Author Topic: Derbi u CG- ima li...  (Read 1345 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« on: June 22, 2008, 07:27:58 PM »
Interesuje me ima li prestavnistvo ove firme u CG,zapravo ne mora biti prestavnistvo nego bili kakvo mjesto gdje mogu kupiti motor ove marke.Konkretno me interesuje model GP1 open,po meni extra izgleda bas komad motora, po velicini nebi ni rekao da je 50ccm...http://www.motohand.com/data/1/133088/_133088_1.jpg
« Last Edit: June 23, 2008, 09:21:52 AM by Marinovic »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #1 on: June 22, 2008, 10:00:37 PM »
cini ti se na slici...nije uopste nesto specijalno velik...standardno...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #2 on: June 22, 2008, 10:18:47 PM »
ovaj motor je bijedna kopija Aprilie GP1inace aprilia GP1,je najbrza vespa do 50 ccm,samo auspuh kad jos se sportski stavi.kolje.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #3 on: June 23, 2008, 09:21:20 AM »
Devile aprilia gp1 ne postoji,cak i ovo na slici koju si okacio je derbi a ne aprilija...A jeste dosta veliki imao sam priliku da ga vidim uzivo i da sjedim na njemu(nazalost ne i da ga vozim) i dosta je visok udoban,onaj ko pozadi sjedi mnogo je visocije od vozaca,i mnogo je veci od ostalih skutera,pa cak i od runnera...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #4 on: June 23, 2008, 11:27:18 AM »
druze,3 komsija mi je ima.kiksas mnogo.dovescu ti je ako ces po 200 €,taman da ispoliram merca. ::offtopic::cus nema aprilia gp1,ahahahhaha!eo doce wulfy pa ce rec ;)

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #5 on: June 23, 2008, 12:15:55 PM »
Ajde slikaj tu komsijinu pa okaci sliku ili nadji sliku na netu pa okaci svejedno... jer ovo sto si okacio je derbi gp1..

Offline stefan123

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #6 on: June 23, 2008, 12:24:03 PM »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #7 on: June 23, 2008, 04:15:42 PM »
Aprilia u proizvodnom programu ima 7 (sedam) skutera od 50 ccm, a to su:Sonic 50Sonic 50 GPSR 50 RSR 50 R FactoryScarabeo 50Scarabeo 50 StreetScarabeo 50 4TSto se tice Derbija evo kakav je otprilike rezime njegovog testa (MotoPuls):S naprijed smjestenim motorom, zavrsnim prenosom rjesenim preko lanaca, radijalnim kocnicama, aluminijskim okvirom i osjecajem koji pruza u voznji GP1 50 predstavlja odlican pokusaj priblizavanja svjeta skutera i motocikala. Ostvarenim performasama spada u sam vrh skutera od 50 ccm tako da mu se lako oprastaju mane poput nezavidne udobnosti, visoke cjene ili nedorecene zavrsne obrade.Za 2008 godinu pojavila se i verzija sa nastavkom OPEN u imenu sto je zapravo smirena varijanta (drugacije grafike, obicne kocnice, manji prednji disk, kraci hod vjesanja, nize sjediste, no, ima nesto veci rezervoar za gorivo.Kao plus navedene je: dizajn, performase, kocnice, ovjes, inovativnost koncepcije.kao minus navedeno je: cjena, udobnost, nepraktican bocni oslonac.Postoje i verzija GP1 125, kao i GP1 250i ali oni se samo dizajnerski naslanjaju na GP1, ostalo je rjeseno kao kod klasicnih skutera, dakle bez lanaca, motor kao sastavni dio vjesanja, ...Inace, skuter koji se izgledom najvise priblizio motociklu je CPI GTR 50Ovdje je spisak koji zastupnici trenutno postoje u Crnoj Gorihttp://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=3070.0na spisku, nazalost, nema ni Derbija, a ni CPI-ja.
« Last Edit: June 23, 2008, 05:09:43 PM by Wulfy »

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #8 on: June 23, 2008, 05:19:23 PM »
Ma vazno je da se devil nasmijao da misli da je sve sto on kaze tacno,a to sto je obrnuto nema veze...Sto se derbija tice,uopste nije tacno da je neudoban,mene je prije svega zbog udobnosti privukao,po meni skoro najudobniji od svih skutera(na velikoj vecini sam se vozio pa otprilike znam), jes da mu je cijena u rangu sa SR, NRG runner,ali bih prije tolike pare dao za njega nego za ove prije navedene...A CPI ima u Kotoru u jednoj radnji,ne znam jesu li generalni zastupnik(pretpostavljam ne),ali imaju skoro sve modele ove firme...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #9 on: June 23, 2008, 06:17:44 PM »
Nemam neko iskustvo sa ,,pedeseticama'', a i svaka na koju sam sio (vozio) meni licno je neudobna (191 cm, 95 kg).Ovo sam prenio (sumirao) test, a opet oni su, vjerujem, vozili podosta skutera, pa na osnovu ostalih valjda su pravilno zakljucili. P.S. u medjuvremenu nadjoh i u elektronskoj formi doticni test http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=339&Itemid=44
« Last Edit: June 23, 2008, 06:19:33 PM by Wulfy »

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #10 on: June 23, 2008, 06:20:20 PM »
Pa po tome i ja kazem, ja sam se samo na pedeseticama i vozio,od njih mi je jedino runner bio udoban i neki modeli kymca ostalo je sve po mom misljenju pretvrdo...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #11 on: June 23, 2008, 08:29:20 PM »
aj dobro,slikacu je ovih dana pa cete vidjet.corav nisam,bog mi je podariom ocni vid.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #12 on: June 23, 2008, 08:31:58 PM »
Ovdje je spisak koji zastupnici trenutno postoje u Crnoj Gorihttp://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=3070.0na spisku, nazalost, nema ni Derbija, a ni CPI-ja.
CPI ima da ja znam u BR samo su ih izlijepili sa salcano naljepnicama a u papire pise CPI konkretno znam drug mi ima hussar.I sad sam htio da kazem da lici masu na CPI ovaj derbi.

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #13 on: June 23, 2008, 08:40:21 PM »
Jes i ovi u Kotor su svi izlijepljeni salcano naljepnicama,al su CPI,detaljno sam provjerio ::msn-wink::,nagovorio sam komsiju da ga kupi jer je CPI dosta kvalitetan motor a dosta povoljan,i kad je stigao rasturili smo ga skroz i svuda je bilo ugravirano CPI,sad zasto su oni stavili salcano ne znam,jer CPI hussar kosta oko 1300 eura,a kod ovih je 900,nije prevara u pitanju,jedino da su ih ovi prosvercovali odnekle,mada ni to nije jer ih stalno ima, tako da mi stvarno nije jasno zasto je to tako,al neka je jer i ja planiram kupovat cpi hussar na kraj ljeta pa taman da me dodje jeftinije...

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #14 on: June 25, 2008, 11:15:29 AM »
Devile ima li slike te aprile gp1

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #15 on: June 25, 2008, 01:36:31 PM »
Sto znam moj drug je uzeo taj CPI hussar i stavljao je undertail i zajebancije i ja mu nebi dao preko 400 eura za njega iako je ulozio preko 200.Crkavao je 2-3 puta do sad i stalno se nesto gusi.Sad trenutno nece da upali anlaser vrti (i kurbla) ali nece da upali kao da nema dovod goriva ili slicno.

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #16 on: June 25, 2008, 02:14:42 PM »
A oce li ti taj drug prodavati sto od djelova sto je naknadno stavljao(i sto je sve pored undertaila stavljao).I jeli to taj tvoj drug stavio oglas u tender da prodaje speed figth 800 eura i cpi hussar 450...
« Last Edit: June 25, 2008, 02:18:20 PM by Marinovic »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #17 on: June 25, 2008, 09:20:40 PM »
Ma stavljao je neki bijesan stop od aeroksa i clean farove od runnera (isti su saraf na saraf stop od aeroksa i far od runera), podnice od onog rebrastog lima, undertail i zmigavci uradjeni, pa onda blatobran na tocak koji ide uz sami tocak da bi manje prskala voda. To je to sto se tice stylinga mada narucio je hromirane rucke za kocnice, zadnji kocioni disk. Mislio je da se baci na tuning ali oce da kupi X9 ili beverly pa ce mozda ovaj da makne (mada da je htio davno bi ga prodao vezao se za njega) ali ga cijeni preko 900 - tako da nije to taj iz tendera.

Offline Marinovic

• View Profile
Derbi u CG- ima li...
« Reply #18 on: June 26, 2008, 09:49:54 AM »
900 eura.... jao, ako uzme 600 za njega neka pjeva od srece...

stefan cg

• Guest
Derbi u CG- ima li...
« Reply #19 on: June 07, 2009, 10:45:54 PM »
izwinite jer ima 3 derbi-a u CG.jedna 50 na ct,druga 50 na konik i treca od 250 kod mene..