Uh grdna ova supra.....Ali, Supra je legenda sto se tice tuninga, jer je milion ljudi odradilo, a i lako se odradi...Kao ova sa slike... "poluuradjena", znaci samo malo cacnut turbo i ecu i eto ti 600i kusur konja...Stavio odvratne felne i prica mu je to su "performans", pa ima i "performans" crne, bijele, crvene... pa je opet stavio "ovo" i neka ih je platio 10000e odvratne su!Unutrashnost mi je opet odvratna, stavio "cukica" meleon i ostavio serijski volan jaoEto, to je moje mishljenje o ovoj supri, posto nije tvoja, nadam se da mi necesh zamjerit ::msn-wink:: Jer je ovo jedna potpuno obicna supra u svijetu supri ::msn-wink:: Supre idu i na preko 1000ks, ali to je vec ozbiljnije, a ova... pa covjek sigurno nije dirao nishta na motor, jer je takav da mu samo promjena turba i ecua (uz josh standardne sitnice) dozvoljavaju da je popne na ovoliko ks... pa i kocnice su mu serijala jao nemogu bit "odlicne" kad je snagu povecao za vishe od 2X Ajte uzravlje, i prashtajte sto se ovoliko raspisah ::msn-wink::