Author Topic: Moramo nesto cinjet....  (Read 55 times)

Offline stefan123

• View Profile
Moramo nesto cinjet....
« on: June 16, 2008, 10:45:31 PM »
Posto je u zadnje vrijeme forum...moze se slobodno reci...postao obican trash...nista sem chata nema na njemu....poneka tema u Noviteti i to je to....desi se da dnevno nijedan post normalan ne procitam....Niko nista ne shvata ozbiljno, sprdaju se s moderatorima s svim....Ako ovako nastavimo, mozemo slobodno da maknemo ovo racing i stavimo dokolicaring....Ja predlazem da malo poostrimo mjere....-Da se "doradi" pravilnik...-Da se brise svaki off...-Poslije 5 brisanja ide opomena putem PM-a, ako nastavi, nakon jos 3 brisanja ide prediskljucenje, ako opet nastavi nakon 2 brisanja ide BAN na 10dana..-Dalje se ponavlja proces s tim sto BAN ide na 2mjeseca, -Ako se ponovo desi ide brisanje accounta....Ovako cemo smirite likove koji po cijeli dan vise na forum i pisu gluposti....znami ih svi otprilike....sta mislite ??
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moramo nesto cinjet....
« Reply #1 on: June 16, 2008, 10:48:21 PM »
se slazhem!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moramo nesto cinjet....
« Reply #2 on: June 16, 2008, 11:20:15 PM »
Slazem se i ja da trebaju promjene i to svakakvog tipa ! Ali npr da postrozimo mjere i da brisemo off ne donosi nista osim cistiji forum,treba malo akcije napraviti da bi se doveli ljudi koji ce nesto promijeniti svojim prisustvom i znanjem ! Ja sam za to da ostampam jos flajera,da ih dobrooo razdijelimo i dovedemo nove ljude a onda da budemo u startu stroziji i koji ce nam qrac smajlici i ruzice ? Treba i mi da se uozbiljimo pa da radimo nesto . Gostovanje na neku televiziju ili na radio ? Na anteni M ima petkom o saobracaju ... znam voditeljku !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moramo nesto cinjet....
« Reply #3 on: June 16, 2008, 11:24:02 PM »
davore..treba promijenit onaj text...sa flaera...stavit ono uopsteno o MR-u sto je izaslo u auto market
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moramo nesto cinjet....
« Reply #4 on: June 17, 2008, 07:40:18 AM »
cemo da uradimo nesto new kad podijelimo ovih par 'iljada !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Moramo nesto cinjet....
« Reply #5 on: June 17, 2008, 08:38:25 AM »
Treba da skupimo pare (ka da su to velike pare....) i ljuCki uradimo flayere.....ja opet kazem, svaka tebi cast jer si ih sam radio ali....I tekst malo ozbljniji  ::msn-wink::Da uvedemo red na forumu jer upravo....Ako dodje lik od 40god i pocne da cita ove gluposti po forumu pozdravice nas odma...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
Moramo nesto cinjet....
« Reply #6 on: June 17, 2008, 09:02:32 AM »
offova ima puno jer se svi znaju a nemaju sta drugo radit pametnije.  a pravih tema nema jer je nas 20-30 napisalo sve cega se moglo sjetit a da je korisno. treba pokrenut ove sto samo citaju, vjerujem da bi imali sta pametno rec i napisat. e sad kako to uradit.... \silly3