Author Topic: Ulicne trke u vasem gradu..??  (Read 1537 times)

motorsport

• Guest
Ulicne trke u vasem gradu..??
« on: June 29, 2006, 02:36:29 PM »
ima li toga u vasem gradu u kasnim vecernjim satima??? ima li intervencija policije...??                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #1 on: June 29, 2006, 02:51:13 PM »
u pg se desava po nesto,tu i tamo,mada je jos uvjek to beznacajno,lijepo je vidjet,ali je jako rijetko,tako da ako nisi u tim nekim krugovima,neces ni znati za to...a policija ka policija,izigravaju vazda nesto,ulijecu cuda se cine,ka da rade u majami dje je 30% auta tunirano maximalno,a ne u pg prsli dje nema 10 auta...no ajde...                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #2 on: June 29, 2006, 02:57:35 PM »
Na sta mislis.Organizovane bas trke nema ali ima ono kroz grad bezveze kad se uvate dvojica.A policija je strasna...odrase se od posla :D Nema mnogo sredjenih auta.Jedan sivi BMW E30 koji je do poda, dobro ide - zanosi ga ....Imao je jos jedan plavi ali ga vise nesto ne vidjam.Audi A3.Ima fine led stopove 1.9TDI ali ide dobro...Golf 4 isti vlasnik Audia A3.Onako nije los.Audi A3 narandzasti isto dizel cini mise.Ovaj je vrh odradjen.Branici,airbrush kao neki pauk...sve samo sto ga odavno nisam vidjeo.To je to.Ima jos po neki bezveze.Ima neki fiat ko dole na slici ali je bezveze - nije uspio da prestigne mog oca sa 1.6 dizelom.Priblizio nam se uz zadnji branik i gas dvije tri krivine i ostade on iza poslije nas je na ravninu prestiga :wink: .Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #3 on: June 29, 2006, 03:11:28 PM »
a dobro,znas kako,u pg ima masu auta nabudzenih osrednje...ali jbg,ko ce sve to popamti...pocev od mladena sa reno-om,filipa nikolica sa bmw e36 m3 turbo,milos asanovic isto m3 turbo,jedan bmw e36 isto crni na KO tablice,ona kalibra u dalmatinsku,ima golf 2 1.8t,sa garett tubrinom,nagura je nesto bas masu konja...4-5 wv bube,sredjene extra,bio je bombarder cuveni sa 500 ks,al mu je crkao neki dio pa nema da ga kupi,wv IV ima bas dosta sredjenih kroz pg,2-3 V GTI,i jedna,perla bijela R32...ima onih hondi CRX odlicno sredjenih itd...ima dosta toga,samo je problem sto kod nas radije kupuju fabricki nabudzena kola nego da sami rade...tu ti preovladavaju  M3,M5,M6,AMG,Brabus,cak sam vidio i jednu BMW 1 hamann odradjenu...zaboravio sam da ima 4-5 yugo-a sredjenih extra,ima jedna jako lijepa lanca,crna...alfa 156,extra odradjena,nekoliko audija,pogotovo jedan S6 4.2...ludnica...kod vektre touareg w12,audi s8 exclusive mtm...itd...covjeka da zaboli glava,i ima jedna \\'kockica\\',crvena,spustena,odradjena do kraja...i ima par pezoa odradjenih za trke,iako se ne trkaju...na ovu zadnju sliku je BMW E36 Alpina B8 4.6...zvijerpostovacu sve slike nedje,nemogu sad...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #4 on: June 29, 2006, 03:24:55 PM »
evo jedna slika ulicne trke,od semafora do semafora...jaguar i amgpostavicu jos,samo da pronadjem po kompu...                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #5 on: June 29, 2006, 03:31:39 PM »
Uh...U Ulcinj preko ljeta nema cega nema.Evo od moje kuce da krenem ulicom da slikam uslikat cu M5,S300novi,neki pezo 307SW sa hromiranim grill ... ,Astra,SLR je bio negdje u grad....POzdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Stefan

• Guest
« Reply #6 on: June 29, 2006, 05:06:25 PM »
Ovde u Beogradu se svake nedelje uvece kod CK i BG Arene skuplja puno (oko 50, 100 kola zna da bude) nabudzenih automobila i stalno se trkaju, pale gume, potpisuju, ma ludnica...Panduri uvek dodju posle 2, 3 sata, rasteraju nas i promeni se mesto...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #7 on: June 29, 2006, 05:13:07 PM »
@stefajde postuj neke slike ako imas,ili,kad budes isao drugi put slikaj ili snimi po nesto,pa stavi?                    

Stefan

• Guest
« Reply #8 on: June 29, 2006, 05:28:55 PM »
Nemam, al uslikacu sledeci put kad budem isao ;)                    

Offline Laki

• View Profile
« Reply #9 on: June 29, 2006, 05:39:40 PM »
Ovu alpinu si slikao u BD pored mora,jel?                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #10 on: June 29, 2006, 05:44:47 PM »
jes jes...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #11 on: June 29, 2006, 06:55:47 PM »
sto je ljudi,nije valjda da se u vase gradove nista ne desava?dajte bar slike napucanih kola ako nista drugo...ali kola iz vaseg mjesta                    

DRAGANCE

• Guest
« Reply #12 on: June 29, 2006, 07:25:18 PM »
Ovde u Beogradu se svake nedelje uvece kod CK i BG Arene skuplja puno (oko 50, 100 kola zna da bude) nabudzenih automobila i stalno se trkaju, pale gume, potpisuju, ma ludnica...Panduri uvek dodju posle 2, 3 sata, rasteraju nas i promeni se mesto...
hmmmmm , aj recimo da je tako , ali nije bas tako , ovi kod ck i znaju da se potrkaju ali ovi kod arene ...slaaaaaabojedan sam od zacetnika nocnih trka u bg , od samog pocetka sam u tome pre mnogo godina , ali sam batalio to , sve je pocelo sa nas desetak da bi na kraju znalo da dodje i 220 automobila na ostruznicki most ( dok je bio u izgradnji ) , medjutim polako ali sigurno je sve pocelo da se pretvara u farsu decurlije koji su dolazili vise da bleje i da istrcavaju na put pred samu trku , tako da je sve vise i vise bilo nebezbedno , i na kraju je doslo do toga da su neke ekipe povadili pistolje i poceli da pucaju jedni na druge ....... adios.....trenutno se idalje desavaju trke , ali na jednoj lokaciji u pancevu , slabo idem tamo zato sto je sve to izgubilo svoju car , nije to kao nekada , kada je sve to bilo bas bas tajno i kad smo znali da se skupimo odradimo trke i bezimo muriji , i jedva cekamo ponovo da se sve odigra ( imali smo par likacija i svaki put su trke bile na drugom mestu , zbog murije ) , ako je neko kupovao casopis " tuning styling " na jednom od cd-a je bio jedan snimak sa bezanijske kose , znaci to je bio najbolji provod i najbolje zezanje sa odabranom ekipom , bilo je oko 50-ak auta , ali svi smo se medjusobno poznavali i znali smo da cutimo o tome , da ne bi imali kasnije problema , a sad je sve drugacije ........                    

Stefan

• Guest
« Reply #13 on: June 29, 2006, 07:35:12 PM »
Pa dobro, sto se arene tice, tu su vise okupljanja nego trke zbog nedostatka prostora, ali zaista zna da se skupi i preko 100 automobila i uvek ima sta da se vidiA takodje si upravu i za trke, nema tu vise trka kao pre sto je bilo bas zbog tolikog publiciteta...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #14 on: June 29, 2006, 07:36:28 PM »
ljubomoran sam dragance...jednostavno zivim za taj neki trenutak...stvrno si dozivio izuzetne stvari u zivotu...i jos nesto,ja nemam taj cd sa b kose,jer i nisam u mogucnosti da kod nas kupim t&s,bi li mogao nekako da mi ga posaljes ako imas,ili nekako,bilo kako da ga nabavis,platicu nije problem...hvala unaprijed                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #15 on: June 29, 2006, 08:54:25 PM »
Kao shto rece vishe se po Pg-u kupuju vec nabudzena kola, a i ta se rijetko kad pofataju, mnogo je interesantnije gledat neki stariji auto koji namrtvo dobro ide kako ostavlja ufuranog tdi ili tako neshto.E i jedna ispravka ni Filipov ni Milosha Asanovica BMW-ovi nemaju turbo to je sigurno!A inache auto koji je vazda spreman da pokaze sta zna po Pg-u je moj drugar sa e36 M3 plavom i 18\\'\\' tockovima, ali nema neku konkurenciju.                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #16 on: June 30, 2006, 09:11:16 AM »
Nije nishta radjeno na njega, tj nije on nishta,Inache to je M3 evo 3.2 321ks i ima smg menjach, I ima bbs motorsport 18tice felne, xsenon agel eyes farove i josh milion stvarcica, tako da nije bash standard.Inache prvi vlasnik auta je bio direktor Motorsport odeljenja u BMW-u!!!                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #17 on: June 30, 2006, 09:23:35 AM »
sve je to standardna oprema za novije e36 modele,pogotovo za MS edition iz prve polovine 99 godine...naravno da nije ona klasika...ali kao sto rekoh,za MS ediciju,jeste...jer tek sredinom 90ih su napravili ugovor sa hella-om i od tada se rade cuveni clear farovi i zmigavci...za m3 3.2 evolution (evo) je fabricki 320ks,kao i sekvencijalni M menjac (kada kazem menjac mislim na sve ukupno,tj kompletni sistem),kod kojeg dolazi do smanjenja brzine prenosa,tj proizvodi se kraci prenos...sve u svemu,izuzetan auto...samo ja mislim da bi trebao mnogo vise da se exponira sa njim,ali eto...naravno,sigurno je jedan od brzih auta u pg i sire,ali priprema se jedna zvijer u srbiji koja ce pariradi tome...motorsport zna o cemu se radi...projekat E30...V12 5.0 turbo...a taj ti drug,bi mogao malo da doradi taj auto i da ide na drag sa njim...                    

DRAGANCE

• Guest
« Reply #18 on: June 30, 2006, 02:18:28 PM »
ljubomoran sam dragance...jednostavno zivim za taj neki trenutak...stvrno si dozivio izuzetne stvari u zivotu...i jos nesto,ja nemam taj cd sa b kose,jer i nisam u mogucnosti da kod nas kupim t&s,bi li mogao nekako da mi ga posaljes ako imas,ili nekako,bilo kako da ga nabavis,platicu nije problem...hvala unaprijed
nije frka , videcemo ako budem dolazio tamo kod vas , ili ako neko bude dolazio ovde , napravicemo gomilu duplikata , imam ja gigabajte i gigabajte tog materijala..... u pravu si , svasta sam ja doziveo i preziveo...                    

Stefan

• Guest
« Reply #19 on: July 02, 2006, 09:38:46 AM »
Evo nasao sam 2 slike negde sa skupljanja kod arene...To je bilo u februaru, jako hladno, pa nije bilo puno kola, al je bilo OK