Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42334 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #2800 on: January 31, 2010, 02:27:52 AM »
judi, sad se vratih iz Shasa, odlucio sam da tamo vise NE  idem! uff.. al sam isto i pijan kao guza :PPP...........Pozdrav, Fili Vujosevic i administracija foruma prc.
Isssss Mr.funkcioner,mislim sto da ti pricam,neka si na se taka,a ono prc,bolje da si osta nedje u grad da nesto prc-kas pa nam se nebi sjekira oko foruma puno :D.

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2801 on: January 31, 2010, 02:49:16 AM »
Ja bi imao puno toga pametnog da kazem, ali vidim....niko me ne pominje pa ono..... cheers1
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip

• View Profile
« Reply #2802 on: January 31, 2010, 08:45:23 AM »
Ja bi imao puno toga pametnog da kazem, ali vidim....niko me ne pominje pa ono..... cheers1
ne samo ti nego i masu drugih clanova ima masu toga pametnog da kaze...Ti, Slavko, Wulfy, Davor.... ali.. nzn, stvarno je forum postao neka vrsta sobe za caskanje i nista vise......

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2803 on: January 31, 2010, 11:33:07 AM »
Ja ne zelim nista da pricam o automobiliZmu od kad je gej lobi sa primorja prodao forum za manje pare nego sto sam ja nudio ovdje sam samo da bi se salio . JBG zao mi je ... nekada sm oobecavali ali izgleda nikako nije u koristY da napredujemo ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #2804 on: January 31, 2010, 11:36:18 AM »
Ljudi znate li shto je najjache? Shto se sad ja osjecam krivim za postavljane one teme i pokretanja cijele svadje oko zna se kojeg auta...Ja sam vazda bio za to da se forum poboljsha, da vecina postova bude vezana za auta i ono shto njih prati... mislim da i sami znate koliko sam bio aktivan, i nikad mi nije bilo 'muka' da predstavim neki novitet bilo koje marke sa sve slikama i podacima, vijesti iz svijeta F1, itd, itd...Ajte sad 'mir, mir, mir...'  cheers1

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2805 on: January 31, 2010, 11:43:09 AM »
ziva istina i nikad ti nije bilo muka iskomentarisat skode al nema veze really!!Sprdam se, nemo se jadan osjecat krivim, ne avetaj tu, forum i jeste za razmjenu misljenja e sad sto se naglaba o jednoj istoj temi vec godinama nemos nista. Samo ti nastavi da kacis slike onakvih golfova (i VAG-ova uopste) i nece bit problema happy2!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2806 on: January 31, 2010, 12:04:24 PM »
Ja ne zelim nista da pricam o automobiliZmu od kad je gej lobi sa primorja prodao forum za manje pare nego sto sam ja nudio ovdje sam samo da bi se salio . JBG zao mi je ... nekada sm oobecavali ali izgleda nikako nije u koristY da napredujemo ...
hahahahhm gej lobi  rofl  :tease:Tmanace odgovori mi na oni pm, ili napisi koji je ono hr forum za skode dje sam ja clan, nemogu se sjetit sajta sad :D

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2807 on: January 31, 2010, 12:15:36 PM »
uopste nije tacno da je 90posto  mojih postova protiv golfa. mozda u zadje jeste jer na ovaj forum se samo pise"u sto ti je dobar auto, ne volim xxx ali tvoj je bas dobar, ocuvaniji nisam nikad vidio...". a ja mislim da sam se dovoljno trudio da ovaj forum uspje jos dok sam bio mod, a ovo je postala cista smijurija i ostaje ti samo da se druzis i sprdas malo.evo obecavam da odje vise necu pomenut vasu ikonu golfa koji moze da sluzi od traktora do formule 1 i boze moj u svemu je najbolji. vrh

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2808 on: January 31, 2010, 12:29:38 PM »
obecavam da odje vise necu pomenut vasu ikonu golfa koji moze da sluzi od traktora do formule 1 i boze moj u svemu je najbolji. vrh
Aj sretno bilo :* :* :*

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2809 on: January 31, 2010, 12:36:32 PM »
TO NIJE DOVOLJNO , MORACES DA DAS GUZE SVIMA KOJE SI UVRIJEDIO !VUKI SMRADE :)http://www.youtube.com/watch?v=PRdD6MyNSr0

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2810 on: January 31, 2010, 12:43:17 PM »
Zogy ajde uvati iza zgrade dva kruga. rofl rofl rofl rofl Ne sprdaj se.....o$secas se krivim......za ovo bi ti ban dao.... ::yes::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2811 on: January 31, 2010, 12:45:14 PM »
davore perverznjaku stari

Offline Filip

• View Profile
« Reply #2812 on: January 31, 2010, 12:59:08 PM »
Vuki, i mislio sam na zadnje tvoje postove, vidi razuimjem, te ne volis golf, potpuno ok! Ja sam zadnjih dana kad god kliknem na show unread posts since last visit vidio po 4 topika nije bitno koja, prodajme golf, golf gti, golf 2,  uglavnom po 4 topika stalno ogolfomia, i moja reakcija je bila, A STO JE OVO SAMO GOLFOVI.... al sam je zadrzao za sebe, mislim da smo svi shvatili o cemu ti pricas... ja od tebe ne trazim da ti ne pricas nista.... u sustini svi ste vi meni mili :) ko oce da se druzi nek se druzi, ko oce da prica o kolima neka prica....ali, sad se obracam svima, nema vrijedjanja izmedju clanova!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2813 on: January 31, 2010, 01:10:48 PM »
Jagose, vuki je jedno 10 godina minimum stariji od tebe kralju. Ne znam kako se zove kod vas u Zetu, ali to je elementarno kucno !ne!vaspitanje.ovi dvojica, tico i filip, ne prdite. Forum se od raka raspada a vi dijelite opomene i cuda odje. Skalajte malo brate, najlakse je obalit forum vjeruj ti mene. :)A kakav je mentalitet ljudi sa gnojevima..Pa par strana unazad sam postavio klip koji je boskovic za sebe uradio. Pogledajte.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2814 on: January 31, 2010, 01:12:34 PM »
brale ti boskovica na oci nemozes vidjet...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2815 on: January 31, 2010, 01:17:18 PM »
i tico vozi vw kramu pa mi je mio momak. razmisli malo.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2816 on: January 31, 2010, 01:21:08 PM »
Da razmislim vezano za?Posavjetuj me,prosvijetli me...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2817 on: January 31, 2010, 01:22:21 PM »
Nema leba od tebe. Prostoprosirenu recenicu ne mozes da svatis i izvuces sustinu.Poz za tebe mili moj tezak je tebi zivot svoj

Offline Filip

• View Profile
« Reply #2818 on: January 31, 2010, 01:58:17 PM »
devile opomena!

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2819 on: January 31, 2010, 02:10:48 PM »
Vuce Ti o psovkama i ponasanju na forumu nemoj nista pricat, nemam brate protiv Tebe nista, ali Ti si prica "...rak ono rak ovo. ko ne dodje.....") itd...... i neka je to bilo receno kao u nekoj sali......Mene lisno boli uvo. Radite sto Vam je volja, gasite, palite......zabolje me, uvek cu ja bit sa nekima sa ovog foruma dobar i sest popit kafu. Ne moras sa svakim biti drug ::msn-wink::, i neka se ne prica vise forum je odje da se raspravlja o automobilizmu, jer toga nema zlato. Jedino sto  je meni licno bilo extra na ovom forumu, i jedan pravi ponavljam pravi korak je bio, djeljenje letaka,cini mi se da je to Davor stampao, i kad smo mi neki isli uvece da djelimo. I jos jedno neko moje licno misljenje je da se brate fino osnuje novi forum, koji nece nista imat slicno sa ovim postojecim, mozda to boli, ali tako je. I da se tamo bar znaju "neka" nova pravila. EDIT: I nije mi krivo sto nijesam nalijepio naljepnicu www.montenegro-racing.com ::msn-wink::
« Last Edit: January 31, 2010, 02:14:02 PM by tmBROTHER »