Author Topic: voznja po zadatku...  (Read 311 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
voznja po zadatku...
« on: July 17, 2008, 12:40:45 PM »
Elem, jedna velika kompanija (necemo je pominjati) trazila je grupu motociklista da snimi reklamu. Da, i traze obavezno djevojku da imamo u grupi. Prvo se sjetih jedene koleginice iz PG, ali ne moze, trudna, druga povredila kicmu, treca je van CG, cetvrta... ako nadje nekog da joj cuva djete... i nasla je, pa dalje nisam trazio.Lokacije za snimanje su vinogradi u blizini Podgorice, Rose i nekoliko lokacija u okolini Zabljaka.Svuda tuda moramo voziti za dnevnicu, ajde da vidimo ima li drazi u takvoj voznji.Prvi dan se okupljamo ispred udruzenja filmskih umjetnika...Kada se ekipa okupila idemo na prvu lokaciju za snimanje, a to su plantaze (vinogradi) u okolini Podgoricevrucina, pa neki koriste svaku pauzu da odu u hladovinu samidok neki idu grupno u hladovinutog prvog dana upoznali smo i glavnu glumicu (Jelena Nenezic) u buducoj reklami

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #1 on: July 18, 2008, 06:12:30 PM »
Zavrsi se i taj prvi dan, instrukcije od rezisera (Srdan Golubovic, sto garantuje i dobru buducu reklamu) su da se sjutra pojavimo u Rosama oko 8 ujtru.I na Rosama krenu snimanje, opet se vozaj par metara, pa stop, opet ispocetka, pa stop, pa onda ajdemo jos jedanput...pa sada to isto, ali kamera na drugoj poziciji... uostalom to je uobicajeno kod ovakvih poslovadrmandic i ja spremni za izvrsavanje postavljenih zadatakaposlije snimanja scene u jednom maslinjaku treba da palimo masine i uputimo se u Zabljak (tamo nam je obezbjedjen smjestaj u hotelu ,,Planinka'')U Podgorici nas ceka ostatak ekipe (za ove predhodne scene nisu bili potrebni svi motori), tamo se nalazimo oko 18 casova.U grupi imamo jednu djevojku (ona cetvrta iz prvog posta) koja prvi put treba da vozi vecu kilometrazu iz cuga.Zato odredjujemo lagani tempo, ja vozim iza nje. Takodje biramo rutu preko Niksica i savnika zbog manje gustine saobracaja.Ispred Niksica imamo neplanirano zadrzavanje jer jedan u grupi vozi motocikl rucne izrade pa posto je tek zavrsen na ovakvim dionicama moraju da se otklone pojedini tehnicki nedostaci.Put uspjesno nastavljamo i prvu pauzu pravimo u Savniku (mrak je vec uveliko pao) ja u Savnikukako se sve vise i vise penjemo tako postaje sve hladnije i hladnije (na Zabljak kada smo stigli temperatura je bila 8 stepeni). Opremu imamo, ali zimske postave svima povadjene tako da  smanjujemo tempo, a opet zbog ove djevojke koja se zove Ana (lakse je sada pisati)ne smijemo brze. Mnogima je ovo ujedno da prviput voze ovu dionicu, pa su primorani da upoznaju put nocu.Oko ponoci stigosmo u Zabljak, neke je hladnoca sustigla kada smo usli u sobu

Offline SFU

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #2 on: July 19, 2008, 06:48:51 AM »
na zabljaku s motorima, moze li bit jache!!!!!! (na stranu temperatura)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #3 on: July 19, 2008, 01:02:06 PM »
Moze...  ::msn-wink::Ujtro nas ceka dorucak, pa vec oko 8 treba da idemo na snimanje. Cekamo komandu za pokret...Cekaju i motocikli...Dolazimo na prvu lokaciju za snimanjeAna (koja je fenomenalno vozila) i ja se moramo slikati za uspomenu na skoro 2.500 metara nadmorske visinei jedna grupna za uspomenuonda su pocele pripreme za snimanje, pa i snimanje na ovoj lokacijipolicija nadgleda snimanje sa visine (policija uskoro mjenja vozni park i definitivno odustaju od RT modela, od sledece godine voze GS modele  ;) )probao i ja cari supermota  ;Dneki i na Durmitoru hvataju ladovinuPonovo mjenjamo lokaciju snimanja, naravno da nisam mogao da odolim u pauzama izmedju dva snimanja da malo provozam okolo...ostatak ekipe u pauzama izmedju snimanjasledeca lokacija za snimanje je Crno jezero, palimo masine i...

Offline MotobikeR

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #4 on: July 19, 2008, 02:22:57 PM »
prevrh... clap2

Offline devil_may_cry

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #5 on: July 19, 2008, 02:35:04 PM »
extra druzenje vidim,i jos placeno.rijetko lijep posa ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #6 on: July 19, 2008, 03:25:44 PM »
Iskreno, zavidim vam!A zavidim i Bojanu na zelenbacu jer sam vozio takav samo sivi i bas mi se svidja!  respectSlikaj taj rucni rad oni me odusevljavaju (rucni radovi dje je zadnji dio od bube)!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #7 on: July 19, 2008, 07:37:19 PM »
Stigosmo na Crno jezero...zabrinuti...ovoga puta osim voznje moramo i da se kupamo, a ja ne znam koje kupace da obucem, pitam za misljenje...jezero ceka...i... odabrasmo... evo i jedana fotka za ljubitelje oldtajmera (u pitanju je BMW R25)rezimiramo kakva je voda na planini prije nego li promjenimo lokaciju za snimanje. Ovoga puta selimo se lakocaju poznatu kao  Djurdjevica tara...Mislim da sam u toku snimanja preko mosta presao vise nego sto sam u svim momentima mog predhodnog zivota zajedno. Te, vozi u grupi, te vozi dignutih ruku, te vozi polako, te vozi brzo...Posto smo vec citav dan snimali zabarovljamo fotoaparat da se uslikamo na ovoj lokaciji kako trebaIpak imaju neke fotke...Oko 19 casova zavrsava se snimanje. Ovoga puta ruta za povratak je drugacija, idemo kanjonom Tare do Mojkovca, potom na Kolasin, kanjonom Morace do Podgorice, pa na primorije (neki ostaju u PG)Ana vozi ispred mene, drmandic ispred Ane, i mi smo krenuli ranije jer ona ne smije da forsira.Ako nas ostatak ekipe ne stigne cekamo se na bezinskoj pumpi ispred Kolasina. Naravno da racunam da ce nas ostatak ekipe mnogo prije stici.Ulazak u lijevu blagu krivinu, tunel u istoj, krivina se zatvara i na izlazu iz tunela rizla...Prodjosmo nekako, iako je bilo... uh... idemo dalje. Mojkovac, nema ekipe, stajemo na recenoj pumpi, dolivamo goriva, pijemo sok...Dolazi ostatak ekipe, medjutim fale dvojica. Gdje su? Jedan je pao, i to na izlazu iz goreopisanog tunela. kako je prosao? Odlicno, oprema je odradila svoje (pogotovo jakna). Nastavljamo put dalje da nas mrak ne uhvati u kanjonu (narocito zbog Ane).Ipak nas hvata mrak u kanjonu, Ana vozi lagano, ne smije da pretice (sto je i razumljivo, pogotovo kada je cula da je jedan od nas pao).Stizemo do Podgorice i tu cekamo ovu dvojicu koji su zaostali. Poslije toga sleduje rutinska voznja PG - primorije odvozena bezbroj puta.Kuci stizem oko ponoci, na brocajniku dodato novih 650 km napravljenih po zadatku   ::thumbsupup:: no, nije mi bilo tesko...
« Last Edit: July 19, 2008, 07:39:05 PM by Wulfy »

Offline tequila_cg

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #8 on: July 19, 2008, 10:40:20 PM »
Svaka cast  respect

Offline X3M

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #9 on: July 19, 2008, 10:54:28 PM »
  coolthumb clap2  clap2  clap2

Offline Rakso GSi

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #10 on: July 22, 2008, 02:07:03 PM »
i cica mica gotova pricaextra eskurzija  respect respect respect
get in sit down shut up hold on

Offline Laki

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #11 on: July 23, 2008, 10:37:39 AM »
Svaka cast. ::thumbsupup:: Ocekujemo jos tvojih putopisa. ::yes::
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline ObeliX

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #12 on: July 25, 2008, 12:36:56 AM »
vidjeh danas na tv nesto,nije lose cini mi se...a ekstra je ovo,da se co`ek malo makne iz prebucne pg,i da naravno razgleda malo prirodne ljepote,jos ako je u ovako lijepom zenskom drustvu i drustvu prelijepih dvotockasa  coolthumb ::msn-wink::

Offline Kimi

• View Profile
voznja po zadatku...
« Reply #13 on: August 28, 2008, 06:35:11 PM »
Koji je motor vozila ta cura?? Svaka joj cast!!! A i vama isto. Junacki.
Nema prostora ovdje kapi!