Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42325 times)

Offline Kimi

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #2760 on: January 30, 2010, 12:47:07 AM »
stvarno mala je startovala vrhunski :) xaxa
hahahah gazi ga na cetristo!!
Nema prostora ovdje kapi!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #2761 on: January 30, 2010, 12:49:35 AM »
http://www.youtube.com/watch?v=mG8_0bAbecEovo je dragi moji nas boskovic85000
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2762 on: January 30, 2010, 10:47:26 AM »

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2763 on: January 30, 2010, 09:15:45 PM »
Gledam nesto onu temu o ultra mega giga mamojebu od Golfa (poznatiji kod starih clanova kao Gnoj) i ono..... nema, no je najjaci, najbrzi i sve sto ide uz to.... krenuh da odgovorim, al naravno, posle price kako su neki ljubomorni na vozace Golfova i njihove divne mashine se tema zakljuca, a ja ostatoh bez komentara....DakleeHonda Civic EH2/3 C20LET by Nova Speed performance....Moji drugari iz N.S-a su napravili ovo za puno, puno manje para od tog Golfa i mnogih drugih, vozi se dvije sezone na SR402 i sampion je, bez kvara i zavrshio sezonu sa potpuno ispravnim motorom...Neke cifre.... pa posto DYNO u Srbiji mjeri 450KW maximalno, nije se moglo izmjerit...iz 2L sa jednim turbom...ispod 12s na 402 i to sve bez tc-a i sperom....Dakle, ovim samo ocu da pokazem sta sve moze da se uradi i da taj Golf  i mnogi drugi veze nemaj sa fabrikom iz koje poticu, samo da se neko nameracio da ulozi znanje i pare u to....e da, i taj TFSI nije losha osnova za rad, al nij e ni......Eto, toliko od mene
Nobody move, nobody get hurt!

metabond

• Guest
« Reply #2764 on: January 30, 2010, 09:31:30 PM »
Gledam nesto onu temu o ultra mega giga mamojebu od Golfa (poznatiji kod starih clanova kao Gnoj) i ono..... nema, no je najjaci, najbrzi i sve sto ide uz to.... krenuh da odgovorim, al naravno, posle price kako su neki ljubomorni na vozace Golfova i njihove divne mashine se tema zakljuca, a ja ostatoh bez komentara....DakleeHonda Civic EH2/3 C20LET by Nova Speed performance....Moji drugari iz N.S-a su napravili ovo za puno, puno manje para od tog Golfa i mnogih drugih, vozi se dvije sezone na SR402 i sampion je, bez kvara i zavrshio sezonu sa potpuno ispravnim motorom...Neke cifre.... pa posto DYNO u Srbiji mjeri 450KW maximalno, nije se moglo izmjerit...iz 2L sa jednim turbom...ispod 12s na 402 i to sve bez tc-a i sperom....Dakle, ovim samo ocu da pokazem sta sve moze da se uradi i da taj Golf  i mnogi drugi veze nemaj sa fabrikom iz koje poticu, samo da se neko nameracio da ulozi znanje i pare u to....e da, i taj TFSI nije losha osnova za rad, al nij e ni......Eto, toliko od mene
Brzi, jel to pogon naprijed? ::yes::

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2765 on: January 30, 2010, 09:33:23 PM »
Da, zaboravio sam i to da dodam.... FWD (znaci josh teze krece i vishe slajfuje) ::msn-wink::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2766 on: January 30, 2010, 09:42:39 PM »
Brale uz duzno postovanje tebe i ove masine,al ovo je auto za 402m a ono je golf za svaki dan jbg...onaj golf ce proc ko zna koliko hiljada brzih kilometara bez duzeg zadrzavanja u servisu,a ovaj japanac?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2767 on: January 30, 2010, 09:48:08 PM »
Bash sam napisao da je odvozano dvije sezone sa ovom mashinom....Odakle ti znash koliko ce drzat mashina u Golfa? Neko probao?Ovaj auto je vozen, testiran i maltretiran dvije godine, motor je prodat i stavlja se u drugi auto za takmicenje, a uz to, ovaj auto je registrovan i vozen i po gradu...(i nije jedini, ima josh par kolica sto su radili ovi momci koji se ne tamice, nego vozaju po gradu a imaju preko 500ks iz 2l)Ovo su radili momci iz Novog Sada, ljudi ciji sam ja zastupnik za Cg, radjeni su u normalne garaze i sa normalnim i ne tako tesko dostupnim djelovima.... nije stojala ni jedna jaka "kuca" iza njih da ih gura i finansira, cisto znanje i volja...
« Last Edit: January 30, 2010, 09:49:43 PM by brzi_pas »

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2768 on: January 30, 2010, 09:57:43 PM »
Neznam kazem,nisam vozio golfa ovog,vozio sam nekad Audi 1.8T quattro,prodao sam ga sa 300000 i kusur predjenih i dalje je bio u punoj snazi...Sve je to lijepo,sve to lijepo zvuci,al neznam ako je to tako svaka cast momcima,al Golf je Golf :p

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2769 on: January 30, 2010, 10:07:52 PM »
Pa upravo o tome pricam, Golf jes Golf, i treba da ostane to....  ::msn-wink::

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2770 on: January 30, 2010, 10:27:25 PM »
Brzi, ono ima 613 KS?

Offline Edo

• View Profile
« Reply #2771 on: January 30, 2010, 10:37:23 PM »
a i vi mjesate sad auta za trke i za javni saobracaj.Te dvije vrste auta nemaju veze sa vezom...Ko je lud kupi auto fabricki uradjeno i da ode na trke? Koja ce to tuning kuca izvuci maximum iz motora? Ne pocijenjujem nijedno auto,svako ima svoj ukus al totalno glupa poredjenja

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #2772 on: January 30, 2010, 11:08:00 PM »
brate,ne razumijem ja samo jednu stvar.zasto konstantno vrijedjanje Golfa?evo,neka je bolja Honda,ekstra,super,svaka cast,ali zasto se uvijek Golf pljuje?

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2773 on: January 30, 2010, 11:15:14 PM »
Neznam brale sto ga pljuju,al odje se prica ka da su kosooka momcad izmislila auto i automobiliza,a oni su izgleda izkompleksirani zbog evropske auto industije pa je taj sindrom presa i na pojedinu nasu momcad...(uz postovanje pojedinih momaka)
« Last Edit: January 30, 2010, 11:16:48 PM by boskovic85000 »

Offline Shon

• View Profile
« Reply #2774 on: January 30, 2010, 11:16:00 PM »
ma to je gnoj.. samo ne znam zasto se ti gnojf-ovi toliko voze kod nas.. kad je vec honda u svemu bolja.. dobro je edo reko.. ne moze se to tako gledat ni poredit.. ni ja ne vidim koji je razlog vrijedjanja, nego nbt :)
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2775 on: January 30, 2010, 11:26:10 PM »
jeste u japanu se bas sekiraju zbog smrdljivog golfa!!! nije tajna da japanci vole porshe,bmw,alfu,lotus.... ali iskreno mnoogo mi vas je zao ako mislite da je golf vrhunac auto industrije!ja vozim hondu, mislim da je dobar auto ali daleko od toga da je najbolja na svjet i boli me kurac oceli ko iz iskustva sta rec ruzno o tom autu. a ja sam vozio i golf 1 , 2 i 3 i to ce uvjek biti auto koje je bolje od yuga!mnogo ste se pomamili a ti obelixe nisam ti licno nista ruzno rekao ali ti onaj post sto je bio u onoj temi nije namjestosuck my balls

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2776 on: January 30, 2010, 11:29:09 PM »
momci bez vrijedjanja...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2777 on: January 30, 2010, 11:32:48 PM »
a ko je reka da je golf vrhunac,al tebe je neko brale definitivno zafrknuo il si ima krseve neke lamine od golfova...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2778 on: January 30, 2010, 11:37:11 PM »
nisam imao...daleko bilo.vozio sam ih...u odlicnom stanju su bili. e da i pola sam vozio. stvarno je osjecaj fantastican

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #2779 on: January 30, 2010, 11:42:38 PM »
vuki,popušiš ga malo,znaš.i ti i tvoja honda.