Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 41904 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #4040 on: December 27, 2010, 01:39:02 AM »
@Tuningmaniac: To za 2.9 si u pravu,on je samo bio sa synchro pogonom a ovi drugi VR6 su bili sa 2.8  rofl tako da je to 2.8,jedino ako nije ko ubacao drugi motor u njega laughbounce laughbounceali skup je taj VR6,i prijateljski savjetujem ako neko planira da kupi VR6 da to ne cini,previse je to jako auto i odrzavanje je skupo,jednostavno nemamo dje mi takvu zvijer da vozimo po ovim sempentinama  \silly3
Ovaj je 2.9, rekoh, mozda je unikat, ko zna  happydanceA to se stvarno nema dje vozit, ta sila od auta, to cudomudoviiiishte, Golf pa josh blizu 3000 kubika....kakva moc zamisli...kad je onaj od 1.6 mashina kako ide a?A koliko decko po tebi nije skupo za dobar VR6 sa cudnim motorom?Kimi, jes sivi, sto mu fali?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4041 on: December 27, 2010, 07:43:13 AM »
 coolthumb

duka

• Guest
« Reply #4042 on: December 27, 2010, 07:52:53 AM »
Sto da se radi u ovakvoj situaciji?
Probao bih  sa laganim gasom da ga kolko tolko usmjerim, kocnica odje ne pomaze, mada je ovo ludilo kako je klizavoBoskovicu kad si ovo bio u Al, kakav je put mada predpostavljam da si ti preko Sukobina ?

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4043 on: December 27, 2010, 08:01:40 AM »
Bih juce,ima svega za nikakve  pare, prodavnica, otpada ludilo.Sto se puta tice od Bara do Sukobina tu i tamo, jer to je onaj starui put za Ulcinj i Vladimir,al od kad se prodje u AL od Sukobina do Skadra je OK malo je problem onaj most u Skadar za spusteno auto(mada prave novi koji jep pri kraju vidjeh),a od Skadra put Tirane i Draca top znaci za spusteno auto bez frke,uglavnom sve novi putovi,rade dosta auto puteva, dosta je i uradjeno, siroki putevi sve,al ogranicenja niska na magistralama 50-80 a uglavnom pravine, "auto-put" 90,al policija radarom na svaki cosak al na vidnim mjestima samo i ne cima uopse za 20-30 prekoracenje,cak na jedno mjesto na "auto put" Tirana-Drac dje je ogranicenje 90 naisli smo tu pored patrole 140-150 samo su mahnuli da usporimo,a moze da se vozi dosta dosta brzo,a po gradovima je ludnica i  guzva nevidjena
« Last Edit: December 27, 2010, 08:03:26 AM by boskovic85000 »

duka

• Guest
« Reply #4044 on: December 27, 2010, 08:14:18 AM »
A znam ti ja sve to, idem cesto za Tiranu, samo me int. kakav je put do Skadra jer se radi a kazu  da su poplave ponijele bile sto su nasuli tampone bili prije asfalta. A ovo za ogranicenja je sprdnja, ja ga dje je 50 idem 150, a onu dionicu autoputa 190 (nije moglo auto vise). Primjetio sam jos prije da slabo zaustavljaju strance. Jednom me samo u Skadru zaustavio  ::busted_cop:: jer sam usao u kruzni kontra smjerom pa onda u jednosmjernu ulicu, muka mi bilo okolo i cekao me sat vremen dok sam popio kafu u jedniom lokalu. Ja krenuo on mi to objasnjava sav ono ljut a ja ocu da umrem od smijeha,a s engleskim veze nemaju i pustio me odma   ::bluesbrother::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4045 on: December 27, 2010, 08:21:58 AM »
Svi znaju Italijanski, mladji i Italijanski i Engleski,al cim pitas na "stranski" sve ti je odma 10-20% skuplje  ::bash::

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #4046 on: December 27, 2010, 09:12:18 AM »
@brzi: ako je u dobrom stanju nije 3kila mnogo mada zavisi od godista. Inace more lako bit da je stari motor sprzen pa ubacen 2,9. Ne bi bio prvi kome je uradjena ta transplantacija happy2@duka: kakav crni gas jbt :D  vidis da auto skoro stane pa pocne samo da kliza koji je led. Odje je gas jos gori od lagane kocnice :D   al meni je smijesno kako otvaraju vrata da izlaze a suvozacica se ka moli i isto ka da pita sta sad da radim :D :D :D @boskovic: aj zivotati raspisi se malko, ono neke cijene, npr nekih guma i sl. Uporedi s odje i tako to. Bas me zanima ja se spremam da hojdem tamo zarad nekija sitnica  ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4047 on: December 27, 2010, 09:24:34 AM »
ovako gorivo je jeftinije dosta, plin je 0.61, D2 je 1.00, Euro 5 Dizel i Bezolovni su jeftiniji, pitali smo za gume al nismo se mogli razumjet, uglavnom gleda sam farove i stopove za MK3 stopovi 55eura a farovi 50 isti su u BGD stopovi 100 i farovi 150 ;) itd drugo nisam puno razgledao, uglavnom Drac(Durrës) je jedna velika pijaca i na ulicama ima sve zivo da se kupi od igle do lokomotive bukvalno.Sad zavisi sta tebi treba, i sto je dobra stvar i ako je nedelja i ako je Bozic sve zivo radi ;)Albania Durrës 2009
« Last Edit: December 27, 2010, 09:34:34 AM by boskovic85000 »

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #4048 on: December 27, 2010, 09:35:14 AM »
neke sitnice onako da malo, neki volancic i tako to  happy2a trgova li sto ili si posao samo da provjeris glasine  happy2ti farovi su povoljni dosta, al samo ako nijesu oni sa pjace sto propiske posle prve kise! Mada ne ynam kakvi su ti u BG.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4049 on: December 27, 2010, 09:42:43 AM »
posa sam prvo da provjerim glasine i da se provozam.farovi isti ka hella, stopovi isti ka inpro samo su marka Depo, a trgovah neku garderobu, obucu itd, nista za kola to gledah usput, uzeh maxerice i prada patike oboje 50eura u neki magacin u neku ulicu neznam ti ni ja rofl,a od kola po otpada imas sto volis od Mercedesa koji oces i kakav oces a i VW/Audi je odma za njim.... ima prema Tirani dosta otpada a autoputem od Trirane prema Dracu dosta otpada na svakih 2-3km
« Last Edit: December 27, 2010, 09:46:14 AM by boskovic85000 »

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #4050 on: December 27, 2010, 10:37:39 AM »
A ima li i dalje po putevima robin hood-ova ? Ima li shto za ove 'talijanske tranje da se pazari tamo ? :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4051 on: December 27, 2010, 11:12:03 AM »
za italijane vala slabije, nisam primjetio,a ima sigurno

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #4052 on: December 27, 2010, 07:46:55 PM »
@Tuningmaniac: To za 2.9 si u pravu,on je samo bio sa synchro pogonom a ovi drugi VR6 su bili sa 2.8  rofl tako da je to 2.8,jedino ako nije ko ubacao drugi motor u njega laughbounce laughbounceali skup je taj VR6,i prijateljski savjetujem ako neko planira da kupi VR6 da to ne cini,previse je to jako auto i odrzavanje je skupo,jednostavno nemamo dje mi takvu zvijer da vozimo po ovim sempentinama  \silly3
Ovaj je 2.9, rekoh, mozda je unikat, ko zna  happydanceA to se stvarno nema dje vozit, ta sila od auta, to cudomudoviiiishte, Golf pa josh blizu 3000 kubika....kakva moc zamisli...kad je onaj od 1.6 mashina kako ide a?A koliko decko po tebi nije skupo za dobar VR6 sa cudnim motorom?Kimi, jes sivi, sto mu fali?
Iskreno volio bi nedje isprespajat neki VR6 da se malo razletim :)  a sto se trgovine tice,ne ne hvala nebi ga nikad uzeo,za dobrog TDI-GTI-ja nebi zalio pare  roll2..a VR6 neka hvala nisam ja stalozen da vozim normalno tako da bi najebao kad bi kupio VR6 nebi registraciju doceka  rofl....to je smrt od auta  \silly3
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

filip_bmw

• Guest
« Reply #4053 on: December 27, 2010, 07:48:53 PM »
Dje ste dobri ljudi,poslije toliko vremena?   (istina,nije mene bilo,al svakako)...Ja se malo setah,radih,ucih,pa me nije bilo nidje oko kola...i moram priznat,nedostajala su mi strasno...jes da sam vozio svo vrijeme,ali opet,nikako nesto da se malo tome posvetim,kao nekad...pa onda,nema se ni para nekih sad za ulaganje,da se ne lazemo...kupih 4 gume zimske,promijenih kajseve,pa ulje novo,te mi jedan far crce,pa sam se i tu mora zaplakat...i sve tako...Zivot me vaza za dizela,ali nije ni to lose,i dalje je to  ::e30:: :) A sto ima kod vas?ja znam da sam dosta propustio i svasta nesto,al ajde,dako vas sustignem polako :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #4054 on: December 27, 2010, 09:51:42 PM »
a nista..cekamo po mesec 2 da stigne nesto dekrano imaju samo neke leseve dizeleeeeee zato brate ti nemoj da se mucis na semaforu dzabe ti se kurcis -_- :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #4055 on: December 27, 2010, 10:15:24 PM »
a nista..cekamo po mesec 2 da stigne nesto dekrano imaju samo neke leseve dizeleeeeee zato brate ti nemoj da se mucis na semaforu dzabe ti se kurcis -_- :D
Objasnio co'ek  rofl

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #4056 on: December 28, 2010, 03:25:47 PM »
vala svaka ti je ka njegoÅ¡eva  groupwave

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #4057 on: December 28, 2010, 04:57:39 PM »
vidjoh onu VR kroz grad,pa sve je smijesno kakav zvuk,kao da T ima,pfffffffffffffffff  ::wub::

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #4058 on: December 28, 2010, 06:51:58 PM »
stade li kisa?

Offline Voland

• View Profile
« Reply #4059 on: December 28, 2010, 11:52:11 PM »
Montenegro Rejsing: Zdravo VolandVoland: Zdravo Montenegro Rejsing
Drink. Smoke. Fuck. Fight.