SMF - Just Installed!
........aaoooooooooo kako ste svi vi pametni pa to je nemoguce.........pod tuning spadaju performanse, stayling..., naziv tuning zokruzuje sve to pod jedno.................
sramota bi bilo dirati motor jer je pravljen da ne troshi i da se ne cuje i da ne dimi i tako to.....a sa bilo kakvom igrom mogao bih ga bacit'.ne bih da mlatim al mozda otvorim jos jedan topik sa nekim drugim pugom dogodine. ::msn-wink::izbacite po koji predlog za felne ali me crne zanimaju pa cemo vidjeti....
PS: Qrtza ti ovo ne valja
Quote from: tuningmaniak on November 06, 2008, 08:45:17 PM........aaoooooooooo kako ste svi vi pametni pa to je nemoguce.........pod tuning spadaju performanse, stayling..., naziv tuning zokruzuje sve to pod jedno.................to si odje na forum reko (pa i nije tako strashno), ali nemoj ti "pametovat" nedje drugo pa pomenut tuning i bijelu boju![quote ....ma ok znam ja tacno sto je tuning sto je styling i to..........ali sam tako rekao, ali odmah napad....ok nije problem..... po meni tuning je sve to zajedno...........naravno ko protumaci kako treba svatice a ko ne onda mu ja tu nista ne mogu..........zasto po u onim naslovima casopisima pise tuning magazine i takve stvari..............zasto..........naravno oni nista ne znaju i oni su glupi....aj da ne idemo u off
kako je prljav bio to je bruka! i na kraju vidje ga sunce malo i zasija...