Author Topic: Lancia DELTA by: "brzi_pas"  (Read 4179 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Lancia DELTA by: "brzi_pas"
« Reply #80 on: September 03, 2006, 10:08:17 PM »
A shto ce ovaj grb odje? I cije je to?Mislim "nashe" nije, a ja ga nisam vidio na glasanje za logo foruma?A vi?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #81 on: September 03, 2006, 10:10:29 PM »
ma to je falilo mirzi dio slike kad je  radio ono... danas mi rece kad sam bio kod njega
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #82 on: September 03, 2006, 10:29:19 PM »
filip je dobar u photoshop a vi bzvz [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #83 on: September 03, 2006, 11:17:03 PM »
eo ja malo umijeshah praste ..pa idem da lijegam ;p[a href=\\"http://img239.imageshack.us/img239/8249/fssfefefflb7.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img239.imageshack.us/img239/8249/fssfefefflb7.jpg[/a][a href=\\"http://img239.imageshack.us/img239/9646/dfdfdfdfcg1.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://img239.imageshack.us/img239/9646/dfdfdfdfcg1.jpg[/a]OBAVEZNO UVECAJTE SLIKU !
« Last Edit: September 03, 2006, 11:18:33 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #84 on: September 03, 2006, 11:20:13 PM »
haha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]kakav bolesnik vrh je brate samo da je spojler malo manji

ghia

• Guest
« Reply #85 on: September 04, 2006, 09:13:53 AM »
evo i moj skromni doprinos... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][a href=\\"http://img87.imageshack.us/my.php?image=shopdn6.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img87.imageshack.us/img87/7366/shopdn6.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #86 on: September 04, 2006, 09:37:55 AM »
dobro si se sjetio bravo!Martini stripes! Obavezno mijo!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Laki

• View Profile
« Reply #87 on: September 04, 2006, 09:40:25 AM »
E, ovo mi se mnogo vise svidja.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
« Reply #88 on: September 04, 2006, 04:06:52 PM »
ma nego sta... nista bez maglenki [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  extra

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #89 on: September 04, 2006, 04:37:44 PM »
OOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!Momci!!! Nemojte vishe!! smucice mi se ovaj moj kako sad izgleda!!!1 xaxaxaxaxa!!!!  Svaka cast!!!

Mirza_PG

• Guest
« Reply #90 on: September 04, 2006, 07:19:27 PM »
E da sam sliku  radio preko photoshopa ispala bi 100 puta bolje, no.. Preko PAINTA mrtvog i mrznog... A grb sam stavio chisto da popuni prazninu slike jer sam u taj dio slike kopira farove, vuka i ta chuda da bi ih zalijepio na lanciju.. Inache mi namjera nije bila da to sad stavljam ka' sad neki drzhavni simbol ili ne daj bozhe provokaciju, nego chisto da se ta praznina popuni.
« Last Edit: September 04, 2006, 07:21:09 PM by Mirza_PG »

Offline shajo

• View Profile
« Reply #91 on: September 05, 2006, 11:15:30 AM »
brzi psu mislim da imash najvishe postova odjehahahahtvoje auto je bash ZA PRICHU
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
« Reply #92 on: September 05, 2006, 12:32:10 PM »
ma to je kombi!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
« Reply #93 on: September 05, 2006, 04:03:15 PM »
a sto ne stadoh danas na semafore da te opeglamhahahahahha
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #94 on: September 05, 2006, 04:06:03 PM »
Mirza brate, nema frke, nego cisto je ljepshe da si stavio nash grb "MR", ovako sliku necu moc stavit na desktop ili tako neshto, jer mi lici ka' auto koje predstavlja skupshtina ili tako neshto.......  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Shajo: Ti znaesshh!!!!SFU: Kombi a?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #95 on: September 14, 2006, 03:23:47 PM »
Danas skinutn katalizator, vracena sonda na svoje mjesto, a umjesto kata stavljena shipka, al' najjaca fora koju sam cuo je da dobijam 5konja sa skidanjem katalizatora hahahahahahahahahaha!!!!!Inache, cini mi se da isto ide, i isto se cuje! Lijepo potroshenih 20e  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #96 on: September 14, 2006, 06:51:23 PM »
mozda ti je chist bio ja znam da je audi prodisa kad smo mu skinuli kat i nismo sipku stavili no je osta on samo su sace iz njega izvadjene i stalno je pritisak ulja na 5 stoja a posle skidanja na ler je nedje oko 2 manje...ne znam tacno

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #97 on: September 17, 2006, 07:55:51 PM »
sto se izdesava na kraju sa menjacem,druga nesto ne fata a? nije valjda sinhron?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #98 on: September 17, 2006, 08:25:33 PM »
Shjutra idem da vidim, krci mi na drugu, nadam se da nije sinhron inace ce bit muke [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]Mozda onda ubacim kompletan kraci menjac, da mu spushti ubrzanje za jedno sec  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #99 on: September 17, 2006, 08:42:48 PM »
al ce ti smanjit onda max brzinu...