Author Topic: Službeni podaci o Focusu RS  (Read 104 times)

Offline MotobikeR

• View Profile
Službeni podaci o Focusu RS
« on: June 14, 2008, 07:56:46 PM »
Ford je objavio par najavnih fotografija svog predstoje?eg Focusa RS i potvrdio da ?e ga lansirati na tržište naredne godine.Prve fotografije prikazuju prototip najsnažnijeg Focusa u istoriji tijekom neizbježnog testiranja na stazi Nirburgring. Kada po?etkom 2009. stigne na evropska tržišta pokreta?e ga 2.5 Duratec turbo benzinac poznat iz modela ST, ali podešen na snagu od 280 KS i 400 Nm obrtnog momenta.Ogromna snaga ?e se na podlogu prenositi samo preko prednjih to?kova, a obuzdava?e je LSD zatvara? diferencijala.Prezentacija novog modela zakazana je za julski sajma automobila u Londonu, kada ?e biti poznato više informacija.

Offline X3M

• View Profile
« Reply #1 on: June 14, 2008, 09:27:11 PM »
kakva ce to peckalica bit  coolthumb

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #2 on: June 14, 2008, 09:59:39 PM »
fin je samo sto bi ja ove naljepnice maka...........ili nebi ih narucio........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3 on: June 14, 2008, 10:10:57 PM »
 respect respect
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #5 on: June 15, 2008, 02:01:08 AM »
naljepnice su tu da maskiraju auto ili zato sto se jos ne zna kako ce izgledati ti detalji sa naljepnicama pa da ne bi objavili "finalne slike" neke novineto svi radetako se nissan gtr novi vozio po ringu!focus st se sad muchi sa 250 konja, nadam se da ce LSD pomoc ovome da obuzda tu snagu.i nadam se da ce reno izbacit jaceg megana sad
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #6 on: June 15, 2008, 04:32:27 AM »
naljepnice su tu da maskiraju auto ili zato sto se jos ne zna kako ce izgledati ti detalji sa naljepnicama pa da ne bi objavili "finalne slike" neke novineto svi radetako se nissan gtr novi vozio po ringu!
ne vjerujem ti,ja isto mislim da su mu ovo naljeonice da ga ukrase ako oces nekome daga poklonis !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #7 on: June 15, 2008, 07:07:02 AM »
Ovaj auto je maximalno fin! Samo ona zelena je preruzna, ona fordova ST nandzarasta je dobra ili neka od standardnih crna siva ili tako nesto.....AJ lAJ kit!
Nema prostora ovdje kapi!