Author Topic: AUTO SLALOM  (Read 1496 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« on: November 24, 2008, 04:23:12 PM »
U nedelju 30og novembra ce se u baru odrzati auto slalom ili kako neki vole da ga zovu ,,drift,,... bit ce dosta uchesnika... staza je dobro uradjena, bar tako organizatori kazu, bice oshtrih krivina za poprechivanje... svi mogu da se prijave uz 20e... ja ne umijem da vam tachno objasnim gdje se sad odrzava al to ce vam objasnit precizno neki od barana sa foruma.uglavnom sigurno je da ce bit zanimljivo i da ce bit dosta paljenja guma... Ukoliko se nadje dosta takmichara moguce da dodje do otvaranja klase preko 2000ccm. Vjerovatno ce bit i nagrada za najvecu atrakciju...uglavnom isplatice se usut tih 5-10e i provozat se do bara i vidjet malo akcije.trening ce se odrzati najvjerovatnije prije trke isti dan. trenig ce vjerovatno pochet oko 10 sati a trka oko 12-13...vidimo se tamo :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #1 on: November 24, 2008, 04:49:35 PM »
doc tamo i stojat po kishi i gledat kako se prenemazhu jugici, fice i neke zadnje vuche... mozda
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #2 on: November 24, 2008, 04:54:28 PM »
nezvanichno ali mozda dodju i neke zvijezde okupljanja na aluminijski sa bmwima...

Offline brzi_pas

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #3 on: November 24, 2008, 09:50:01 PM »
doc tamo i stojat po kishi i gledat kako se prenemazhu jugici, fice i neke zadnje vuche... mozda
A da dodjesh i vozish???
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #4 on: November 25, 2008, 12:14:48 AM »
ocu ako ces ti vozit
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #5 on: November 25, 2008, 03:53:16 AM »
Neregistrovan sam  roflDa cujem tvoj izgovor??? ::bleh::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #6 on: November 25, 2008, 07:12:18 AM »
ja ne umijem da vam tachno objasnim gdje se sad odrzava al to ce vam objasnit precizno neki od barana sa foruma.
Ja od kad sam poceo da radim totalno sam iskljucen iz svih desavanja koja se organizuju u Bar, tako da ce mozda pojasnit Biker inace osvajac pehara na 2 slaloma.  clap2Ako se odrzava dje i prosle godine onda se odrzava kod zeljeznicke stanice. - Tako je najlakse objasnit
nezvanichno ali mozda dodju i neke zvijezde okupljanja na aluminijski sa bmwima...
E to bi bilo dobro!EDIT: Evo mape ako neko bude dolazio iz PG da zna dje je to.
« Last Edit: November 25, 2008, 07:35:38 AM by 2fast4you »

Offline tuningmaniak

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #7 on: November 25, 2008, 10:04:28 AM »
Skupo brate 20E da odvozis trening i trku. Ne isplati se davat toliko para. Da je tu do 10E 99% bi se prijavio, taman da driftujem jer su mi zadnje gume podosta izljizane. Al 20E stvarno nemam, a i da imam nesto cu radije uzet 20litara nafte. Inace ako je vako ko sto bordus veli moglo bi biti dobro. Probacu da svratim da vidju na sta ce licit.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #8 on: November 25, 2008, 02:12:36 PM »
Ja cu gledat da se pojavim - naravno kao gledalac.Da imam neku zujalicu ili nesto sa zadnjom vucom prijavio bi se a ovako necu jer ce da mi kace blatnjarice  jao

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #9 on: November 25, 2008, 03:52:13 PM »
Neregistrovan sam  roflDa cujem tvoj izgovor??? ::bleh::
prodaje se auto,najbolje bi bilo da odem da mu cepam gumetine tamo  ::big_boss::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #10 on: November 25, 2008, 04:14:11 PM »
nije ni na marinu ni na zeljeznichku... biker vjerovatno zna pa ce on objasnit.vjerovatno bih se ja prijavio sa trkalicom ali trenutno ima nekih manjih tehnichkih problema pa cu to vjerovatno odlozit za drugi put.@tmanijak - ne mozesh da se takmichish sa dizelachom a ako ti je mnogo 20e zavrshicemo neki popust novogodishnji za tebe :D@trile - sigurno imash najbolje auto do 2000ccm sa prednjom vuchom i sigurno bi dobro proshao ali ja te necu tjerati da se trkash nego bih ti predlozio da odesh ovih dana i da probash stazu pa ako mozesh mozesh. ako je i tebi mnogo 20e zavrshicemo i za tebe neki popust :Dp.s. zar nije to shto se prodaje razlog vishe da uchestvujesh??ovog puta ce bit bash zanimljivo jer je takmichenje podijeljeno u dva dijela, slalom i drift. nema kombinovanja jednog i drugog, shto je mnogo dobro.Klase su 1000 , 1400 , 2000ccm prednja i zadnja vucha i otvorena zadnja vuca (kolkogod ccm)na drift moze, naravno, da uchestvuje samo zadnja vucha.za prijave i vishe informacija mozete se obratit meni... 069877344

Offline tuningmaniak

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #11 on: November 25, 2008, 07:51:38 PM »
Jeli naglaseno da DIZELI NEMAJU PRAVO DA UCESTVUJU? Ako nije onda mogu, e sad sto to nije "normalno" i "sto je glupo" to je moja stvar. Upadnem u klasu 2000cm3, dobro nastelujem rucnu, malo se potrudim i eto ga - dima kolko oces!  rofl Ljudi kako nije mnogo 20E, i 10E je mnogo, pa gleda sam slike od prosle godine, par ficeka, juga, bijase neki AX ma ne isplati se to. Dok nas narod malo ne stekne "ono nesto" nema srece od takvih malih manifestacija. Svaka cast organizatorima sto se trude, za to full respect, al morace da prodje jos koja godina dok se sve to shvati ozbilno. Ne vrijedi razbijat kola sada za to, za koju godinu kad to postane ozbiljno onda da. Sad but true. ::yes::
Da imam neku zujalicu ili nesto sa zadnjom vucom prijavio bi se a ovako necu jer ce da mi kace blatnjarice  jao
I meni rofl rofl rofl moracemo to skidat!

Offline vuki

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #12 on: November 25, 2008, 07:56:25 PM »
koliko je nagrada za 1,2,3 mjesto?

Offline tuningmaniak

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #13 on: November 25, 2008, 08:06:16 PM »
Vajzli kvescn!!!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #14 on: November 25, 2008, 08:27:45 PM »
potrosacka korpa u maxi... :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #15 on: November 25, 2008, 09:29:06 PM »
nije sve u parama... shto bi vi?? da dash 20e i da za trece mjesto dobijesh 2000e... kako e... Dobijesh pehar i respect hahahhahaha...tmanijak... vidi... ovo je forum koji se zove montenegro racing i izmedju ostalog cilj mu je da podspjeshi crnogorski auto sport i da napaljene trkache sa ulice povede na stazu. auto slalom je idealno mjesto za to... na trebaju nikakve posebne prepravke na autu i nikakva ekonomska sredstva... 20e... zajebavash da ti je to mnogo?? jedan dan nemoj sjest s drugovima ili djevojkom na pice i eto ih... ovi organizatori te pare koriste da nadnoknate troshtove a ne da zarade... ja zelim da im pomognem u popularizaciji takvih takmichenja i nadam se da ce postajati sve bolja i bolja, kao i shto postaju. ovo je vec treci slalom i vidan je napredak. nemoj brate tako da blatish nechiji rad... popaljeni momci koji misle da su dobri vozachi i da mogu svoje auto da provuku poprechke kroz staklene ushi imaju priliku da se maknu sa kruznih tokova i da se pokazu pred ljudima koje to stvarno zanima a ne pred bicharkama u minicima koje po cio dan sjede u bk. meni je ovo zanimljivije od brdskih trka jer tamo mogu samo da stojim na jednu okuku i da gledam kako nju hvataju ili da stojim na start/cilj i gledam kako startuju/zavrshavaju... ovdje mozesh da stojish i posmatrash cijelu stazu, obrtanja pod ruchnom, dizanja na dva tochka... a organizarori se uvijek trude da nabave neke nove atrakcije kao shto je na primjer proshle godine bio clio sa zadnjim tochkovima od kontenjera :D to shto kazesh da se fice tamo muche... ficu je jako teshko vozit jer je ona veoma nestabilno auto i lako se prevrce a to kako je vozi emilio gavran je stvarno profesionalno... Neke ljude auto sport uopshte ne zanima, kao shto na primjer mene me zanima ragbi... ako tebe tmanijache ne zanima ti jednostavno nemoj doc ali nemoj ovdje da prichash da je to loshe, da su losha kola, da se ne isplati jer itekako se isplati... ja cu svakako bit tamo i napravicu malo slika za ove koji nisu u mogucnosti da odu do bara...  happydance

Offline vuki

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #16 on: November 25, 2008, 10:04:30 PM »
sve je to super ali 20 eura?! toliko se placa krug na Nordschleife.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #17 on: November 26, 2008, 12:19:04 AM »
egzekli
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #18 on: November 26, 2008, 07:20:59 AM »
.....ovi organizatori te pare koriste da nadnoknate troshtove a ne da zarade... ja zelim da im pomognem u popularizaciji takvih takmichenja i nadam se da ce postajati sve bolja i bolja, kao i shto postaju. ovo je vec treci slalom i vidan je napredak. nemoj brate tako da blatish nechiji rad... ....popaljeni momci koji misle da su dobri vozachi i da mogu svoje auto da provuku poprechke kroz staklene ushi imaju priliku da se maknu sa kruznih tokova i da se pokazu pred ljudima koje to stvarno zanima a ne pred bicharkama u minicima koje po cio dan sjede u bk. meni je ovo zanimljivije od brdskih trka jer tamo mogu samo da stojim na jednu okuku i da gledam kako nju hvataju ili da stojim na start/cilj i gledam kako startuju/zavrshavaju... ovdje mozesh da stojish i posmatrash cijelu stazu, obrtanja pod ruchnom, dizanja na dva tochka... a organizarori se uvijek trude da nabave neke nove atrakcije kao shto je na primjer proshle godine bio clio sa zadnjim tochkovima od kontenjera...... ....ficu je jako teshko vozit jer je ona veoma nestabilno auto i lako se prevrce a to kako je vozi emilio gavran je stvarno profesionalno... ja cu svakako bit tamo i napravicu malo slika za ove koji nisu u mogucnosti da odu do bara...  happydance
Slazem se sa Milosem u potpunosti.Odziv sponzora nije neki pa se sve pare od ucesca daju za lokaciju i ostale troskove nista nije DZ.Originalna ideja je bila da se prve godine odrzi "test spretnosti - Slalom" i odziv je bio dobar kao i organizacija ali lokacija nije (kao ni drugi put)-bar ja tako mislim.Popaljeni momci su se popalili i nazvali ga drift i kad im je neko objasnio o cemu se radi i kako to nije samo obicno zanosenje oko cunova bila je druga prica sto se tice prijavljivanja.Nisam siguran da je organizacija dala ideju Darku da na Clia napravi nosace i montira tockove od kontejnera nego je koliko se sjecam njegova ideja bila.Fice i ostala auta koja se voze su uglavno auta koja barani imaju od Auto Krosa a koja vise ne voze bez u ovakvim situacijama.Da je srece da ovo zazivi i da se odredi neka bolja lokacija siguran sam da bi bilo mnogo vise ljudi promijenilo misljenje.PS: Bas me interesuje dje je ta lokacija za ovogodisnji slalom! Ne pada mi na pamet nista osim ove dvije koje i do sad i luka bar!

Offline tuningmaniak

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #19 on: November 26, 2008, 03:04:55 PM »
Izvini Milose, ali si me malo pogresno shvatio. Ili sam se ja lose izrazio. Ne blatim, vec podrzavam, i sam sam rekao svaka cast ljudima koji to organizuju, nema sto. Milo mi je sto se ponesto radi po tom pitanju, al sam ovo gledao sa aspekta svog interesa, 20E je mnogo brate, kako god okrenes. Znas li kolko moram stedjet da bi usuo 20Litara nafte. A na pice s drustvom nisam bio iha-ha. Nemore se skrpit kraj s krajem evo sad 200E pukog za zimske gume, a za te iste pare sto pomenu vuki mos djipad po Nirburgringu, na neku manje poznatu stazu da ne pominjem, a imaju standard kakav cemo mi imat za 10godina. E o tome Ti ja pricam, dobri moj Milose, a Tebi i svim ostalima koji "imaju prste u tome" (mislim u organizaciji) svaka cast, i samo tako nastavite, zelim Vam uspjeh i da te pare ne budu samo za krpljenje troskova, vec i da zaradite nesto.