Evo se nakanih da izbacim koju sliku i da uparkiram ovog malishu u MRC Garazu.Kupljen je prije 20tak dana, uvezen iz Francuske, presao 98.000, 2006to godiste.Odmah sam mu odradio veliki servis da znam na chemu sam, 4 nove mishelin energy 195/65-15 gume, dubinsko pranje i tako.....mozda jos nesto ali mi sad ne pada na pamet.Motor je 1.6 HDI sa 90ks. Mirno radi, ne iskace iz haube kao TDI i dimi veoma malo kad se dobro stisne. Od njega nisam ocekivao ni kapi raspolozenja sto se brze voznje tice ali me veoma iznenadio. Naravno da ne pricam o nekom VTEC motoru ili tako nesto ali ide fenomenalno. Od 1800rpm do 4000rpm puni vrhunski. Do 150kmh ide vrlo dobro a vise ga nisam ni vozio za sad.Naravno potrosnja je veoma zahvalna, jos kad bih se trudio da je smanjim to bi bilo smijesno.Od opreme ima fabricku audio muziku, podizace,klimu,abs,podesavanje volana i vozacevog sjedista na sve nacine i tako nista drugo mi ne pada na pamet.Auto je veoma stabilan u krivinama, koci mnogo dobro pa uliva samopouzdanje dok nedje ne preceram pa uletim u nekog.Nema ESP pa to neko moze zamjeriti ali sto se mene tice to mi odgovara.Ne znam sto jos da vam kazem.....Nije losh. ZA SAD! roll2Slike su sa N73 tako da oprostite ako nisu bas najbolje.