Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42354 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #2840 on: February 01, 2010, 12:54:04 AM »
Kakvi su VENTILI. Eo se raspitah malo i gorivo ne ulazi kroz ventile kako vas dvojica pricate.
Zar je bilo potrebno da se raspitujes,ulazi kroz ventile gorivo,al samo kod benzinskih motora s karburatorom...sve ostalo preko dizne...buc u kompresioni prostor...a kroz ventile samo vazduh

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #2841 on: February 01, 2010, 01:06:50 AM »
eeee moj boshkovicu.... kome si ti nasha da objashnjavash.... choeku koji ne zna shto je radilica, shto je brgasta, lamela... a svakog bi zivog umio da uchi...

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2842 on: February 01, 2010, 08:30:27 AM »
Odakle on moze znat sto je karburator..... pa nije nikad vozio golfa  really!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2843 on: February 01, 2010, 10:06:23 AM »
Nisam ni ja nikad vozio golfa s karburatorom,al jesam Alfu 33 sa 4grlim karburatorom i alfu 33 sa dvogrlim...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2844 on: February 01, 2010, 01:22:38 PM »
Ljudi da ne zna ko dje je predstavnistvo TotalTV-a u Podgorici? A dje je ovaj BBM?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2845 on: February 01, 2010, 01:26:50 PM »
Kakvi su VENTILI. Eo se raspitah malo i gorivo ne ulazi kroz ventile kako vas dvojica pricate.
Zar je bilo potrebno da se raspitujes,ulazi kroz ventile gorivo,al samo kod benzinskih motora s karburatorom...sve ostalo preko dizne...buc u kompresioni prostor...a kroz ventile samo vazduh
veze ti ja nema o tome boskovicu, to su spanska sela za mene. ne znam nista o djelovima kola, niti me interesuje pravo da ti recem. Nece mi auto nista bolje bit ako ja naucim dje je koji saraf i slicno. A ovima sto to znaju, ko npr TiCo preporucujem da se manje opterecuju oko toga a vise voze, ne bi li naucili isto.
eeee moj boshkovicu.... kome si ti nasha da objashnjavash.... choeku koji ne zna shto je radilica, shto je brgasta, lamela... a svakog bi zivog umio da uchi...
Kako te sramota nije. Ti si me cijelu noc zajedno sa debelim ucio da KOD SVAKOG AUTA gorivo prolazi kroz ventile. Obraza nemas.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2846 on: February 01, 2010, 02:35:08 PM »
ne znam nista o djelovima kola, niti me interesuje pravo da ti recem. Nece mi auto nista bolje bit ako ja naucim dje je koji saraf i slicno.
Pa mislim da se varas brale,ako umijes da upotrebis znanje o djelovima,mozes istima da poboljsas neke performanse,svoju voznju,itd...ne kazem da ja mnogo znam,nego eto interesuje me,gledam,pratim,ucim,pokusavam da svatim,sto neznam nije me sramota pitat...a i masinac sam po struci usput onako :)Ne kazem da svako treba bit svoj majstor itd,al je po nekad lijepo uradit nesto sam...Ja naprimer sam gleda i ukljucen sam bio kad mjenjac rastavljaju i sastavljaju dosta puta, i od malih kola i od kamiona i od autobusa,al to nemogu nikako da shvatim kako to funkcionise,653 zupcanika vecih manjih u nekoliko redova...i gledam i pitam al...jbg sto je sto neznam jos...
« Last Edit: February 01, 2010, 03:14:17 PM by boskovic85000 »

Offline Filip

• View Profile
« Reply #2847 on: February 01, 2010, 02:41:55 PM »
Ljudi da ne zna ko dje je predstavnistvo TotalTV-a u Podgorici? A dje je ovaj BBM?
pojma nemam za totalTV a BBM ti je pored ALPE bara....

Offline Milos GTI

• View Profile
« Reply #2848 on: February 01, 2010, 02:47:32 PM »
total ti je u ulicu koja se sjece sa ulicom slobode blizu pavicevica, pa picis gore, ka da ces put ribnice, prodjes skretanje za etaznu garazu i 20m sa lijeve strane se fino vidi natpis na vratima

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #2849 on: February 01, 2010, 03:05:15 PM »
Kako te sramota nije. Ti si me cijelu noc zajedno sa debelim ucio da KOD SVAKOG AUTA gorivo prolazi kroz ventile. Obraza nemas.
a ne lazi tu vuche!!! jesam li ti danas crtao na fax kako ventili rade.. .al vjerovatno nisi shvatio...svi ce se slozit da si i malo imao predstave kako radi vtec motor nebi je slomio jer sa 5-6 hiljada obrtaja u okuku nebu oduzeo gas....zato molim te prije nego shto pochnesh da mlatish i da prichash kako drugi ne znaju potkuj nechim svoje mishljenje...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2850 on: February 01, 2010, 03:25:20 PM »
nebi je slomio jer sa 5-6 hiljada obrtaja u okuku nebu oduzeo gas....
Brate neznam za vetc al kako god,okrenes i gtiom i sa cliom i sa alfom i nemam pojima sta sam sve vozio,al oduzimanje gasa u okuku dovodilo me do bocnog proklizavanja zadnjeg kraja,u 99% slucajeva,a kod pretjeranog upiranja po gasu me guralo preko prednjih...mislim da to u okuku s prednjom vucom i nema neke veze s vetcom nego sa desnom nogom (napominjem moje misljenje)...u zadnju se ne razumijem,ucio sam probao upres po gasu pa lagano malo oduzmes pa ga drzis pa ga poklopisu uh matematika...
« Last Edit: February 01, 2010, 03:28:20 PM by boskovic85000 »

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2851 on: February 01, 2010, 04:52:39 PM »
Milose, nijesa oduzeo gas no da vecu kad sam do blokade dosa (8,200 rpm). Mislio sam da sam vec izasa iz krivine i da nece bit "problema". Zajeba sam se jbg, na najklizaviji asvalt u CG i na kisu. Sto da se radi.Ti si reka da u svaki motor kroz ventile ide gorivo. Mene boli kurac dje su ventili i kako rade, ne opterecujem se sa nebitnim stvarima. Iliti, imam socijalni zivot sto bi reka Markisic.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2852 on: February 01, 2010, 06:58:43 PM »
Milose, nijesa oduzeo gas no da vecu kad sam do blokade dosa (8,200 rpm).
Trenutak kada si stisnuo kvacilo i krenuo da saltas ka da si pustio gas,plus saltanje u veci i gubitak snage...nekad treba kola drzat u blokadu il ga vagat na gas tu nedje pred blokadu...ja licno volim kad mi je golf u 5-6iljada rpm po krivina,imam prostora i za dodat i ubrzat bez saltanja odma ima i dosta snage tu

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #2853 on: February 01, 2010, 08:07:32 PM »
snajs spojns  suck_kr

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2854 on: February 01, 2010, 08:25:17 PM »
nejtis

Majka mi je rekla da moze ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2855 on: February 01, 2010, 09:35:27 PM »
Milose, nijesa oduzeo gas no da vecu kad sam do blokade dosa (8,200 rpm).
Trenutak kada si stisnuo kvacilo i krenuo da saltas ka da si pustio gas,plus saltanje u veci i gubitak snage...nekad treba kola drzat u blokadu il ga vagat na gas tu nedje pred blokadu...ja licno volim kad mi je golf u 5-6iljada rpm po krivina,imam prostora i za dodat i ubrzat bez saltanja odma ima i dosta snage tu
Ada znam to, nego sam se preracuna sa krivinom..Mislio sam da sam vec izasa, i jbg. No bolje, jer bi 200 pored splendida prosa onda, tj ako bi dosa do tamo.

Offline Edo

• View Profile
« Reply #2856 on: February 01, 2010, 09:42:38 PM »
haha,ahaha plane plane plane plane plane plane ::drive2::

metabond

• Guest
« Reply #2857 on: February 01, 2010, 10:38:38 PM »
Vuka karadzica 13 iz hotela Crna Gora ::yes::

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #2858 on: February 01, 2010, 11:44:36 PM »
to se i meni jednom desilo... ja izlazim iz krivine kad ona se produzi ka u crtani...  roll2 roll2

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2859 on: February 02, 2010, 10:35:34 AM »
Ljudi fala vi za info dje se nalaze ovi Total i BBm. Bio juce do totala i gad vidjoh kolko se ljudi zali i vrce one "risivere" nesto mi nebi milo. Aj vidjecu jos s BBM-om. Ima li ko od Vas iskustava koji su najbolji a da ne deru u krv?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!