Montenegro Racing Forum
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
SMF - Just Installed!
Home
Help
Search
Login
Register
Montenegro Racing Forum
»
Salvage Area
»
Chit Chat
»
PC Games...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
2
3
...
23
Author
Topic: PC Games... (Read 7470 times)
motorsport
Guest
PC Games...
«
on:
June 30, 2006, 01:12:26 PM »
Sve o igricama... idemo
«
Last Edit: January 12, 2008, 11:46:09 PM by Admin&Mod Team
»
Filip_pg
PC Games...
«
Reply #1 on:
June 30, 2006, 01:14:24 PM »
sve prolazi pogotovo underground serial...ali imam odmagaca... momo racin wheel,250 euravolan je ludacki i mnogo je teze nego na tastaturi
stefan123
PC Games...
«
Reply #2 on:
June 30, 2006, 01:14:43 PM »
Mogli bi da postavite slike auta koja ste radili u NFSMW.Ja imam negdje savegames od prije kad sam igrao pa cu stavit.Eto da ne bude orazna tema...POzdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak
Filip_pg
PC Games...
«
Reply #3 on:
June 30, 2006, 01:26:16 PM »
mislis screenshot-ove...aaaaa jbg,davno sam ja to vozio...al dako nadjem nesto...recimo...
crnogorac
Guest
PC Games...
«
Reply #4 on:
June 30, 2006, 09:49:06 PM »
ja na netu igram samo need for speed most wanted a od streljacine su dvije FARCRY i DOOM3 a HALF LIFE mi je bez veze tako sada igram samo NFSMW ali samo na netu ko ide na net tamo sam pod nikom tozo68 crnogorac 164 3.0 QV
stefan123
PC Games...
«
Reply #5 on:
July 01, 2006, 12:50:47 PM »
Kako se registrujes.Kad udjes u igricu ides na online napravis acount i igras je li?Me ni trazi kad napravim acount serial code i ja ukucam onaj sto mi je dosao uz igricu i ne moze...Aj reci kako da uradim pa di ti kicknem ess..
Nikako nece da mi posalje slike na imageshack.Imam neke screenshotove sa carerom,lambom....ali ne mogu postavit
2fast4you
Global Moderator
PC Games...
«
Reply #6 on:
July 01, 2006, 02:13:58 PM »
Cuo sam od jednog lika iz njemacke da za NFSUG2 (underground2) ima da se skine neki dodatak sa autima starije proizvodnje Dvojka, polo, audi 80 itd.. ako neko zna dje to moze da se skine neka postavi link jer mi treba
stefan123
PC Games...
«
Reply #7 on:
July 01, 2006, 02:22:19 PM »
Probacu da nadjem na netu... ali ne vjerujem da to postoji jedino ako neko nije napravio.Ne vjerujem da je bi to radio EA.NFSMW je mnogo bolji jedino je styling malo losiji od undergrounda.Kad bi jos bila neka starija auta tipa dvojka,trojka...pa i neki terenac bilo bi strava.Pozdrav.
stefan123
PC Games...
«
Reply #8 on:
July 01, 2006, 04:43:49 PM »
stefan123
PC Games...
«
Reply #9 on:
July 01, 2006, 04:45:24 PM »
MostWanted Ferari 360 Modena... :wink: P.S. Evo bmw_fan vidis da mogu Thumbnails-i
stefan123
PC Games...
«
Reply #10 on:
July 01, 2006, 09:13:26 PM »
Kad igrate NFS igrate li na manual ili automatik mjenjac.Mani je manual zakon,zanimljivije i mozes da mu radis sto oces onako sa automatikom je dosadno...Pozdrav.
stefan123
PC Games...
«
Reply #11 on:
July 01, 2006, 09:17:13 PM »
Jos kad je volan.Ja sam imao jedan ali se pokvario posle 10 dana a platio sam ga vise no sto kosta onaj Genius s kojim su ljudi zadovoljni...
Kakav je ugodjaj kad mozes da das gasa koliko hoces a ne ono ili daj ili ne...POzdrav.
tiCo
Global Moderator
PC Games...
«
Reply #12 on:
July 01, 2006, 09:30:39 PM »
ja stavim na automatski al ga ja saltam
tako da mi je isto mada od kad mi se pokvario joystick batalio sam ...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!
crnogorac
Guest
PC Games...
«
Reply #13 on:
July 01, 2006, 09:44:54 PM »
ja kada sam kupio original igricu NFSMW i nakon instaliranja otvori ti se EA.COM u originalu i logiras se gore das svoje podatke i slicno i nick name i lozinku sto dobijes po e-mailu da se logiras kada hoces igrati na online a preko msn dobijo sam dodatak od jednog srbina kojeg sasm upoznao na netu kada sam vozio on mi je poslao preko msn da dodatno friziras kola i to se automatski instalira na nfsmw preko winzipa kola imaju nenormalna ubrzanja i max.brzina ti je 374 km kada igras sa tim na netu moras biti pazljiviji jer ako nanjuse da varas sa time nece niko da se utrkiva sa tobom ludnica je ja inace vozim preko tastature jer je vise tocnije nego sa momo volanom koji imam ponekad idem na manual igrica need for speed undergruond mi nije vise zanimljiva tako sada samo NFSMW i to jos BMW jer je najjaci auto i bez dodatkainace svi varaju sa tim ali neznam kako se kaze meni pise TRAIND BY POIZN ikona je crveni kvadrat sa zutim znakom kao sto je americki onaj AOLako ko hoce poslat cu mu preko maila ili preko msn samo par minuta trajekada vozis stisnes slovo v i auto poleti od ubrzanja uopste netrebas nitro stiskati a u vezi logiranja mora vam se otvoriti ea.games ili ea.com kada instalirate druge vam neznam objasniti probajte iz pocetka instalirati NFSMW kolege vidimo se na online tamo sam pod nikom tozo68 pozdrav iz slovenije crnogorac
stefan123
PC Games...
«
Reply #14 on:
July 01, 2006, 09:58:28 PM »
E jbg ovdje niko nema originale.Ima li neki pirat serverMoze li taj dodatak ako nije online...Pozdrav.
crnogorac
Guest
PC Games...
«
Reply #15 on:
July 01, 2006, 10:13:39 PM »
u vezi servera pirata mislim da ne jer to je od EA.COM server i na njih se logiras i tako ides na online a moglo bi biti i piratska varijanta pa cu pitati kolegu sa neta kojeg sam upoznao pa cu ti javiti a za taj dodatak mozes i u igrici koristiti pa trebam mail ili msn da posaljem i traje par minuta a setio sam se moj kolega sa posla ima piratsku verziju skinuo sa interneta pa nema sanse da se logira nikako pitat cu njega koji je to program za skidanje igrica sa neta i piratske servere ali mislim da se necemo sresti na liniji jer to nije EA.COM kolega tako igra CALL OF DUTY 2 na netu piratski servervidet cu sta se moze danas popodne kada stignem sa posla pozdrav iz slovenije crnogorac 164 3.0 QV
stefan123
PC Games...
«
Reply #16 on:
July 01, 2006, 10:20:23 PM »
Znam za ostale.Aj salji to na mihailovic_ul@cg.yu
crnogorac
Guest
PC Games...
«
Reply #17 on: