Author Topic: Moja ljubav No2.....Megane Coupe  (Read 198 times)

ante

• Guest
Moja ljubav No2.....Megane Coupe
« on: August 12, 2008, 04:51:48 PM »
Evo da predstavim i drugog ljubimca.....nažalost imam par slika.....Da kažem malo i o megan?i?u....- kupljen od prvog vlasnika iz italije sa nekih 100000km- motor 1.6ie (90KS)- elektro paket (coach)- muziku sredio prvi vlasnik- cat-back i šire cijevi stavio prvi vlasnik- stavljen sportski lonac za malo bolji zvuk od Durlenaviše manje to je to jer njega nemogu puno sre?ivat zato što ga cura vozi, a ja samo hondicu pa nju sre?ujem, a megane ?e do? na svoj red osim ako prije ne ode na bubanj....Moj bivši i megane....megane kod prijatelja na zatamnjivanju.....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1 on: August 12, 2008, 06:34:14 PM »
nikad mi se ovaj kratki nije svidja...al ovaj ne izgleda lose..po slikama je dosta ocuvan
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
« Reply #2 on: August 12, 2008, 09:26:04 PM »
meni se vazda kupe vise svidjao :)odlican!  ::thumbsupup::

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #3 on: August 13, 2008, 02:51:51 AM »
prijatelj ti ima mnogo dobru radionicu ! savrsheno...auto n1 :)
Izbrisan clan

motorsport

• Guest
« Reply #4 on: August 13, 2008, 10:15:56 AM »
lijep megane... i bas mu lijepo leze ove folije...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #5 on: August 13, 2008, 01:06:00 PM »
Posto ga zenska vozi ne treba ga spustati/stavljati vece tockove ali znam da je super auto i steta sto nije 2.0L 16v ... ako imas daj slike siceva i reci mi koje su sanse da se u tvom gradu kupi nesto za njega,posto kod nas nema nista za RenaultE pa da vidim ocemo li saradjivati :)

Majka mi je rekla da moze ...

ante

• Guest
« Reply #6 on: August 13, 2008, 07:59:04 PM »
vozim ga i ja nekad pa bi ga malo spustio kao i hondu (ina?e draga vozi hondicu ponekad....)....a ve?e to?kove bi stavio kako je tvorni?i napisano maksimalno 15" jer za ve?ima nema potrebe....tako da bi ljeti bile 15", a zimi 14" felge na njemu....što se ti?e dijelova pa i nije neka extra ponuda koliko sam vidio i ako bih uzimao naru?ivao bih izvana jer stvarno ima svega i sva?ega.....iskreno re?eno nisam puno ni gledao kod nas baš pretjerano jer hondicu sre?ujem.......ali do?i ?e i megy na svoj red.....(ako nešto treba javi možda se i na?e....)unutrašnjosti nemam slika ama baš nikakvih ali ?im uhvatim vremena postat ?u, ali su sicevi kao i sam auto jako uš?uvani i mogu re? da sam našao super auti?....planiram unutrašnjost možda lakirati u crno, a siceve presvu?i u crno/žutu kombinaciju....ali još nije definitivno ništa.....ina?e svi?a mi se na njemu crno/žuta kombinacija boja.....

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #7 on: August 14, 2008, 05:52:07 PM »
...extra je....svidja mi se....vidi se da je ocuvan....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!