Author Topic: AUTO SLALOM  (Read 1501 times)

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #40 on: December 02, 2008, 10:07:23 PM »
nije tocak vec se guma svlacila i ivica felme je drala asfalt    dhitit

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #41 on: December 02, 2008, 10:08:34 PM »
oke..mislim da je na to mislio...a brate sto nesto ne uradis na motor umjesto stylinga..ako oces da ides na slalome i cuda..vjesanja i motor..???
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #42 on: December 02, 2008, 10:47:45 PM »
za slalom si vidio da je najbolje standardno auto,ja sam imao samo 1 sec vise od rekorda staze,a rekord staze je imao onaj sa crnim onim klasicnim kliom,tu ne igra ulogu jako auto niti vjesanje,vec spretnost vozaca

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #43 on: December 06, 2008, 01:59:43 PM »
a ne to...mislim da milos nije na to mislio..nego kad lijevo skrenes culo se nesto..kao da tocak dere nesto..
upravo to...

Offline MUGEN

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #44 on: December 06, 2008, 07:08:27 PM »
za slalom si vidio da je najbolje standardno auto,ja sam imao samo 1 sec vise od rekorda staze,a rekord staze je imao onaj sa crnim onim klasicnim kliom,tu ne igra ulogu jako auto niti vjesanje,vec spretnost vozaca
brate nebih volio da te sad neshto uvrijedim...ali ako je ono  1 sec vishe od rekorda onda ne znam kakvi to vozaci ucestvuju na taj slalom?...ja cu oborit rekord 5 sekundi ako je ono sa twingom samo sekund sporije od rekorda!!! ...i kako si imao vise od rekorda 1 sec kad onaj mali bijeli citroen kao metak prelece staazu ?  jao jao jao jedino ako se racuna po klasi auta..kubikazi itd..nemoj se naljutit to je samo moje misljenje.. a stajem iza ovoga sto sam rekao da cu oborit rekord ako je ono sa twingom 1 sec sporije od najbrzeg kruga ..poz brate
Izbrisan clan

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #45 on: December 06, 2008, 11:15:36 PM »
pa i meni se chini jako nelogichno da snaga auta i vjeshanje nemaju nikakvu ulogu.... Zar nebi brze odvozio stazu sa tvrdjim vjeshanjem???? kako prodje onaj citroen sportski.... jel moguce da ono nije rekord?

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #46 on: December 07, 2008, 09:28:46 PM »
Nije rekord staze je imao Crni Reno Klio 1.00.69 a ja sam imao drugo vrijeme 1.01.14 za rekord staze dok je citroen imao 1.06.32 imam sve podatke sa slaloma,takodje i crveni pezo 1o6 je imao oko 1.07s

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #47 on: December 08, 2008, 08:20:38 AM »
Ja sam noc prije Slaloma bio na stazu i probao sam i spor sam...

Offline tuningmaniak

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #48 on: December 08, 2008, 09:11:03 AM »
Su cim si bio tu fast? Za slalom nije najbolje ni pretvrdo auto, a ni meko potpuno serijsko. Najbolji je neki kompromis, a Ti to pricas jer kako vidju sve su francuzi postavili dobra vremena, a znate i sami da francusko serijsko ogibljenje nije isto sto i kod ostatka proizvodjaca. To sto sam ja smio sa BX-ovim serijskim mekim ogibljenjem da izvedem, ne pada mi napamet ni sa Octavijom, ni sa ijednim drugim autom. Slazem se da je u najvecoj mjeri bitna sposobnost vozaca, al znaci masu i ako je auto pripremljeno, makar malo.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #49 on: December 09, 2008, 07:24:05 AM »
Bio sam sa skodom al sam stazu odvozio sa drugovim puntom 1.2

gavrossi

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #50 on: December 13, 2008, 06:34:43 PM »
Bio sam sa skodom al sam stazu odvozio sa drugovim puntom 1.2
REZULTATI AUTO SLALOMA ::e30::Klasa I do 1000 ccm (prednja vu?a) 1. Rajko ?ukanovi? (Citroen AX)                  1.02.672. Ranko Džaji? (Fi?a)                               1.20.16Klasa II do 1400 ccm (prednja vu?a)1. Darko ?urovi? (Renault Clio) clap2                    1.00.632. Novak ?inovi? (Renault Twingo)               1.04.983. Dalibor Nikoli? (VW Fox)                          1.06.00Klasa III do 2000 ccm (prednja vu?a)1. ?edomir Trifunovi? (Fiat Bravo)                1.01.472. Peko Tomanovi? (Fiat Punto)                   1.06.213. Sead Ljukovi? (Opel Kadet GSI)                1.06.71Klasa IV (zadnja vu?a) 1.Milan Pupovi? (BMW)                               1.07.472. Stefan Ivanovi? (BMW)                           1.14.453. Janko Juki? (Lada)                                  1.14.58DRIFT1. Adžemovi? Haris (BMW)Prodje dvije nedjelje od slaloma i jos sam nervozan kako nas kisa unisti taj dan. Zao mi je sto nisu dosli momci iz Podgorice i iz Kotora koji su se najavili.To je to sto se tice auto takmicenja u CG za ovu godinu. Na proljece pocinje sezona slaloma 2009. i ozbiljnije cemo pristupiti ovoj disciplini. Najvjerovatnije cemo organizovati brdski i poligonski slalom koji ce se bodovati za Kup CG,vidjecemo,sve je u fazi "mozda" ali cemo se potruditi.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #51 on: December 15, 2008, 08:22:44 AM »
Klasa II do 1400 ccm (prednja vuca)1. Darko Djurovic (Renault Clio) clap2                    1.00.632. Novak Djinovic (Renault Twingo)                       1.04.98
Nije rekord staze je imao Crni Reno Klio 1.00.69 a ja sam imao drugo vrijeme 1.01.14 za rekord staze
Dje promasi (da ne kazem slaga) pune 3 sekunde!
« Last Edit: December 15, 2008, 02:41:36 PM by tiCo »

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #52 on: December 15, 2008, 02:16:57 PM »
e pa neznam milane meni je receno da mi je bilo 1.01.14 mada trebas i znat kakva je trifketova org tako da cisto sumnjam da je tu bilo pola tacnih vremena..,

Offline ObeliX

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #53 on: December 15, 2008, 06:27:10 PM »
ja ne znam,ali nekako mi je nelogicno da LADA ima samo 3 stotinke sporije vrijeme od BMW-a...ne znam...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #54 on: December 15, 2008, 06:42:33 PM »
nisi gledao pa ne znas..bmw penje obrtaje ali nikudje ne moze!ka da nema kvacila...znas sto je to..usi da ti puknu a ne mrda...oce da ga baci poprecke oko gume da uvati krug..da izdrifta to..ne moze!!!!!!!!!!!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #55 on: December 16, 2008, 08:18:31 AM »
a trebas i znat kakva je trifketova org tako da cisto sumnjam da je tu bilo pola tacnih vremena..,
To sto jes-jes!
nisi gledao pa ne znas..bmw penje obrtaje ali nikudje ne moze!ka da nema kvacila...znas sto je to..usi da ti puknu a ne mrda...oce da ga baci poprecke oko gume da uvati krug..da izdrifta to..ne moze!!!!!!!!!!!
Ali zato pupo 7 sekundi brzi od trifketa.

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #56 on: December 16, 2008, 01:27:33 PM »
ali zato ja od pupa 77 xexexex

gavrossi

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #57 on: December 16, 2008, 09:49:50 PM »
ali zato ja od pupa 77 xexexex
Driveri,nemojte pljuvati organizaciju. Ja sam bio koordinator trke tog dana a ne Trifke, on je bio sporedna uloga i pomogao je da dobijemo lokaciju da se slalom odrzi. Kakav je,takav je, a da nema njega trt bi se bilo sta odrzalo u Baru sto se tice automobilizma. Svi nesto kritikuju. Molim Vas neka se javi neko ko hoce da organizuje ovako nesto i ja cu mu pomoci istog momenta koliko mogu, vjerovatno ce neko drugi to bolje odraditi. Bez filozofije, predjite na djela!Ne znam Nole ko ti je saopstio da si samo sekundu iza Darka, stvarno ne znam. Tvoja voznja tog dana po kisi je bila izvanredna ali je Darko bio ubjedljiv sto se i na oko vidjelo a i na stoperici. Volio bih i ja da imamo fotocelije za mjerenje vremena,vjeruj mi.Ja sam vise puta od tebe izgubio i autokros i auto slalom trku ali jbg kad postoji neko ko je u tom momentu brzi. Tico je realno docarao situaciju,zvuk cesto vara!

Offline MUGEN

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #58 on: December 17, 2008, 08:25:41 AM »
ja za sledecu sezonu najavljujem svima...da cu imati auto full spremno za te dogadjaje...pa se gledamo .. :)
Izbrisan clan

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #59 on: December 19, 2008, 11:24:11 AM »
zvuk zeza publiku  ::drive2::Emilio moramo se dogovoriti oko tuning stajlinga za iducu sezonu...