Author Topic: Eto de ...  (Read 346 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Eto de ...
« on: October 14, 2008, 12:58:35 PM »
PoÅ¡tovani,Auto Tuning Club iz Beograda u saradnji sa ?asopisom Tuning Styling, u oktobru organizuje dva velika sportska doga?aja.U subotu, 18. oktobra 2008. s po?etkom u 12 h, pod pokroviteljstvom skupÅ¡tine grada Kragujevca održa?e se druga runda Å¡ampionata Srbije u driftu "Velika nagrada Kragujevca".  Takmi?enje ?e se održati na drift stazi ispred fabrike Zastava.Na Novosadskom sajmu, u okviru ve? tradicionalnog sajma automobile,  25. i 26 oktobra. 2008.god. održa?e se Tuning Styling Show i amaterske trke ubrzanja na 201 metar.U okviru manifestacije, u subotu 25-tog održa?e se takmi?enje za najlepÅ¡i auto (styling) i najja?u muziku (dB) uz obilje propratnih performansa.U nedelju, 26-tog oktobra na programu su trke ubrzanja na 201 metar pod nazivom "1 na 1" .Sportski Auto Klub "Auto Tuning Club" osnovan je marta 2004. godine sa ciljem unapre?enja stajlinga i tuninga automobila i popularizacije novih zanimljivih vrsta auto moto sporta u Srbiji. ATC ima aktivno u?eÅ¡?e u kružnim i reli trkama Å¡ampionata SCG kao i u auto krosu, a izme?u ostalih sportskih aktivnosti vezanih za auto-moto sport, bavi se i organizovanjem izložbi automobila modifikovanog izgleda pod nazivom Tuning Styling Show. Pored navedenog, ATC je organizator prvih trka ubrzanja na 400 metara, a od proÅ¡le godine i prvi organizator drift trka u zemlji. Napominjemo, da su manifestacije Tuning Styling-a, veoma pose?eni doga?aji na kojima se na jedan zanimljiv na?in prikazuju automobili izmenjenih performansi.Pored ve? pomenutog stylinga, dB-a i trka na 201m, posetioce na naÅ¡im manifestacijama ove godine o?ekuju i atraktivni performansi koje prate ovakve doga?aje. Na svakoj manifestaciji se biraju MIS manifestacije i najatraktivnija dens igra?ica.Ovim putem Vas pozivamo da budete naÅ¡i gosti u Kragujevcu i na Novosadskom Sajmu

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Eto de ...
« Reply #1 on: October 14, 2008, 04:21:17 PM »
Oni su po tom pitanju isped nas 100 godina, a mi se nesto busamo kao automobilska nacija, imamo lovcen i glavu zete i sajam u budvI, bla bla, pi jadni li smo. Tamo uveliko i TS, i 1na1, i takmicenja u driftu, i takmicenja mAtora, imaj kruzne trke, imaju relije, imaju brdske, .... al glavno je da mi MaTonu i Kotrljajuce Krse dovodimo.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Eto de ...
« Reply #2 on: October 14, 2008, 06:52:25 PM »
Oni su po tom pitanju isped nas 100 godina, a mi se nesto busamo kao automobilska nacija, imamo lovcen i glavu zete i sajam u budvI, bla bla, pi jadni li smo. Tamo uveliko i TS, i 1na1, i takmicenja u driftu, i takmicenja mAtora, imaj kruzne trke, imaju relije, imaju brdske, .... al glavno je da mi MaTonu i Kotrljajuce Krse dovodimo.
u pravu je..za pare koje su date stonsima i madoni mogli su napravit najstrasniji pgring da se vozi ...no aj
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Eto de ...
« Reply #3 on: October 14, 2008, 08:58:47 PM »
poredite neke gluposti...kakve veze imaju madona i rolingstounsi sa ovim? znaci nestvaran komentar!PGring? koji bi vozio ko? tjuning stajling na koji bi isla koja kola? 200 e36tica (nhf) i 800 3ki gti (nhf) i  ko jos?BIce sad da je krivo priznanje kosova...ovaj TS show je u organizaciji chasopisa i jos par sponzora a madonu i stounse su doveli "malo" jachi ljudi.Polako jebote, prvo da naucimo da vozimo pa cemo organizovat nesto.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Eto de ...
« Reply #4 on: October 14, 2008, 09:11:06 PM »
slazem se sa cliom-trilomback 2 topickada smo kod Auto Tuning Club iz srbije...dizem kapu za drift i drag, ali ova stlyling takmicenja ? majko mila kakvo ciganisanje  ::bash::http://img126.imageshack.us/img126/7645/30032007736pv3.jpg

Offline MotobikeR

• View Profile
Eto de ...
« Reply #5 on: October 14, 2008, 09:30:29 PM »
ali ne mozes rec i da nema dobrih auta..a sto ce nama pgRing, ako nemamo auta da vozimo po njemu?

Offline vuki

• View Profile
Eto de ...
« Reply #6 on: October 14, 2008, 09:47:28 PM »
ima! 3%

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Eto de ...
« Reply #7 on: October 14, 2008, 10:11:10 PM »
ali ne mozes rec i da nema dobrih auta..
da nece Ubovic i ekipa iz granda da dodje da se trka ili da sredjuje kola? zna se kakva su kola za takve stvari. Nama je i dalje gti pojam za brzo auto (opet NHF za vlasnike gtiA) .Nemamo japanaca, nemamo francuza, nemamo amera... A sto se tiche pgringa, ja se ne bi vadio odatle a znam i jos dosta ljudi koji bi radije poprecke tamo vozili  nego kroz grad.A vuki, tjuning stajling svijet ti je manje vishe svuda ovakav...UVijek ce biti pokoje vanzemaljsko auto.Ali obicno postoje events za takva auta i posebna okupljanja "civilizovanih" kola.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MotobikeR

• View Profile
Eto de ...
« Reply #8 on: October 14, 2008, 10:14:08 PM »
trile, ovo moje `ali ne mozes rec i da nema dobrih auta..` se odnosilo na ono kakve su nakaze od auta na t&s show-u :)

mIRRa

• Guest
Eto de ...
« Reply #9 on: October 14, 2008, 10:15:46 PM »
dizem kapu za drift i drag, ali ova stlyling takmicenja ? majko mila kakvo ciganisanje  ::bash::http://img126.imageshack.us/img126/7645/30032007736pv3.jpg
konick.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Eto de ...
« Reply #10 on: October 14, 2008, 10:28:44 PM »
[/quote]konick.[/quote]Vazda zivo!!!!!!

sparco

• Guest
Eto de ...
« Reply #11 on: October 15, 2008, 06:43:16 AM »
PGring? koji bi vozio ko? tjuning stajling na koji bi isla koja kola? 200 e36tica (nhf) i 800 3ki gti (nhf) i  ko jos?BIce sad da je krivo priznanje kosova...ovaj TS show je u organizaciji chasopisa i jos par sponzora a madonu i stounse su doveli "malo" jachi ljudi.Polako jebote, prvo da naucimo da vozimo pa cemo organizovat nesto.hahahahahahahahahahahahahhahahahaha sad but true, so true .............................. al bitno je da smo najpametniji mi i da ovi gore nemaju pojma, nego elem wtf is trka na 201metar?!?!!??!  jos malo ce  bit trka u potpisivanju guma , ko ih brze prvrti pobijedio je a da pri tom ne odmakne 5 metara , smece

Offline tuningmaniak

• View Profile
Eto de ...
« Reply #12 on: October 15, 2008, 07:05:53 AM »
PG ring koji bi vozio ko?Nije lose pitanje al bi se naslo ljudi. Dje imas onako pneku bolju stazu na balkanu a da ne ides u Italjiju? Znam da to nema nikakve veze jedno s drugim, al sam naveo kao primjer bespotrebno mlacenje para u nekakve gluposti a za ono sto bi stvarno donosilo profit ne. Zasto se onaK ne bi organizovale medjunarodne kruzne trke na balkanu bas kod nas? Zasto ne bi bilo najmanje par trka godisnje vezane za prvenstvo balkana, zasto ne bi domaci ljudi imali prilike da voze na svom terenu, zasto ne bi i mi "mladi potencijalni" trkaci imali dje da vidimo i pokazemo sto umijemo, ko zna nekad mozda i od toga PG ringa bi bilo nesto jace?Nevjerujem ni da su na nirgburgring gledali u boljem svijetlu prije 50-60godin kad se praviJo, no su bili slicni komentari garant, al evo ti ga sad.A kolko je bilo kola na TS u Srbiju prije 5 godina kad se sve zahuktavalo, ma to je bilo jadno i pateticno, par jugica sa duplo tezim spoilerima od njih samih, al sad ih ima i te kakvih i skupljaju nagrade po Evropi, da nepominjem kaki su u dB drag. Znaci sad ne bi bilo auta al ko zna za koju godinu?

Offline vuki

• View Profile
Eto de ...
« Reply #13 on: October 15, 2008, 09:13:02 AM »
e pa u srbiji prije 5 godina su bila odlicna kola (studirao sam u ns)nije se jos tako popularizovalo, nije se imalo para, svi su bili na nekom pocetku i zato su kola izgledala....dobre felne, dobro spustanje, zadnji lonac, zatamnjena stakla, zatamnjene stop lampe tu i tamo neki lip, volan... i to je to. takvi su bili skupovi. a sad je takmicenje cije ce auto biti ruzniji, drecaviji, nefunkcionalniji i sporiji!!!