Author Topic: ZIMSKE TRKE  (Read 2457 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« on: November 25, 2008, 10:07:28 AM »
U ovom topiku molim Vas, ko god zna nesto detaljnije i tacnije napisite sve o ovogodisnjoj sezoni zimskih trka u CG. Nisam bio to da vidim jedno dobrih 4-5 godina i uzelio sam se ih. Znaci pogotovi Vi sa sjevera, malo se raspitajte oko toga, gad, gdje, sto i kako. Svake godine ili zakasnim, ili saznam za to kad se vec zavrsi pa poludim. Unaprijed zaFalan!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #1 on: December 26, 2008, 11:15:59 PM »
izgleda da je trka na zabljaku 18 januara, tako se prica.. iz h-novog ide oko 7 auta, zasad.. mozda i jos koje..  ::taz::
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #2 on: January 09, 2009, 10:03:32 PM »
izgleda odlozeno za 25..  jao
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #3 on: January 09, 2009, 10:23:07 PM »
A dje 25-og?Ja 26-og imam ispit a ovo 18-og mi je tako odgovaralo. Pi. Ajd javi konacnu informaciju cim saznas. Hvala.

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #4 on: January 10, 2009, 10:18:04 PM »
i nas su zeznuli.. pokvarili planove..
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #5 on: January 11, 2009, 10:58:10 AM »
Da mi je znat sto avetaju, na zabljak ima snijega po putu kolko Ti dusa iste. I fino imas snijeznu ogradu sa strana tako da nemos izlecet, bas extra. Snijeg fino utaban, odlicno za voznju. A dje se vozi ta dionica?

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #6 on: January 11, 2009, 10:45:10 PM »
od planinke prema stuocu, a ako je manje snijega, start se pomjera dalje, visocije, kao i cilj.. i nije bas da nema gdje da se izleti..
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #7 on: January 12, 2009, 07:13:35 PM »
Au prema stuocu, e pa onda ima dje i to dobro da se izleti happy2. Extra staza. To moze bit dobar zWek! Znas li makar u grubo kad su ostale trke (Plav, Rozaje, Kolasin, ...)?

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #8 on: January 12, 2009, 11:15:09 PM »
jos se izgleda nista ne zna.. cim saznam, javljam..
amsk PODI HERCEG NOVI

gavrossi

• Guest
ZIMSKE TRKE
« Reply #9 on: January 14, 2009, 09:40:38 PM »
 Raspitacu se i ja pa ako saznam javicu.Znam da je opet neka frka u izmedju SAMCG-a i CGSAMSK-a,tako da su organizatori na mukama.Nadam se da ce sve biti ok i da ce uskoro poceti zimske trke.

gavrossi

• Guest
ZIMSKE TRKE
« Reply #10 on: January 16, 2009, 07:55:47 PM »
Raspitacu se i ja pa ako saznam javicu.Znam da je opet neka frka u izmedju SAMCG-a i CGSAMSK-a,tako da su organizatori na mukama.Nadam se da ce sve biti ok i da ce uskoro poceti zimske trke.
Dobio sam informaciju da je prva trka sad 18. na Zabljaku kao sto je i nikola HN rekao.

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #11 on: January 16, 2009, 09:51:28 PM »
nama je receno da se odlaze.. svake godine ista zbrka.. da te prodje volja od svega..
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #12 on: January 17, 2009, 09:21:00 AM »
Ja pitah druga koji cesto ide gore na skijanje ima li sto snijega. Kad veli lik da su na muke gore, nema snijegana stazu dovoljno za skijanje a kamo li po putevima. Kazu sve im kisa posra. Ski staza je vec nedjelju dana zatvorena, nemos nista na nju bez da se sankas. Sve trava viri. Bice da je to razlog.

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #13 on: January 18, 2009, 09:29:25 PM »
e ne znam.. kad ima snijega, nema organizatora, ili obratno.. ubih se praveci auto, ne znam ni ja zasto..
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #14 on: January 18, 2009, 09:32:42 PM »
Jel to pravis auto samo za Zimske trke ili ga mos uz male prepravke koristit za Rally i nesto sl.? Da to nije ovi Yugis sa Avatar-a?

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #15 on: January 19, 2009, 02:34:33 AM »
ovo je stari djedo, golf1,  1,3 motor.. vozi se svaki dan, i na zimske.. nije bas konkurentan za nesto drugo, mada uz jos malo dorade i noviji tip motora mogao bi da se vozi komotno s obzirom kakvih sporeta ima na trkama kod nas.. uradjena je skoljka, ojacana, roll bar, od mehanike je sve novo sto moze bit, dvogrli weber, uradjeni trapovi, cak ide i na plin.. ::yes::
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #16 on: January 19, 2009, 10:57:10 AM »
Au evo vidju sad da je ovo stara dobra jedinica. Samo sto ja ovo ne primjetih u garazu happy, pa bi eto ako nije tamo mogao da je ubacis, pa da tamo razglabamo o njemu. Da ne opterecujemo ovaj topic off-om.

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #17 on: January 22, 2009, 12:09:52 AM »
krecemo u petak na zabljak.. u nedjelju trka, ali izgleda kisna.. ::bluesbrother::
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tuningmaniak

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #18 on: January 22, 2009, 09:30:44 AM »
Necu bit tamo da Ve bodrim, (em kisa, em ispiti) al evo da Vi pozelim srecan put i da donesete koji pehar odozgo cheers1Obavezno slicica i klipica ako moze.Eh, da i raspitajte se za kalendar sljedecih trka da znamo unaprijed happy

Offline nikola HN

• View Profile
ZIMSKE TRKE
« Reply #19 on: January 22, 2009, 02:47:57 PM »
vazi ::beer3::
amsk PODI HERCEG NOVI