ljudi da vas ja pitam nesto, onako fino roflmeni u opste nijesu jasne neke stvari (ili mi smrde noge) sto jednostavno ne napisete, "dolazim" ili "dovodim nekog"... a ne doci cu, mozda dodjem, ne znam ocu li morat taj dan spremat rucak, galava ce me boljet, ne volim miris dizela, pukla mi je guma a sa vulkanizerom sam se posvadja, i te fore....boze mili...kazete fino dolazim,ili dovest cu nekog ako je to makar 90% sigurno, u subotu se sastavi lista ko ce bit prisutan i gotovo...bolje 5clanova 100% sigurnih da ce doci nego 8923471290810982348 postova od clanova koji se jos razmisljaju i ne znaju sto ce obuc taj dani da, mozda bi najbolje bilo da se pravi rok za listu do subote u ponoc, tad fino okacit i napisat ko dolazi 100% (tj ko je rekao da dolazi 100%), poslije toga ko ima nekih problema ili ko nije na listi i ima 100% namjeru da dodje nek se upise...ovo pricam zbog toga sto se desilo meleon (sad precerah) puta da se napravi topic od 500postova i na karaju dodje 3 clana od 10 koji su bili na listi 100% sigurnihja ne dolazim to i sami znate, ako budete sto pravili krajem januara ili pocetkom februara mislim da cu vam se pridruziti :party:cao zdravo, nadam se da nijesam nikog uvrijedio ili naljutio i da mi na kucnu adresu nece stici rucna ili c4 bomba....jer nijesam sigurno jedini kom smetaa ako vam se pise imate onaj topic u chit chat