kakva ti je osvjetljenost sa ovim? ucinilo mi se da nesto ne osvjetljava kako treba prije neko vece kad si naisao?
Bili su totalno razdeseni kad sam ih tek postavio,jedan je bacao u zemlju totalno a drugi osvjetljavao 2 sprat zgrade jao.tako sam vozio 2 dana i dobro je da nisam negdje zvekio na otvorenom putu.Sad sam podesio snop,trebalo bi da je ok,meni se cini da jeste.A i sijalice su neke bzv,moram nesto kvalitetnije staviti,samo cekam da crknu

mada ispali su malo preveliki (vjerovatno shto su sochiva mala), dobro bi mu legle sad jedne obrve (da se malo namrshti - ovako malo bulji )Ocesh da ti nadjemo neke fine 16"ce? ove felne su mu bash sitne!
U pravu si za obrvice,nesto cu vidjeti.A sto se tice 16-ica,to cu vjerovatno sljedece ljeto odraditi,mada mislim da bi ga to malo vise umrtvilo.A putevi su u Pv i okolini losi,ovako se relativno udobno vozim iako je spusten,mada je tvrd isto,a tek sa 16icama bi odvaljivao

Tako da su mi ove 14-ice sad neki trenutni kompromis izmedju izgleda,udobne voznje i startnosti/elasticnosti.