Author Topic: Renault R19 Cabrio  (Read 361 times)

Jole

• Guest
Renault R19 Cabrio
« on: November 01, 2008, 12:04:11 PM »
malo nesto slika za pocetak!!!! ::drive2::
« Last Edit: November 01, 2008, 01:12:51 PM by Jole »

Offline brzi_pas

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #1 on: November 01, 2008, 12:09:30 PM »
Opa!Odlicno izgleda... svaka cast!P.S. Predstavljanje clanova je obavezno, pa obavi i to  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #2 on: November 01, 2008, 12:29:20 PM »
Svijda mi se,bas fino sredjen megan,samo bih ja ofarbao mrezice na maski i braniku u crno da se manje primjecuju,ovako su previse upadljive,i zatamni zmigavce i stopove  ::msn-wink::i sto rece fast dog,obavezno se predstavi

Jole

• Guest
Renault R19 Cabrio
« Reply #3 on: November 01, 2008, 01:07:50 PM »
Evo predstavio sam se, vec ga odavno imam, trenutno mi je kod majstora ugra?ujem novi ispušni sustav bit ce sa bokova po jedna rora coolthumba za mrežice sam vec razmislja da ih obojim u crno, ali laganini sve po malo

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #4 on: November 01, 2008, 01:13:48 PM »
Extra je auto. Vidi se ocuvan vrhunski.I extra je za ljeto ::badair::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline SFU

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #5 on: November 01, 2008, 01:18:46 PM »
a ne radi to - izduvi sa boka na kabriolet renou $!@^!@%*@!&ako si htio neku agresivnost trebao si samo malo vece felne stavit i zavrshio bi posao!ima josh nekih "loshih detalja" ovi mali "zmigavci" (ili sha li vec) na braniku sa strane, sive mrezice....aj sad jbgodlichan auto i prvi ozbiljni kabriolet u toj klasi auta (glupo ga je poredit sa eskortom, kadetom, i ostalima koji su i dalje stavljali one prechke i stative po sred kola)PS: respect za "vjetrobran"

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #6 on: November 01, 2008, 01:27:02 PM »
dobar!  ::thumbsupup::p.s.
ima josh nekih "loshih detalja" ovi mali "zmigavci" (ili sha li vec) na braniku sa strane, sive mrezice....
vazda mi uzme post iz tastature  roll2

Jole

• Guest
Renault R19 Cabrio
« Reply #7 on: November 01, 2008, 01:37:20 PM »
A dobro svak ima svoj ukus, mrezice sam davno mislio ofarbat u crno ali eto, sto se tice ispusnoga sustava morao sam izvesti rore sa strane svaku za sebe jer kod mene nema katalizatora ni srednjeg lonca sve inox ::msn-wink:: felge sam imao 17 brzo sam ih skinuo jer je bio pre krut jos za nasi cesta,

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #8 on: November 01, 2008, 01:42:41 PM »
Extra ti je auto!Boja mi se ne svidja...metalik plava bi mi perfektno lezala!il crna pak.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline SFU

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #9 on: November 01, 2008, 01:50:31 PM »
ne nego ne vidim "logiku" na ovakvu vrstu auta i vjerovatno na motor ispod 150ks (mada mislim da je i ispod 100ks) da stavljash taku neku "krajnost"!nije to stvar ukusa i ne namecem ti svoje mishljenje nego jedan prijateljski savjet da to ne radish, a vjerovatno cesh nekad voziti auto kome ce extra leci ta tvoja ideja sa bochnim izduvima!kad bi uradio takav izduv ja bi prvi prishao i reko "u dobar ti je ovaj izduv jesu li ti ovo doboshi pozadi?"Znachi samo dobronamjerni savjet i predlog da ta "sredstva" "preusmjerish" na neshto drugo na autu!PS: Ako su ti "neudobne 17'ce" shta mislish kolko ce neudobna biti "buka" iz izduva (i to na kabriju)?

Jole

• Guest
Renault R19 Cabrio
« Reply #10 on: November 01, 2008, 02:16:21 PM »
vec sam druge gledao po webu meni odli?no izleda, sa bo?nim rorama u stilu AMG sasvim jednostavno, da motor nije jak 90ks, e sad vidit cu kako ce sve izgledati,felge bi stavio eventualno 16` a jos imam jedno dobro starije auto iz 63 koje se obnavlja, treba lovu malo rasporedit

Offline Filip

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #11 on: November 01, 2008, 02:18:43 PM »
Dobar!!! nema rijeci...

Offline Marinovic

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #12 on: November 01, 2008, 02:24:14 PM »
Aj otvori novu temu i okaci slike toga iz 63 molim te...

Jole

• Guest
Renault R19 Cabrio
« Reply #13 on: November 01, 2008, 06:01:23 PM »
Moze, posavit cu jos jednoga coolthumb

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #14 on: November 03, 2008, 09:19:44 AM »
Lijepo!MIslim da ce RENAULTSPORT biti odusevljen ovom temom!  clap2Slazem se sa clanovima u vezi mrezica.E sad predlozi: 1.bocne zmigavce stavi od tvinga (bijele)2.katadioptere sa branika skini - ili makar stavi pozadi crvene (da bude kao americko trziste ako ti se to bas toliko svidja)3.poradi malo na ozvucenju ipak je to cabrio treba da se cuje bup-bup-bup kad prodjes  happy2Sve u svemu auto mi se svida a o daljim planovima slobodno se posavjetuj sa RENAULTSPORTOM - koji ce se ubrzo oglasiti NADAM SE!

Jole

• Guest
Renault R19 Cabrio
« Reply #15 on: November 04, 2008, 05:53:57 PM »
Slazem se sa temam lolaboveOvo su dosta stare slike, mozda 2god, vec je nova glazba postavljena sa kondezatorom itd...ali necu jos otkrit- bit ce slika,zmigavci su vec bijeli postavljeni prije pola god. mozda jedna slika sa probnim rorama Stizu mi ovalne rore iz Njemacke za par dan, imam dovoljno Watti da buku iz rora ne cujem ::tongue4::Vec ga imam od 15god. vrijeme je da ga malo promjenim lolabove
« Last Edit: November 04, 2008, 06:15:45 PM by Jole »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #16 on: November 04, 2008, 09:24:50 PM »
rorA!?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline MUGEN

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #17 on: November 05, 2008, 12:50:50 AM »
svidza mi se ej....sto ti god treba slobodno se javi ...u svako doba dana and noci imash moj broj u imenik :) pozzzz
Izbrisan clan

Offline SFU

• View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #18 on: November 05, 2008, 07:27:53 AM »
rorA!?
top-ova na maternjem (valjda)!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Renault R19 Cabrio
« Reply #19 on: November 05, 2008, 07:41:14 AM »
E to mi se svijda sto si poradio na sitnicama koje dosta uticu na kompletan izgled.Izduvi su OK ja sam po tvojoj prici pomislio da ces da odradis bocne izduve uz bankine  jao    Ajde odradi UPDATE slika da vidimo te novitete.Rore - Cunte - Topovi - ko zna kako ih jos zovu ja kazem Izduv ili top