Author Topic: FIAT BRAVO GT 1.8 16v  (Read 1088 times)

Offline lakomasina

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« on: June 20, 2008, 08:55:11 PM »
Fina masina sto misite vi momci ovo mi je moga pobratima :)
« Last Edit: June 20, 2008, 09:12:07 PM by lakomasina »

Offline brzi_pas

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #1 on: June 20, 2008, 08:59:49 PM »
Super makina, po mjeri, samo mi se ova "gimnastika" oko auspuha (kao i sam izduv) nikako ne djasvi  ::msn-wink::edit:P.S. Dje nestadoshe oni sicevi??? Jel' ono uzeto u SumiCo? I koliko para???edit2:uuuuuuuuuu sad vidim i gimnastiku sa lakiranjem unutrashnjosti.... ::thumbdown::
« Last Edit: June 20, 2008, 09:15:25 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline lakomasina

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #2 on: June 20, 2008, 09:16:42 PM »
lonac i izduvi su namrtvo skupi oko 200 eura a sicevi pilotovi su u sumi co kupljeni sa pojasevima 520 eura ukupno ubili smo se da skinemo plastike da se lakiraju al je extra ispalo
« Last Edit: June 20, 2008, 09:19:52 PM by lakomasina »

Offline devil_may_cry

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #3 on: June 20, 2008, 10:24:00 PM »
extra izgleda. ::thumbsupup::izduv katasrofa  ::thumbdown::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #4 on: June 20, 2008, 11:20:06 PM »
Auto ti je extra odradjeno, dosta fino...samo me bode  u oci onaj izduv ( neznam dali si ga moga bolje odradit posto kod njih pozadi ima vrlo malo mijesta za neki veci protocni lonac)...... respect
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #5 on: June 20, 2008, 11:23:35 PM »
vidi se da se cojek trudi oko njega, samo po meni je ta unutrasnjos mogla bti drugacija, ovako mi "bije" oci  fist (al o ukusima se  ne raspravlja) i vidji nesto sa ovim izduvom  really! ::big_boss::

Offline Filip

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #6 on: June 21, 2008, 12:08:51 AM »
owako... Masina-cool, Unutrasnjost cool sem owe plastike, spolja cool, ali ipak moga bi se izduv malo preuredit, ali vjerovatno se tebi svidja tako. Ne booooode mi oci prewise.  Swe u swemu respect za tvog pobratima.

Offline Domo_TS

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #7 on: June 21, 2008, 12:12:14 AM »
kad vec ulaze moga bi da mu metne neke vishekrake 15ice ili 16ice. moga bi i da izreze branik i da fino uklopi taj top. sve u svemu nije losh  respect

Offline stefan123

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #8 on: June 21, 2008, 02:18:41 AM »
Nista vam nije trebala ova okoebajuca plava boja.....i iduv je ....... Ostalo  ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: i jos tri bambija jer je 'talijan  ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #9 on: June 21, 2008, 06:31:27 AM »
ljut bravo!preveliki kontrast izmedju stock spoljashnosti i ove "plavichaste" unutrashnjosti!vjerovatno si lakirao u ovu boju zbog sjedishta ali shto si sjedishta uzimao ove boje!?ne znam shta fali ovom izduvu!? topovi shto biju u stranu jel?prijatelju odesh u auspuh servis okinesh pod kosinom oba topa blize loncu desni malo skratish i to je to

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #10 on: June 21, 2008, 01:26:27 PM »
lonac i izduvi su namrtvo skupi oko 200 eurapa i nisu neshto vala.Fina zamisao, ja bih sve plavo farba u crno.i michite taj toplotni shtit iz ratova zvijezda iznad auspuha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bo8an

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #11 on: June 21, 2008, 01:58:41 PM »
auuuuu sve mu je ekstra, auspuh mi se posebno svidja, nije svakidasnje, samo mici onu skalameriju povrh auspuha  clap2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline vuki

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #12 on: June 21, 2008, 02:58:19 PM »
pobratime dobro si me prepa, i zenu i svu djecuovu plavu plastiku bi ja u neku tamniju (diskretniju boju), mozda ali samo mozda carbon...michite taj toplotni shtit iz ratova zvijezda iznad auspuhaostalo ok  ::thumbsupup::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #13 on: June 21, 2008, 03:24:38 PM »
OK je sto je plastiku ofarbao u boju siceva slaze se i meni nije lose, meni se samo ne svidja volan, kozica menjaca a pretpostavljam da i preko rucne ima nesto u toj plavo ljubicastoj boji koja ne ide uopste sa plavom bojom siceva i ostatkom unutrasnjosti.Lonac ispravi neka ide ravno i makni tu naljepnicu od folije jer nema nikakav efekt a i ruzno je!Spolja je STOCK jesi mislio sta da mu radis spolja osim da mu ispravis zadnji lonac da stoji normalno?

Offline lakomasina

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #14 on: June 21, 2008, 10:30:37 PM »
OK je sto je plastiku ofarbao u boju siceva slaze se i meni nije lose, meni se samo ne svidja volan, kozica menjaca a pretpostavljam da i preko rucne ima nesto u toj plavo ljubicastoj boji koja ne ide uopste sa plavom bojom siceva i ostatkom unutrasnjosti.Lonac ispravi neka ide ravno i makni tu naljepnicu od folije jer nema nikakav efekt a i ruzno je!Spolja je STOCK jesi mislio sta da mu radis spolja osim da mu ispravis zadnji lonac da stoji normalno?
Ima u planu da mu mice branik i stvi neki novi a i xenon mozda pane.... ima jos dosta da se radi sad  mu je mijenja motor stavio novi i menjac sad vuce kao lud A da ne znate mozda gdje ima da se kupi KN pecurka za vazduh

Offline zbeka

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #15 on: June 22, 2008, 12:18:58 AM »
Ja ne znam,nego da se nadovezem...neka ti je srecno ovo auto meni se ne svidja izduv,plava boja unutrasnjosti i te papuchice...inache auto je bijesno  ::big_boss::

Offline brzi_pas

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #16 on: June 22, 2008, 02:13:15 AM »
Ako ocesh bash K&N markiranu, onda u Magnus Moto, ako ocesh nishta loshiju a isto markiranu, ima kod Tiha Acimica "simota" odlicne su... a imash i ovih "pilot" ili No Name, nisu ni one preloshe, samo ih mijenjaj "redovno"...Inace, sto ne razmislite o farovima sa Marea Fiata, odlicno panu na Brava....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #17 on: June 22, 2008, 02:21:23 AM »
Jes da ne volim T/S ali bad-look jauba (diskretna) vrh lezi na bravoa....evo savrsenog brava....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #18 on: June 22, 2008, 05:44:09 AM »
Koliko ja znam (a ne znam nista) NO NAME filteri se ne mijenjaju nego se peru ALI te tecnosti kod nas nema ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
FIAT BRAVO GT 1.8 16v
« Reply #19 on: June 22, 2008, 07:04:43 AM »
Dobro peru se oni original K&N, a ovi no name se bas mijenjaju posto nijesu ni primac, odnosno nemaju nikakav kvalitet naspram K&N fiterima........PS: Ovo za pilotove i ja sam cuo da su dosta dobri (ako ih ima odje kod nas original) posto se bas masovno koriste u evropi i hvale ga.......
« Last Edit: June 22, 2008, 07:30:24 AM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!