Author Topic: Pug 307-prednji trap  (Read 333 times)

Offline Kimi

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« on: July 07, 2008, 03:59:31 PM »
Cuje mi se prednji trap kad krecem ili preko lezeceg kad prelazim ili neke neravnine[dao bog ima ih] i to zadnjih 5 dana. Ne znam ni sta mu je ni dje da povedem. Kad se vozi na otvorenom putu vecom brzinom nije mu nista, al preko 130 pocinje volan da trese malo.Radi se o HDI 307 SW iz 04te sa predjenih  90 hiljada.
Nema prostora ovdje kapi!

motorsport

• Guest
Pug 307-prednji trap
« Reply #1 on: July 07, 2008, 05:54:43 PM »
silen blokovi...

Offline vuki

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #2 on: July 07, 2008, 08:16:26 PM »
moguce...ali mi je previse "mlado" auto za taj problem, mada kakvi su nam putevi  ::)provjeri i spone

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #3 on: July 07, 2008, 09:03:13 PM »
Ako su ona sitna lupkanja ka da se nesto malo raskacilo onda su Ti selen blokovi ili solje amortizera (javlja se samo pri sitnijim neravninama ili ulegnucima npr.kod sahti) a ako pri kretanju ili preko lezecih osjetis kao da se tockovi pomjere uzduzno (za tomoras biti veoma osjetljiv da bi primjetio) onda su Ti posli krajevi spona ili mozda komplet (krajevi + nosaci)! Neznam dje ces poc, provjeri Knezevica u Zetu, kod Pavicevica Ti ne biG preporucio (mada on vise i ne prima nista sem RenoLa), al ti mogu rec tacno sto je u svakoj boljoj radionici dje se vrsi tehnicki pregled ili reglaza! Za tresenje volana su Ti odgovorne pakne ili diskovi (nedje si ih isforsirane "umocio" u lokvu)!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #4 on: July 09, 2008, 09:28:46 AM »
znas li ti sto treba da napravi diskovima da bi reagovali na naglu promjenu temperature....da odvozi 2 kruga na nordschleife i onda predje neku rijeku duboku pola metra !nema shanse! I da trese volan zbog kocnica ?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #5 on: July 09, 2008, 09:39:28 AM »
Nemora da znaci diskove, mozda je pakne umocio nedje onako vruce! Ida trese bogami i to podobro!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #6 on: July 09, 2008, 10:41:35 AM »
ima shanse!!!!!!!meni je na audia tresa dok novo nisam stavio...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Kimi

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #7 on: July 12, 2008, 01:46:08 PM »
Ponedeljak kod Knezevica.  jaojbg

Offline Kimi

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #8 on: July 20, 2008, 08:04:12 PM »
plastika ljudiplastika ispod autapritegoh to i evo letii regalazu odradih i evo meklaren trenutno

Offline Kimi

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #9 on: July 22, 2008, 07:48:34 PM »
Vodjice Kocionih Kljestajel se to tako zove???vodjice su mi se pojele malo i kad se ne koriste kocnice-kad se ne koci ili ubrzava cuje se njihovo zvecanje. to je bio taj zvuk. auto odlicno koci i sve je u redu samo ima malo hoda kod  tih vodjica.cak su mi i rekli da ne mijenjam to da ne moze nikakav kvar izazvati i cuda....cak smo jedva i provalili da je to to.e sad da vas pitam to je kod nas preskupo rekoshe mi i rekli su mi da uzmem nedje u njemackoj taj dio i onda da ga oni ovdje ugrade.kako ja covjeku u njemackoj da objasnim sto i kako treba da kupi i da mi donese?????? aj pomozite . hvala!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #10 on: July 23, 2008, 08:14:37 PM »
kazes mu finoIch bin Danilo, ich need eine fantastich vodjicen der kochionene klijeshten fur meine peugeot 307SW, danke
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bo8an

• View Profile
Pug 307-prednji trap
« Reply #11 on: August 08, 2008, 09:15:33 AM »
preveo bi ti ja na njemacki, samo neznam sta su vodjice  suck_kr
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola