"namucio" sa se oko nje, i josh se mucim...Ulozeno je previshe truda, zivaca a i para da se dovede u TOP stanje....Od kad sam je uzeo odradjeno je kompletno lakiranje (i ako nije trebalo no aj) pa posle lakiranja opet na popravku lakiranja (ponovo lakiranje pola nje) jer je prvi lakiler debil...(Milenko u Toloshe, nikako raditi kod njega ni prikolicu)Motor je kompletno uradjen, sve novo stavljeno (oko 1000e djelova) pa josh nova pumpa od goriva (jaca), servo pumpa, pumpa za vodu, svaki senzor je novi stavljen... ma masu posla, ali opet vrijedi ::msn-wink::Slike unutrashnjosti ce da sacekaju, kad odradim dubinsko pa onda... a ima se sto vidjet, "momo" drveni volan, "momo" koza (koja je originalna, pa i nije bash najnovija), digitalna klima, 4X podizaci... ma od opreme sve sto se u to vrijeme stavljalo u Alfu...Najdirektniji volan svog vremena, a i danas je(2.1okretaj od punog lijevog do punog desnog),Koni amorti sa H&R oprugama, male distance, 16" "alutec" felne 8J (ja mislim) sa malim ET-om, prednje gume 205/45zr16 koje sam se namucio da nadjem, a i pozadi ce iste Yokohame, jer ih imam u rezervi, cisto da zamijenim ove koje su po mom mishljenju preshiroke 225/40...Eto, toliko za sad, nadam se da ce ostat kod mene kao drugi auto josh dosta vremena, jer ce da bude bukvalno potpuno oradjen auto koji ce bez problema moc da spuca 200000km, ali vec imam neke "nepristojne ponude" u vezi nje, pa se dooobro razmishljam...