Author Topic: Karting turnir  (Read 1849 times)

Offline zbeka

• View Profile
Karting turnir
« on: June 13, 2008, 07:10:45 PM »
Ne znam da li ste stavljali vec ovu temu  ::thumbsupup::Otvorio se karting klub u pg-u kod radoje dakica...Pa ja reko da predlozim da u nekom buducem planu imate organizovanje nekog turnira,za sve ljubitelje kartinga i brze voznje...Staza je dosta velika a kartinzi su dobri i chuo sam da idu 100 km/h (ne znam ima li se tamo dje razvit 100 ali eto) 10 minuta=8 eura ...to je to od mene pa pisite :)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Karting turnir
« Reply #1 on: June 13, 2008, 07:17:52 PM »
ko je raspolozen da se proba?  ::bicycle::luka,tebe cekam sinko,20 jula ces na stazu :D
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Karting turnir
« Reply #2 on: June 13, 2008, 07:25:57 PM »
luka,tebe cekam sinko,20 jula ces na stazu :D
Haha luka devil se opasno naostrio sa tobom da se proba i da se upozna, ne znam jeli zbog brisanja postova ili zbog oprobavanja u vjestini upravljanja kartingom.   rofl rofl

Offline brzi_pas

• View Profile
Karting turnir
« Reply #3 on: June 13, 2008, 07:29:19 PM »
Znaci otvorio seEXTRA!!!!Nisam vala voza' karting, ali "osjecam" da cu bit naaaamrtvo brz!  rofl
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Karting turnir
« Reply #4 on: June 13, 2008, 08:25:49 PM »
ma devil me mrzi, oce da proba samnom "svoje" moderatoske sposobnosti na ulici, cuo sam oce da me banije sa lica zemlje  rofldobod da ne idem dalje u  ::offtopic:: (mora sam odgovorit)devile ja ti nikad u karting nijesam sio,al nije problem nikakav, vazda sam ima zelju da naucimmogli bi se svi fino okupit, forumashi i vozat seps. devil ce stavit 2 kila federa i onaj "nisan" od vazdusne na svoj (predpostavljam srebrni - ka meklaren)  katring  rofl rofl rofl roflpusa

Offline zbeka

• View Profile
Karting turnir
« Reply #5 on: June 13, 2008, 08:54:32 PM »
Nista komplikovano :) kao na igricu samo sto ti od adrenalina srce u grlo dodje(prejak osjecaj) meni makar...ali skup osjecaj brate 8 eura 10 minuta koje ti prodju prebrzo jao jao jao jao

Offline tuningmaniak

• View Profile
Karting turnir
« Reply #6 on: June 13, 2008, 08:58:32 PM »
jes ovo extra ali preskupo brate mili...valjalo bi probat ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Karting turnir
« Reply #7 on: June 13, 2008, 09:02:19 PM »
ja sam malo tezhak..lako vam je bit brzhi od mene.. :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Karting turnir
« Reply #8 on: June 13, 2008, 10:27:49 PM »
Haha luka devil se opasno naostrio sa tobom da se proba i da se upozna, ne znam jeli zbog brisanja postova ili zbog oprobavanja u vjestini upravljanja kartingom.   rofl rofl
hahahahhahahah  rofl
ma devil me mrzi, oce da proba samnom "svoje" moderatoske sposobnosti na ulici, cuo sam oce da me banije sa lica zemlje  rofldobod da ne idem dalje u  ::offtopic:: (mora sam odgovorit)devile ja ti nikad u karting nijesam sio,al nije problem nikakav, vazda sam ima zelju da naucimmogli bi se svi fino okupit, forumashi i vozat seps. devil ce stavit 2 kila federa i onaj "nisan" od vazdusne na svoj (predpostavljam srebrni - ka meklaren)  katring  rofl rofl rofl roflpusa
mrzim te!namjerno cu te izgurat sa staze da zavrsis u koprive!  rofl rofl roflp.s. kupujem bmw,da utovarujem zeljezo,treba djedu za selo  rofl ::offtopic::ima li ko da je raspolozen da ga opeglam??i ja sam tezak tico,100 kila okruglo sinko :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Karting turnir
« Reply #9 on: June 13, 2008, 11:28:50 PM »
poci cu da pogledam da vidim kako je to
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Karting turnir
« Reply #10 on: June 13, 2008, 11:42:54 PM »
Ja kad god ocete,ustvari predlazem da se podijelimo po 4 (cetvoro) u grupu/e,zadnji placa za svu cetvoricu i ispada a prva dvojica idu dalje,na kraju se prva dvojica iz grupe/A takmice istim sistemom PLUS pobjedniku turnira zlatna MR rotkapna , imamo li dogovor za sledecu nedelju?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline X3M

• View Profile
Karting turnir
« Reply #11 on: June 13, 2008, 11:44:17 PM »
ni ja nisam jos sijedao u karting a kolko je skupo ne znam ni ocu li :)dobro, moram ga probat, ali stvarno neka su mi zdrao samo sa 8e 10min!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Karting turnir
« Reply #12 on: June 13, 2008, 11:54:21 PM »
Ja kad god ocete,ustvari predlazem da se podijelimo po 4 (cetvoro) u grupu/e,zadnji placa za svu cetvoricu i ispada a prva dvojica idu dalje,na kraju se prva dvojica iz grupe/A takmice istim sistemom PLUS pobjedniku turnira zlatna MR rotkapna , imamo li dogovor za sledecu nedelju?
ti vozis kombi,ti ne mozes hahah :Da nece valjat tako,ne bi ja timski.necu da gubim zbog drugoga,ocu samoga sebe o jadu da zabavim :)p.s. i da osvojim na kraju naravno!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Karting turnir
« Reply #13 on: June 14, 2008, 12:03:51 AM »
taj kombi je prije neki dan zakucao kazaljku na 200 u sozinu i odusevio me po ko zna koji put ! oces ja i ti 1 na 1 ? imam 99kg ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Karting turnir
« Reply #14 on: June 14, 2008, 12:15:14 AM »
 respecttek kako ide espace,otac mi vozi maestralov,uh... ::wub::naravno da ocu.samo cu probat stazu 10 min prije,jer nisam karting 5 god vozio :p

Offline bmw_fan

• View Profile
Karting turnir
« Reply #15 on: June 14, 2008, 12:16:54 AM »
a kako cu ovog devila da odvalim samo da naucim to cudo vozit...pripremi mi se federiko (i to dobro)  ::yes::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Karting turnir
« Reply #16 on: June 14, 2008, 12:22:23 AM »
hahhaha,vazi bogami.ko izgubi place pice :D

Offline brzi_pas

• View Profile
Karting turnir
« Reply #17 on: June 14, 2008, 02:41:45 AM »
Voza sam karting jednom prije 5-6godina taman.... vjeruj mi da je 10min dosta voznje za prvi put  ::msn-wink:: Ja sam vozao 20minuta i imao sam upalu ruku, ali je bilo extra!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline zbeka

• View Profile
Karting turnir
« Reply #18 on: June 14, 2008, 11:59:23 AM »
Svakako je extra...Ja prvi put kad sam fa vozio "pokvario" sam ledja jer je sic bio uradjen od onih mrtvih plasticnih stolica koje su se koristile davno po kafana pi...ali opet fino iskustvo  ::yes:: ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
Karting turnir
« Reply #19 on: June 14, 2008, 12:29:49 PM »
nikad nisam vozio karting, ni djechiji, ni klasichni, ni na struju....ali smrshao sam 15tak kila pa sam prilichno spreman!a 10min nije malo (mislim) da ruke opadaju!

PS: Qrtza ti ovo ne valja