Author Topic: Lancia DELTA by: "brzi_pas"  (Read 4228 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Lancia DELTA by: "brzi_pas"
« Reply #100 on: September 17, 2006, 08:46:15 PM »
meni se cini da je za krace trke manje vazna max brzina
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #101 on: September 17, 2006, 08:47:00 PM »
dobro,ali ipak ima staza dje se krljaju i na to...

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #102 on: September 17, 2006, 08:57:35 PM »
Znam to, al ni na kombinat ni na Spira je ne mogu ufatit, josh 5. nisam ushalta! Tako da...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #103 on: September 17, 2006, 09:05:03 PM »
ma dobro,nece ona izgubit mnogo,mozda 5 do 8 km/h...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #104 on: September 17, 2006, 09:28:35 PM »
[!--quoteo(post=8050:date=Sep 17 2006, 10:25 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 17 2006, 10:25 PM) [snapback]8050[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Shjutra idem da vidim, krci mi na drugu, nadam se da nije sinhron inace ce bit muke [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]Mozda onda ubacim kompletan kraci menjac, da mu spushti ubrzanje za jedno sec  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]pa zar ima kraci od tog?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_surprised.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":eek:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_surprised.gif\\" /] moram nac nedje fabrichke podatke za ubrzanje tvoje delte!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #105 on: September 18, 2006, 02:19:41 AM »
Ima od Delte TD, taj je kraci i izdrzava masa vishe! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #106 on: September 18, 2006, 05:37:57 PM »
moracu i ja od dizela da stavljama mozda otvorim 2 komaTa pa sastavim kako mi odgovaraprva malo duza druga kratka treca kratka 4 srednjaheheheheh mozda i 3 rastavim jeb ga ko zna
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #107 on: September 18, 2006, 07:47:33 PM »
PA ubaci onda 6-7 brzina, i bice veselo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Stavi od GTD-a!

Offline shajo

• View Profile
« Reply #108 on: September 18, 2006, 08:13:33 PM »
hahahahahahahhahahaha mozda sa 6 neshto napravim

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #109 on: September 19, 2006, 08:28:56 AM »
ja sam stavio menjach od reno-a dizela i time sam rijeshio sve...mnogo dobar prenos  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline shajo

• View Profile
« Reply #110 on: September 19, 2006, 09:41:19 AM »
ma bice bolje u bijelo polje

Offline NSX

• View Profile
« Reply #111 on: September 19, 2006, 06:19:39 PM »
[!--quoteo(post=8211:date=Sep 19 2006, 11:40 AM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Sep 19 2006, 11:40 AM) [snapback]8211[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ma bice bolje u bijelo polje[/quote]Odakle vam ta glupa ideja da je mjenjac na dizelu kraci?!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #112 on: September 19, 2006, 07:23:35 PM »
to nije glupa ideja da je kraci na svaki dizel..ali je na ovaj kraci jer sam prije sa trecom isha oko 165 a sad manje..i bolje ide,nemo me ti ucit oca mu jebem,od malija nogu sam otvara i menjache i motore [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline shajo

• View Profile
« Reply #113 on: September 19, 2006, 10:33:52 PM »
ne lazi

Offline SFU

• View Profile
« Reply #114 on: September 20, 2006, 06:46:53 AM »
ma ima i dizela (onih jachih) sa duzim prenosom (ali ne i kod golfova kolko ja znam)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline NSX

• View Profile
« Reply #115 on: September 20, 2006, 01:38:47 PM »
[!--quoteo(post=8247:date=Sep 19 2006, 09:23 PM:name=RENAULTSPORT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RENAULTSPORT @ Sep 19 2006, 09:23 PM) [snapback]8247[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]to nije glupa ideja da je kraci na svaki dizel..ali je na ovaj kraci jer sam prije sa trecom isha oko 165 a sad manje..i bolje ide,nemo me ti ucit oca mu jebem,od malija nogu sam otvara i menjache i motore [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]To mozda ako su oni stariji dizeli bez turbine, ali njihova izdrzljivost je upitna.

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #116 on: September 20, 2006, 02:05:56 PM »
Uglavnom zbog mane snage (ks) je menjac kraci a zbog veceg obrtnog momenta je jaci, e sad ima svakakvih menjaca, ali od Lancie Delte, Alfe 145/6 td JE MNOGO KRACI MENJAC NEGO OD BENZINACA  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
« Reply #117 on: September 20, 2006, 03:39:17 PM »
[!--quoteo(post=8310:date=Sep 20 2006, 04:05 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 20 2006, 04:05 PM) [snapback]8310[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Uglavnom zbog mane snage (ks) je menjac kraci a zbog veceg obrtnog momenta je jaci, e sad ima svakakvih menjaca, ali od Lancie Delte, Alfe 145/6 td JE MNOGO KRACI MENJAC NEGO OD BENZINACA  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Koliko ja znam ta Alfa td ide petom na 4.000 oko 180 km/h a benzinac oko 150 km/h. Znaci govorim o obrtajima ne hoce li vise ufatit benzinac ili dizel u istoj brzini.

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #118 on: September 20, 2006, 06:38:02 PM »
Ja sam imao Alfu TD i nju morash da shaltash u 4 prije 100km/h, al' je zato brze fatala od gti 8v na kombinat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

ghia

• Guest
« Reply #119 on: September 23, 2006, 10:02:14 PM »
evo brzi jedan airbrush na delti...jeste ti nisi "mad dog" ali moze da prodje.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]