Author Topic: Kakvu muziku slusate u kolima?  (Read 15733 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Kakvu muziku slusate u kolima?
« on: June 29, 2006, 07:07:29 PM »
Ljudi kakvu muziku slusate eo ja da pocnem slusam metal techno ...ma slusam sve samo da nije turbo folk e se ne moze izdrzhat ono aaaaaaaaaaaaaaa ;D                    
« Last Edit: January 16, 2008, 02:22:06 AM by motorsport »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #1 on: June 29, 2006, 07:11:06 PM »
heavy techno i dark techno...prezirem love parade i taj techno (nazovi ga tako)ostala muzika dolazi u obzir...pogotovo trubaci i cijeli trip guce!!! extraa ko ima brz net,neka vidi o cemu se radi kada je rijec o dark techno-u...http://www.hardstyle.net/view/videos                    

Z-128

• Guest
« Reply #2 on: June 29, 2006, 07:26:00 PM »
Uglavnom sluhsam rock (hard rock) i Metal , mada volim i tehno ali ipak metal rulz !!! :twisted:  :twisted:  :twisted:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #3 on: June 29, 2006, 07:40:52 PM »
Ceca mi je kraljica                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Stefan

• Guest
« Reply #4 on: June 29, 2006, 07:51:31 PM »
Najvise Pop strani i dance...Mogu i narodnjaci na zurkama i tako, ali ne podnosim jedino metal                    

Offline Laki

• View Profile
« Reply #5 on: June 29, 2006, 08:00:06 PM »
Narodnjaci su zakon. :D  :D                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
« Reply #6 on: June 29, 2006, 08:10:52 PM »
Ceca mi je kraljica! drzim njenu sliku...                    

Z-128

• Guest
« Reply #7 on: June 29, 2006, 08:25:46 PM »
Folk sucks !!!!    METAL RULZ !!!A shto se tice Cece njoj svaka cast. :wink:                    

Sprinter

• Guest
« Reply #8 on: June 29, 2006, 09:45:37 PM »
hip hop moze i narodnjaci kad se poveca nivo alkohola u krvi....                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #9 on: June 29, 2006, 10:16:17 PM »
ao to je fora s buxovaca ceca mi je kraljica imam njenu proster i svaku noc pro prokrijem je ;Da ne moze narodna nikako uh mada volim vidjet seku alexic ;Dal VIÐET                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #10 on: June 29, 2006, 10:33:12 PM »
uh kakvu sisu ima ihahaaaa ;D kakav je tvoj utisake filipe dje mogu nac ovu muziku ja meni se ovo svidjaomga bi mi reec imena ovih likova da skidam                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #11 on: June 30, 2006, 07:21:52 AM »
="Ticco" ao to je fora s buxovaca ceca mi je kraljica imam njenu proster i svaku noc pro prokrijem je ;Da ne moze narodna nikako uh mada volim vidjet seku alexic ;Dal VIÐET
nisi fer                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #12 on: June 30, 2006, 08:46:29 AM »
Ja slusam staru muziku- rock i ostalo kvalitetno.Ovako bezveze slusam techno i stariji pop Cool and the Gang,Modern Talking.Quincy Jones,MIchael Jackson....Metal ne volim sem dvije tri pjesme ali su vise hard rock no metal.Narodnjaci ne dolaze u obzir a pogotovo turbo folk  :evil:  :twisted: Od starog popa skinite npr.Kool and the Gang - CelebrationKool and the Gang - She s freshQuincy Jones - Ai no corridaMichael Jackson - Thriller...MOdern Talking - Brother LuiModern Talking - You re my heart your my soul....basovi ubijaju i prirodni su a ne ovo sad kompjuter...Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #13 on: June 30, 2006, 09:28:18 AM »
Hip Hop stariji, ne ove nove kao neshto 50ceni i tako tomada nisam iskljuciv                    
Nobody move, nobody get hurt!

enone

• Guest
« Reply #14 on: June 30, 2006, 12:48:46 PM »
uffffffffff... nikako narodnjake... Tomu Zdravkovicca ne svrstavam u grupu narodnjaka... najachi je tzar i oduvek cce biti i kad cg udje u eu... ovaj slusham jazz blues ambijental experimental i najvishe hip hop i rn\\'b kako izvorni tako i new one... to je otprilike to da ne nabrajam dalje... uglavnom je raznoliko i shareno...                    

motorsport

• Guest
« Reply #15 on: July 07, 2006, 04:44:23 PM »
ja u auto imam oko 20-ak MP3 cd-ova sa svakakvom muzikom, jedino sto nemam niti cu ikad imati je REP (nebitno dal\\' je domaci ili strani) i hevi metal i tako te gluposti... :wink:                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #16 on: July 07, 2006, 09:01:52 PM »
meni je mp3 u kola kazna...kad imas 200 pjesama na cd pa ne znas dje je sto...ovako brate audio cd ...                    

crnogorac

• Guest
« Reply #17 on: July 07, 2006, 09:56:19 PM »
e sta se slusa u mojoj bebi pa kolege malo jer slusam vise zvuk moje bebe ali kada upalim cd najvise nasa narodna od cece do brene, zmijanac, dragane mirkovic i seke pa do zeljka joksimovica i zdravka colica i tu i tamo malo rock ac/dc pa do deef lepard i riblje corbe i bijelog dugmeta a necete vjerovati da najvise slusam muziku sa radia i uvjek sam u iscekivanju koju se mi sada pustiti i naravno volim vijesti slusat naucio od caleta jer dosta mi je da mi se ponavlja isto i neda mi se snimati vise pa slusam radio jer non-stop nesto novo                    

TsUnAmI

• Guest
« Reply #18 on: July 08, 2006, 10:05:45 AM »
Psy Trance, DnB, BreakBeat, House mozhe i RnB i Hip Hop...samo ne metal i narodnjaci...                    

pele-79

• Guest
« Reply #19 on: July 30, 2006, 03:39:50 PM »
momci opusteno,slusam sve sto mi se svidi,i dance i tehno i metal i rock i pop,pomalo i narodnjake,ali kad se uletvim(presauhujem) nema nista bez narodnjaka!