Author Topic: treba mi Å¡to viÅ¡e autoplaceva  (Read 129 times)

supersonic

• Guest
treba mi što više autoplaceva
« on: November 18, 2008, 11:12:44 AM »
Dobri ljudi.U toku je jedan projekat, bi?ete obavješteni blagovremeno o ?emu se radi.Naime, moj zadatak je da na?em u principu sve mogu?e placeve na teritoriji Crne Gore.Odradio sam Cetinje a sada mi treba Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Ulcinj, Podgorica, Nikši?, Bijelo Polje, itd.Dakle bilo gdje gdje se prodaju motorna vozila.Od motocikla pa do kamiona s prikolicom.Bilo kakva informacija bi mi mnogo zna?ila.Dakle, prvenstveno me interesuje sve osim Cetinja.Onda, može li mi neko nešto dodati na ovo moje ?Unaprijed hvala svima.Bi?ete obavješteni o ?emu se radi, samo da prvo porazgovaram sa Administratorom motorsport-om.

Offline ULHG-Crew

• View Profile
« Reply #1 on: November 18, 2008, 11:22:38 AM »
evo ja cu ti pomoc oko Ulcinja.samo nam javi kakav je to projekat :D

I admit to wasting my life messing around with fast cars

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2 on: November 18, 2008, 12:18:00 PM »
supersonic,ako je to na sto ja mislim,mislim da se nece mnogim vlasnicima svidjet ;)
« Last Edit: November 18, 2008, 01:50:03 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3 on: November 18, 2008, 12:41:12 PM »
A najbolje bi bilo da odma reces o cemu se radi da znamo tj da ne mislim,a u stvari ja imam veliku glavu i puno sam glup tako da ja inace nista ne misim

supersonic

• Guest
« Reply #4 on: November 18, 2008, 01:26:41 PM »
E 'ebo vas ja :POvako, po uzoru na www.mobile.de kreiran je sajt koji ?e pokrivati cijelo crnogorsko tržište.Ono što mi treba jesu automobili.Za sada raspolažem sa jedno 200-tinjak automobila.Želim dosti?i cifru sa tri nule.Treba mi automobila što više.Promo je period i u naredna 4 mjeseca je oglašavanje na sajtu, potpuno besplatno.Moje je da prikupljam što više automobila.Auto ku?e-s njima sam ostvario kontakte, a sada mi trebaju placevi po cijeloj Crnoj Gori.Zadovoljni?E kakve ste kuriožne babe :Phehe, šalim se naravno.

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #5 on: November 18, 2008, 01:51:09 PM »
jesu li tebe odobrili to vlasnici?nesto mi se cini da nemas podrsku na cetinje...sa 2 vlasnika sam vec prica ;)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #6 on: November 18, 2008, 02:31:19 PM »
drug,tuznim rijecima cu ti reci da nisi prvi koji je za to,postojalo je par sajtova koji su se bavili time u crnoj gori ,znam osobu koja je isla od placa do placa i svi su rekli NE jer imaju dovoljno posla da bi davali nekome pare za reklamu plus sa druge strane nas narod ne zna sto je internet tj kompjutor ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #7 on: November 18, 2008, 02:35:07 PM »
Pa mislim da se sad prica promjenila jer im je sada jedni posao da premjestaju auta sa jednog mijesta na drugo, tj. da ih preparkiravaju jer im prodaja ocajno ide. Prije neki dan sam obilzaio placeve i sve ona ista auta koja sam gledao prije par mjeseci.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #8 on: November 18, 2008, 02:38:19 PM »
U bar imas odma na ulaz u BR covjeka koji prodaje strance (strance koji se vecinom ne mogu registrovat). Imas posle nadvoznjaka prema ulcinju GB&SONS (crno auto je dignuto na jedan stub).Ja vise ne znam bilo ih je vise ali....
Pa mislim da se sad prica promjenila jer im je sada jedni posao da premjestaju auta sa jednog mijesta na drugo, tj. da ih preparkiravaju jer im prodaja ocajno ide. Prije neki dan sam obilzaio placeve i sve ona ista auta koja sam gledao prije par mjeseci.
Potpis!Niko vise nista ne prodaje - posebno po placevima EKONOMSKA KRIZA DRMA CRNU GORU!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #9 on: November 18, 2008, 02:51:31 PM »
U bar imas odma na ulaz u BR covjeka koji prodaje strance (strance koji se vecinom ne mogu registrovat).
2fast,daj mi sve inf na PM!!!ako je tako ka sto kazes,to je MEKA!p.s.ko vi kaze da se ne prodaje?ne pricajte gluposti,da ne cita narod svasta....pojedini se UBISE od para...ljudi odbijaju musterije,jer ne mogu svakome zelju ispunit...ne pricajte kad ne znate ;)
« Last Edit: November 18, 2008, 02:53:18 PM by devil_may_cry »