Author Topic: Lovcen,26 oktobar  (Read 966 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« on: October 21, 2008, 11:05:19 AM »
Mozda zadnji voz do proljeca sto se tice Lovcena bar....Kad pocnu kise,nema leba vise :DIma li raspolozenih da napravimo bas bas dobro okupljanje gore?Sigurno ce bit cetinjana,inace su po vas bozji dan gore...Znaci bice nas dosta...:)Inace,to je datum za mene vazan mnogo...Godinu dana od kad sam svojom greskom okoncao tudji zivot...Nevini.....Ako mogu dobre duse sa posalicama da mimoidju topic...Mozemo dobro,predobro okupljanje napravit,samo ako ocete.Sve sto vas interesuje pitajte.A sad,standardno...1.devil2.dosta cetinjskih vozaca,tacan broj,ako se organizuje.3.?Barani,podgoricani,novljani,niksicani...nije tolko daleko.nekih 20 min od PG.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #1 on: October 21, 2008, 11:35:18 AM »
Cisto sumnjam...Nisi covjek od rijeci, zamisli da mi dodjemo kao na komb a tamo nikoga sa CT kao poslednji put na kombinat.

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #2 on: October 21, 2008, 11:41:07 AM »
ljudi su na trke bili...bijelo polje il pljevlja....pola njih su trkaci,ne mogu sve stic nikako!bice milion posto!najmanje 5-6 kola.

Offline MUGEN

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #3 on: October 21, 2008, 11:48:13 AM »
mislim da cu tada farbati prednji branik i blatobrane...i ugradjivat plastichnu mrezhicu tj. mrezice u branik..
Izbrisan clan

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #4 on: October 21, 2008, 11:58:10 AM »
Pa ako ne bude gotovo,dodji sa nekim drugim :) ka ja sa tobom na kombinat :P

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #5 on: October 21, 2008, 12:06:27 PM »
Ja se nadam da cemo mi iz Bara uskoro pozvati sve vas na jedno okupljanje.To je odavno u planu i mislim da ce uskoro i da se ostvari - nadjena je lokacija i veliki broj momaka koji bi dosli.Valjda ce biti odziv kao i barana na sva dosadasnja okupljanja.Ali otom-potom...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #6 on: October 21, 2008, 12:48:14 PM »
Mozda zadnji voz do proljeca sto se tice Lovcena bar....Kad pocnu kise,nema leba vise :DIma li raspolozenih da napravimo bas bas dobro okupljanje gore?Sigurno ce bit cetinjana,inace su po vas bozji dan gore...Znaci bice nas dosta...:)Inace,to je datum za mene vazan mnogo...Godinu dana od kad sam svojom greskom okoncao tudji zivot...Nevini.....Ako mogu dobre duse sa posalicama da mimoidju topic...Mozemo dobro,predobro okupljanje napravit,samo ako ocete.Sve sto vas interesuje pitajte.A sad,standardno...1.devil2.dosta cetinjskih vozaca,tacan broj,ako se organizuje.3.?Barani,podgoricani,novljani,niksicani...nije tolko daleko.nekih 20 min od PG.
jes ti normalan!?!?!?!?'1
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #7 on: October 21, 2008, 01:03:21 PM »
o chemu se radi
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MUGEN

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #8 on: October 21, 2008, 02:32:51 PM »
Ja se nadam da cemo mi iz Bara uskoro pozvati sve vas na jedno okupljanje.To je odavno u planu i mislim da ce uskoro i da se ostvari - nadjena je lokacija i veliki broj momaka koji bi dosli.Valjda ce biti odziv kao i barana na sva dosadasnja okupljanja.Ali otom-potom...
dolazim 101%
Izbrisan clan

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #9 on: October 21, 2008, 03:04:42 PM »
ispricacu ti na mir nedje..a inace,oce li ko?

Biker

• Guest
Lovcen,26 oktobar
« Reply #10 on: October 21, 2008, 04:13:04 PM »
Ja na lovcen necu dolaziti 100%,osim ako ne bude bas veliko okupljanje.Mogli bi se 26.10.2008 pokupiti u virpazar,mislim da se taj dan odrzavaju Dani Vina I Ukljeva,pa posle toga svi poci na aliminiski kombinat ili za Bar,sve zavisi dje bi se dogovorili...evo neka pocne neko sa potpisivanjem ko ce da ide,ja sigurno....

Offline SFU

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #11 on: October 21, 2008, 04:33:02 PM »
mislio sam da preko air bag-a nema preko......

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline NSX

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #12 on: October 21, 2008, 08:57:57 PM »
Ja nis ne razumijem...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #13 on: October 21, 2008, 09:06:05 PM »
Aj devile reci, zanemari ove sto zezaju......
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #14 on: October 21, 2008, 09:25:05 PM »
ja ne znam sto je nerazumljivo...neka ih,mladi momci,vole da se sale.jes da im ne ide,al jbg.neko dobro vozi,neko se dobro sali,neko dobro ije hamburgere...oce li ko okupljanje gore da napravimo u nedjelju?vec je 5 kola prijavljeno sa CT.moram i ja meganom ic da ebe oca,dako se ne zakoljem za te litar goriva :D

Biker

• Guest
Lovcen,26 oktobar
« Reply #15 on: October 22, 2008, 02:40:19 PM »
Jes ka u pg sto ste dosli   fist

sparco

• Guest
Lovcen,26 oktobar
« Reply #16 on: October 22, 2008, 07:49:48 PM »
hahahahahahahahahhaha   ;p

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #17 on: October 22, 2008, 09:01:58 PM »
Jes ka u pg sto ste dosli   fist
Kolko puta moram rec da su momci trkaci profesionalni (vecina) i da su bili na trke?a ove bukace necu da dovodim jer se po foruma zali onda...a barani,nemate pravo glasa,male muske devojcice ;)samo se sjetite kako ste prosli kad ste se bukli na ct...hahahahha  roflnajjaci je lik sa 2-kom GTI,kojega sam opegla sa korsom 1.4 do sevrlje hahahahhaha   rofl rofl rofl

Offline vuki

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #18 on: October 22, 2008, 09:10:03 PM »
ocemo li i ovo zakljucat, radi ovakvih rasprava ? sta mislis devile?

Offline devil_may_cry

• View Profile
Lovcen,26 oktobar
« Reply #19 on: October 22, 2008, 09:17:34 PM »
ja mislim da bi najbolje bilo da ga obrises.nema leba od ovoga,svakome sa imalo mozga je to jasno.ne znam sto ce mi ova rabota inace.delete pobro.