prvo da se zahvalim na lepim kometarimafilipe mislim da ima takvih stopova kod nas ali ne znam cenu , angel eyes su oko 250e , konjaza je totalno fabricka , ali imam i to u planu da prebrinem , 525 12v ima 170 ks , 520 12v ima 130 kssto se mojih stopki tice , u pravu ste , obozavam kad je auto ceo ali bas ceo crn , znaci najlepsa je kombinacija dve boje na autu , bas da se izaberu dve i nijedna vise , u mom slucaju ce biti crna - hrom varijanta , ove " moderne \\' stopke mi se uopste ne svidjaju , one lepo stoje na novijim i oblim automobilima , mislim da na mom ne bi bas lepo cucale , angel eyes su takodje u planu , ali probacu prvo varijantu " domaca radinost " pa ako ne uspe , nije neka kinta da bi se kajao ali ako uspe bice extra stvar za male parezatamnjivanje stakala je sledece u planu samo nikako da se nakanim , sto se branika i sajtni tice ici ce vrlo vrlo malo plastike na auto , znaci samo cu za nekih 1-2 cm da produzim moje branike i sajtne , posto nisam ljubitelj extreme fazona , nije bmw za totakodje je u planu da se auto malkice spusti , i ceo izduvni sistem, da se odradi auto je 93 god....