Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42275 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #2780 on: January 30, 2010, 11:50:46 PM »
neka momci,ajde more jes da volim golfa al ja se salim bzvz pustite psovke...

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2781 on: January 30, 2010, 11:51:09 PM »
Dajte ljudi. Stvarno brate precerujete. Sve nesto ovo ono, sto LAJETE toliko. Oduvjek je bila ova prica i ostace, zbog Vas koji mrzite VW i vi VW hejteri uvjek pokrecete ovu pricu i niko od nas koji volimo VW nije rekao alfa, reno, honda je sranje (ne racunam kad su sale bile u pitanu). I sad kao mi napadosmo mrcenu hondu reno alfu. Dajte malo se pripitomite vise. Bas bi valjalo odrzat jedan legalan street race odje pa da se fino rijese neke stvari. I radi jedne jebene gluposti odje se "podizu" teske rijeci. Ovo jeste forum o autima, i uvjek ce biti kirtike kako to auto nevaja i da je "sranje". Ali ovo je premnogo.

Offline Shon

• View Profile
« Reply #2782 on: January 30, 2010, 11:55:15 PM »
u pravu je tm.. ja stvarno obozavam VW i  VAG uopste.. ali ne vidim sad neki razlog za svadjom i teskim rijecima.. kao sto ja ne mogu na oci opela vidjet tako hondini fanovi i vlasnici ne mogu VW-a.. ;)
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline Edo

• View Profile
« Reply #2783 on: January 30, 2010, 11:58:35 PM »
za dobrim konjem se prasina dize   ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4::

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2784 on: January 31, 2010, 12:00:47 AM »
gledaj mozemo da pricamo o autima da volimo da mrzimo da znamo ne znamo ali nikad nisam nekog licno uvrjedio pogotovo koga ne znam.tico je obrisao post dje se obelix obraca meni na pogresan nacin. niti ga znam niti sam mu se obrati i boli me kurac i za njega i za golfa i hondu i za ovaj forum koji nikad nije bio gori

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #2785 on: January 31, 2010, 12:03:07 AM »
ja na cijelu auto industriju imam drugachije vidjenje od vas... misli da svaka marka ima svojih dobrih i loshih modela... nema nijedne koju specijalno volim... aloooo shto se nervirate oko sranja?????

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2786 on: January 31, 2010, 12:09:38 AM »
Mene boli uvo. Niti imam koga odje da branim niti da mrzim, ali na ovaj forum nikad nije prosla NI JEDNA TEMA bez ovog. Ne znam onamo dje nidje veze nema ni sa vw ni sa hondom, tu ce se dic ista ta rasprava. Zato sto smo takav narod, i nikad nista necemo imat da valja, nikad, umijemo da se kurcimo, da se seljacmo. Evo jedna jedina tema koja valja na ovaj Forum je tema o putopisima, nego se bojim da ce se tamo isto pokrenut rasprava VW vs.....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2787 on: January 31, 2010, 12:12:20 AM »
jagose batali sa psovkama!!!i ti i vuki..daj ljudi ka da imate po 5 godina...zadnja opomena...pricajte ka ljudi...
« Last Edit: January 31, 2010, 12:14:24 AM by tiCo »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #2788 on: January 31, 2010, 12:22:39 AM »
 sjecam se kada je ovo bio jedan super forum...

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2789 on: January 31, 2010, 12:27:44 AM »
Da, bio.....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2790 on: January 31, 2010, 12:28:48 AM »
ja nemam nista protiv da to bude opet tako

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2791 on: January 31, 2010, 12:37:05 AM »
Ni ja....nema niko protiv ne okle.... rofl rofl rofl

Offline Edo

• View Profile
« Reply #2792 on: January 31, 2010, 12:38:49 AM »
Vece gluposti nema nego raspravljat o ukusima .Raspravljamo se oko auta sto samo na net gledamo,bolje da se komentarisemo ono sto imamo,ko je sto uradio na auto,ko je brzi,da da neko nekome neki savijet,kritiku,pohvali, i na kraju ako treba da se i probamo cini mi se da je to bolje

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2793 on: January 31, 2010, 12:43:29 AM »
Koja je razlika izmedju frizidera i zenskih gaca? U frizideru ima pregrada za jaja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #2794 on: January 31, 2010, 01:01:13 AM »
o cemu se radi ovdje? i ja se pitam sto sam batalio da dolazim na forum  ::yes:: ::bash:: ::busted_cop:: ::taz::znaci LOL-cina. ne daj boze da se dijelimo na crnce jevreje muslimane kineze itd, poklali bi se odje. Kakva je muka. Koliko para toliko muzike. Tako je bilo i tako ce biti.2.0tfsi nije DOBRA osnova nego savrshena osnova za motor :) ne kazem da nema boljih ali se evo ubishe od kola koja za osnovu imaju taj motor a samo drugaciju turbinu, interkuler i mapu. SA bregastim i tim vec se zalazi u vremena supersportskih automobila, 4sekunde do stotke itd.znaci evo jedan klip petice gti, znaci prednja vucha... da vidite kako ide. Ovim samo pokazujem sta moze da se uradi od tog (mog xexe) motorahttp://www.youtube.com/watch?v=MtO2dh8BCPAODGLEDATI OBAVEZNO.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2795 on: January 31, 2010, 01:15:01 AM »
kako penjeeeee..bruka...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2796 on: January 31, 2010, 01:23:54 AM »
kako penjeeeee..bruka...
Sto da ti pricam,motor...znas kako VW ti je to pa jos i GTI :D

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #2797 on: January 31, 2010, 01:26:28 AM »
nemojte tako,to je golf...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #2798 on: January 31, 2010, 01:32:46 AM »
judi, sad se vratih iz Shasa, odlucio sam da tamo vise NE  idem! uff.. al sam isto i pijan kao guza :PPPObelix-Jagi-brate, nisam vidio taj tvoj post ali vidim da nije bio lijep cim je izbrisan, vidio sam drugi post, tj "prijetnju" Vukiju, to nije u redu i ne smije da se tolerise, kao sto tico rece zadnja opomena.Vuki-brate, vidio sam i tvoje postove uperene obelixu i da te boli ona stvar za forum, i tako dalje.. psovanje se ne smije tolerisati na forumu, mislim, bio si moderator.... kao sto tico rece, zadnja opomena...  Ja znam da se ti salis na racun golfa, ali skoro 99% tvojih postova je na racun sale u vezi golfa.... neka to shvati kako ko hoce ali ne smije da se psuje i vrijedjaju drugi clanovi foruma! Nije bitno da li se znate ili ne, pravila se moraju postovati, morate se sjetiti da li vas je i majka naucila da psujete druge tako. Ako vam je stalo do foruma upristojite se i radite nesto, ako nije, znate sto da radite.ja vas sad pozdravljam, odoh da spavam, a sjutra se nadam da ce ovdje svi da postave post sa smajlijem  cheers1 cheers1Pozdrav, Fili Vujosevic i administracija foruma prc.
« Last Edit: January 31, 2010, 01:34:31 AM by Filip »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #2799 on: January 31, 2010, 01:33:41 AM »
hahaha kako smo se ubili :D
slam.poke.drop.tuck.dope