes pogledati pod rapsheet ili tako nesto trenutno sam zaboravio kako se kazeili npr kada ulazis u sobu ili on ulazi pogledas koja kola vozi najcesce daju neka losa kola a kada krene igrica imaju max naturirana kola e ti varaju na netu zovemo jih hackeri ili samo hack e tu sam i ja ali sa tim moras pazljivije stisnes sredinom trke oko 45% i onda zviz po njima jer ako nanjuse onda nece niko ulazit u sobu i izbacuju te iz svojih soba hehhehe i jos nesto tamo voze klinci od 14 godina i manje nadrkani do jajaok filipe sada znas kako i vidimo se bato pozdrav iz slovenije crnogorac 164 3.0 QV                    

Sprinter

• Guest
PC Games...
« Reply #30 on: July 04, 2006, 03:14:52 PM »
Ja cekam NFS:Carbon samo nista pre januara........                    

crnogorac

• Guest
PC Games...
« Reply #31 on: July 04, 2006, 04:01:29 PM »
Ja cekam NFS:Carbon samo nista pre januara........
pozdrav sprinteru moram da te malo razocaram za taj nfswm-carbon jes ona dolazi van vec u novembru ali nije za PC (nije pravljena za kompjuter)ona je za playstation 2,3  xbox 360 i druge konzole kao sto su nintendo i slicno (a mozda se varam jer sam pogledao na www.ea.com)ima jedna koja je pravljena za americko trziste i zove se nfs-black edition tu treba nabaviti pozdrav iz slovenije164 3.0 QV                    

Offline Filip_pg

• View Profile
PC Games...
« Reply #32 on: July 04, 2006, 04:04:30 PM »
black edition sam ja imao na kompi na netu je nekih 13 mb,na sajtu www.nfsgarage.compoz                    

Offline SFU

• View Profile
PC Games...
« Reply #33 on: July 12, 2006, 09:00:11 AM »
sad me linchujte ali NFS je teshko sranje :DJa kupim Undergronud (1ili2) i zavrshim samo da bi shminko kola :DVozi li ko TOCA-u ili slichno?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
PC Games...
« Reply #34 on: July 12, 2006, 09:14:47 AM »
ne jer nema da se kupi bez original...ti ako imas instalacioni cd narezi pa posalji dacu ti adresu na pp...                    

Offline ristek

• View Profile
PC Games...
« Reply #35 on: August 16, 2006, 05:58:27 PM »
najbolja igrica,MAFIA definitivno,jos ako znate da skinete auta sa neta i ubacite....ja sam skoro sva auta promjenio,a neki modeli dobijaju i na motoru,prije neki dan sam skinuo audi a4 3,2 quattro,240km/h kao od sale.......                    
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Astra GSI 16v

• Guest
PC Games...
« Reply #36 on: August 21, 2006, 12:55:59 AM »
a takmici li se ko u sampionatima preko net-a?  PS: radi se o igri Richard Burns Rally
« Last Edit: January 12, 2008, 11:49:59 PM by Admin&Mod Team »

Offline SFU

• View Profile
PC Games...
« Reply #37 on: August 21, 2006, 06:53:41 AM »
takmichio sam se ja u TrackMania Nations (najbolji plasman mi je bio 3od500 u SCG i 366od300000 u svjet)nisam odavno igraoa od voznji sam igrao na netu i LiveForSpeed S2 demo pomalo (nema plasmana)shta mi treba da bi igrao richard burns-a (slava mu) preko neta?i odakle ti model yuga?
« Last Edit: August 21, 2006, 06:59:50 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline ristek

• View Profile
PC Games...
« Reply #38 on: September 03, 2006, 01:02:56 AM »
gdje ima da se nadje ovaj mod za richard burs rally?
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Astra GSI 16v

• Guest
PC Games...
« Reply #39 on: September 05, 2006, 01:45:51 AM »
« Last Edit: January 12, 2008, 11:50:16 PM by Admin&Mod Team »