Author Topic: Renault Megane  (Read 1337 times)

Offline ulicni trkac

• View Profile
Renault Megane
« Reply #20 on: October 07, 2008, 04:33:27 PM »
megan je extra auto,cekamo slike.....ja lichno poznajem vlasnika zelene crx zivi ima kucu blizu mene...ne vjerujem da je prodaje,ona mu je najmilija od svih kola sto ima a ima ix..(bmw 530 full,rav 4 new,honda crx-sto je bila zuta itd)

Offline brzi_pas

• View Profile
Renault Megane
« Reply #21 on: October 07, 2008, 05:12:05 PM »
Komentarishem tek kad vidim slike
Nobody move, nobody get hurt!

sparco

• Guest
Renault Megane
« Reply #22 on: October 08, 2008, 06:55:02 AM »
ljudi gadna li je ona honda sto je ono, smijesno, mada eto, nekom kome je 124 zakon ona je honda taman, fantasticno se slazu to dvoje sa familijernim meganom dci ;p hehehe moram sam, jednostavno sam morao   really! really! really! really!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #23 on: October 08, 2008, 02:20:49 PM »
na aviu cu i sipat :)dace je imam strasan osjecaj :Pada sve to ne valja **rca,bmw je zakon sparco brate!  rofleo slicica...to je to.zaboravih motor da slikam.Fale naslanjaci za glave na zadnju klupu koji ce stic brzih dana nadam se.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Megane
« Reply #24 on: October 08, 2008, 03:14:37 PM »
Fin, jako fin!!!! Jos jednom sa srecom i da te dobro sluzi!!! Jos bijela boja, extra, dusu dao za rne felge!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Filip

• View Profile
Renault Megane
« Reply #25 on: October 08, 2008, 03:17:44 PM »
super je! ali ja nesto clia vise volim a i unutrasnjost mi je nekako ljepsa ;) :))) ali je extra. uans agen, welkam tu d femili

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #26 on: October 08, 2008, 03:22:09 PM »
fala momci :)dusu je da on za dosta toga,al je ovo 1.5 dci,koji najvise majka vozi :Deo neki utisci prvi :- kocnice preosjetljive za moj ukus- premek na volan,kao igracka,sa uzivanjem se provlacim kroz gradske guzve- nepregledan je za parking malo- preudoban,ne osjecaju se rupe/lezeci itd...- za 1.5 dci ide extra,al je dosta trom u nizim obrtajima- lezanje perfektno,imas osjecaj da mozes uc u krivinu kolko masina dajedosta toga jos ima,no me muka kucat...sve u svemu prezadovoljni smo.

Offline Filip

• View Profile
Renault Megane
« Reply #27 on: October 08, 2008, 03:26:57 PM »
ne treba da pises ovoliko ;) samo reci RENAULT ::tongue4::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Megane
« Reply #28 on: October 08, 2008, 03:28:37 PM »
 punk
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renault Megane
« Reply #29 on: October 08, 2008, 06:35:35 PM »
B O C A!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #30 on: October 08, 2008, 07:17:46 PM »
Uzivo se sija nenormalno kad se opere..jos ferijem raspalim.da se pere sa onim sredstvima vasima skupima,ne bi ocuvanije 2005 g. auta bilo u cg :)stizu patosnice,naslanjaci,ruckice zadnje.to je falilo :)

sparco

• Guest
Renault Megane
« Reply #31 on: October 09, 2008, 07:01:55 AM »
moderna golf 2, da mi je jednom u zivotu da se naceram da uzmem nesto ovako, i da mi svaki mjesec ostaje po 1000 eura vise u dzep na ustrb goriva, no kad je neko glupan kao ja pa mu ne moz objasniti

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #32 on: October 09, 2008, 11:59:01 AM »
stvarno jes tako...kazaljka se ne spusta ispod 3/4 rezervoara...a ne osjeca se po dzepu.povede ga sasa na servis i da mu patosnice uzme.

sparco

• Guest
Renault Megane
« Reply #33 on: October 10, 2008, 10:21:40 AM »
ja ti kazem nas trojica, pg, bg , kikinda i nazad izlazak iz bg pali se crveno na 1100 km i ima jos rezervu, al smo ga natankali zasluzio je bio sa sve 50 litara pa vidji potrosnju a ide , iskreno jaaaaaako solidno , znaci svidja mi se , majci bi ga kupio i sestri da imam pare

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #34 on: October 10, 2008, 02:53:04 PM »
ti digni kredit :Dide,ide,al nije masina za rastezanje.svako pomenuto ga moze kostat turbine,tako da mi se ne ulaze sa njim u tu rabotu.lagano,smekerski :Dzamijenjena sijalica na prednji lijevi zmigavac (crkla bila),uradjen servis kod rakocevica (ulja i svi moguci filteri).potosnice se ne mogu nidje nac originalne,a divlje su "uske".znate li dje se mogu kupit/narucit originalne,i po kojoj cijeni?davorito?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault Megane
« Reply #35 on: October 10, 2008, 03:50:44 PM »
Naravno !

Majka mi je rekla da moze ...

BURNout

• Guest
Renault Megane
« Reply #36 on: October 10, 2008, 05:22:39 PM »
Neka ti je sretan,bjela boja mu bash extra stoji ::thumbsupup::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #37 on: October 10, 2008, 05:29:45 PM »
iscrpan izvjestaj davorito!fala BURNout :)lajsne ce se fabrat u bijelo,masu je ljepsi!sinoc takvoga vidjeh,bruka kako izgleda.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault Megane
« Reply #38 on: October 10, 2008, 05:32:17 PM »
Ne smijem svasta da pisem,upozorio me mbnj-fan da pravim previse off,javi se na pm da ti kazem dje sto i kako !Koliko te kostao redovni servis i sto sve je zamijenjeno ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault Megane
« Reply #39 on: October 10, 2008, 05:36:57 PM »
na kolac cmo mi njega kosmuratoga :D114 € :) kakve su ti kolege bivse,cak i ja vise od njih znam...a to je vec grana umjetnosti.4-5 filtera raznih i ulje/a :) muka me sad za racun ic na donji sprat... suck_kr